23.RSS

Marko:

Saapuessani kotiin outo näky tervehtii mua; isä istuu keittiössä Peten kanssa juomassa kahvia.

”Marko!” Pete hymyilee nähdessään mut ja nousee ylös, lasken laukkuni lattialle ja katselen hämilläni niiden kahden välillä, mun katse harhautuu pöydälle; kaksi kahvimukia, lasi ja pullollinen brandyä, joka on avattu.

”Pete”, sanon hitaasti ja katson takaisin siihen. “Miksi-?”

”Miksi oon täällä?” Se kysyy hymyillen ja nyökkään lyhyesti. “Tulin puhumaan sun kanssa kasvotusten ja tapaamaan isääsi, kysyäkseni…“ Pete katsoo isää kohti.

”Toi mies haluaa sun muuttavan takaisin sen luokse, musta sun olisi syytä mennä.” Isä sanoo ja ottaa ison hörpyn brandyä; tyhjentäen lasinsa vain täyttääkseen sen uudestaan.

”En voi, tulin vain hakemaan vaatteitani, en jää yöksi.”

Isää ei voisi vähempää kiinnostaa, ainoa mikä sitä kiinnostaa juuri nyt on lasillinen alkoholia sen käsissä.

”Marko, toivoisin, että voitaisiin jutella.” Pete sanoo, käännyn ympäri, kävelen kohti huonettani, kuulen Peten seuraavan.

”Ei ole mitään juteltavaa”, vastaan, katsottamatta siihen. Tiedän sen kuitenkin olevan lähellä. ”En aio tulla takaisin, oon onnellinen nyt.”

”Onnellinen? Tässä läävässä?” Pete kysyy huvittuneena, avaan vaatekomeroni ja alan pinota vaatteita reppuuni.

”Ei, oon onnellinen mun uudessa elämässä, mun uuden poikaystävän kanssa ja mun uudessa työssäni.”

”Marko… mieti nyt vähän… Mitä se voi sulle tarjota? Mä voin viedä sut paikkoihin, joista oot vain uneksinut; Pariisiin, Roomaan, Lontooseen, New Yorkiin…” Tunnen Peten takanani, sen kädet lepää mun olkapäilläni, se kuiskuttelee pehmeästi mun korvaani. ”…Kalliita hotelleja, ravintoloita, vaatteita, kaikkea mitä koskaan keksit pyytää. Tunnen sut Marko, sisimmässäsi tiedät sen itsekin; haluat sen elämän mitä vain mä voin sulle tarjota. Sulla on kallis maku.” Huokaan, pudistan sen kädet olaltani ja käännyn nähdäkseni sen kasvot.

”En rakasta sua. Haluan tehdä oman elämäni, oman onneni…haluan… Me ollaan lähdössä Tukholmaan Jessen kanssa ja lähden mieluummin sinne; yövyn mieluummin sen sukulaisilla, kuin menisin mihinkään kalliiseen maahan, hienoon hotelliin sun kanssa!” Kuulostan ehkä kylmältä, mutta Peten täytyy ymmärtää; en aio palata takaisin.

”Jesse, Jonin Jesse?” Pete nostaa kulmaansa.

”Jesse, mun uusipoikaystävä ja Jonin entinen; kyllä.” Pete alkaa nauraa.

”Jesse ja sinä? No enpä olisi uskonut, että Jesse ottaisi jonkun sun kaltaisen.” Se virnistää.

”Luulen, että sun ois parasta lähteä.” Sanon ja osoitan kohti ovea.

”Sinä ja Joni…” Pete kuiskaa katsoessaan muhun, ”..ootte pelkkiä pettäviä huoria.”

”Sanoo mies, joka vasta äsken rukoili mua; huoraa, palaamaan luokseen!” Sähähdän. Viha välähtää Peten silmissä, näen sen puristavan käsiään nyrkkeihin, peräännyn.

“Haluan, että lähdet. En aio tulla takaisin; ikinä! En koskaan ollut onnellinen sun kanssa.”

Pete hymyilee oudosti.

”Luuletko, ettei Jesse näe sun lävitse? Luuletko, että se voi rakastaa sua? Että se voi unohtaa mitä Joni ja sinä teitte?” Se kysyy. “Luuletko, että sellaista voi unohtaa? Anna kun kerron sulle Marko; se ei unohda, mä en unohda. En unohda; että olit mun, enkä takuulla unohda kuka sut vei!” Pete kääntyy ja kävelee mun huoneeni ovelle. ”Tuut vielä ryömien takaisin,” se hymähtää, vilkaisten vielä kerran muhun ennen kuin jatkaa matkaansa; etuovi kolahtaa kiinni sen perässä.Jesse:

Cecilia jää odottamaan autoon kun menen hakemaan Markoa. Kun kävelen ylös rappuja, näen yllätyksekseni Peten kävelevän vastaan. Pysähdyn ja tuijotan sitä vihaisena, Jonin sanat kaikuvat mun mielessäni ja tiedän mistä se on tulossa. Kun Pete näkee mut, se hidastaa matkaansa.

”Jesse”, se sanoo ja virnistää, pysyn vaitonaisena. Pete vilkaisee taakseen, suuntaan josta tuli, sitten takaisin muhun. ”Marko on lutka, pystyisit parempaan, tuollainen fiksu, komea poika kun olet.” Pete astuu lähemmäksi ja huomaan perääntyväni, kunnes mun selkäni osuu kaiteeseen. En koskaan oo pitänyt Petestä, se on omituinen ja jotenkin ällö, limainen… kamala mies. Nyt tunnen niin yhä vahvemmin.

”Marko ei ole lutka! Katsokin, että käytät tota sanaa viimeisen kerran mun poikaystävästä.” Sähähdän kylmästi. Pete tuijottaa mua ja nauraa.

”Mä kyllä pidän susta Jesse, et ole niin kuin useimmat, niin herttainen poika, rehellinen ja…” se taivuttaa päätään katsoessaan muhun yhä. ”Saisit parempaa.” Pete hymyilee ja kaivaa lompakkonsa, se antaa mulle käyntikorttinsa, jonka hämmentyneenä otan vastaan. ”Kun näät millainen Marko oikeasti on, soita mulle”, se iskee silmäänsä ja katson tarkemmin korttia kädessäni, jossa on sen nimi, puhelinnumero ja email osoite. Ärsyyntyneenä revin kortin keskeltä kahtia ja heitän palaset lattialle.

”Tiedän just minkälainen mies sä oot ja sä ällötät mua! Jätä Marko rauhaan, älä tuu sen lähelle enää koskaan!”

Pete nauraa jälleen, katsoo mua ja nauraa.

”Oot kyllä aikamoinen pakkaus, Jesse!” Se pudistelee päätään hymyillen ja jatkaa matkaansa. ”Tarjous on yhä voimassa!” Se huutaa mennessään, saaden mut värisemään inhosta. Helvetti kylmenee ennen kuin koskaan hyväksyisin mitään Peten kaltaiselta mieheltä.

Jatkan yläkertaan ja soitan ovikelloa, Marko avaa oven mulle.

”Ootko kunnossa? Mitä Pete halusi? Koskiko se suhun?” Hukutan sen kysymyksiin ennen kuin sillä on aikaa edes tervehtiä.

”Oon kunnossa Jesse”, Marko hymyilee päästäessään mut peremmälle. ”Pete vaan rukoili mua palaamaan luokseen ja kun sanoin ei, se haukkui sekä mut että Jonin.” Marko selittää pudistellessaan päätään.

”Pete on outo, en halua, että tapaat sitä enää”, sanon seuratessani Markoa sen huoneeseen.

”Älä huolehdi, ei mulla oo aikomustakaan. Sitä paitsi, en kutsunut Peteä tänne, se vaan tuli, toi isälle pullollisen brandyä ja nyt isä pitää sitä uutena parhaana kaverinaan, siihen ei siis paljon vaadita.” Marko ottaa reppunsa sängyltä ja kääntyy muhun. ”Oon valmis, lähdetäänkö?” se hymyilee ja nyökkään päätäni.

”Moikka isä, nähdään kun nähdään!” Se huutaa ovelta ennen kuin lähdetään.
**^^**^^**^^**^^**


Oon viettänyt Markon kanssa jokaisen mahdollisen hetken ja kaikki tuntuu niin erilaiselta niin paljon voimakkaammalta kuin Jonin kanssa. Kuinka outoa elämä voikaan olla? Kuka olisi uskonut? Maataan sylikkäin mun sängyllä, on jo ilta, ei ole kiire minnekkään. Vanhempia ei ole haittanut, että Marko on ollut meidän luona lähes joka yö siitä asti kun ruvettiin seurustelemaan. Kerroin niille, että Markon isä on alkoholisti ja äiti oli heti sitä mieltä, että Markon oli parempikin olla sitten meidän luona. Lopulta Marko nostaa päätään ja katsoo muhun, hetken tuijotetaan toistemme silmiin, sen käsi koskettaa mun poskeani pehmeästi, pyyhkäisee hiuksia mun kasvoiltani.

”Oot jotenkin niin kaunis Jesse”, se kuiskaa ja painaa uuden hellän suudelman mun huulilleni. ”En tiedä mitä teet kun lähdet armeijaan, itken itseni uneen joka ilta”, Marko huokaa, mutta samalla kuitenkin hymyilee mulle.

”Höpsö, meillä on vielä melkein puolivuotta ennen kuin lähden ja sitä paitsi, en kuitenkaan oo menossa kovin kauas, voidaan nähdä mun iltavapailla ja melkein joka viikonloppu ja se on vain 9kuukautta, pärjäät kyllä.”

”Vihaan armeijaa ja aseita… Jos en vihaisi niitä niin paljon, niin yrittäisin päästä samaan paikkaan sun kanssa ja sitten voitaisiin harrastaa tuhmaa armeija seksiä.” Marko hihittää. ”Lupaatko, että voidaan harrastaa kinkyä armeija seksiä niin että sulla on se univormu?” Naurahdan Markon alla.

”Hyvä on, lupaan sulle sen.”

”Ja voidaanko harrastaa tuhmaa seksiä nyt?” Marko kysyy ja alkaa liikuttaa lantiotaan mua vasten, vastaan sen kysymykseen nälkäisellä suudelmalla. Tunnen kuinka paitani nousee ylöspäin sen käsien ohjeistamana ja autan Markoa saamaan sen yltäni. Paitani laskeutuessa alas lattialle, Marko nousee ja poistaa omansa. Katson kultaista ristiä joka kimaltelee sen ihoa vasten ja tuon käteni koskettamaan korua; oon aina pitänyt sitä kauniina.

“Se on aika vanha”, Marko kuiskaa. “Kuului mun isoenolle, muistatko sen joka katosi sota-aikana, kun se oli tosi nuori? Se antoi tän siskolleen, mun isoäidille ja se antoi tän mulle kun äiti lähti. ” Marko jatkaa ja kumartuu suutelemaan mua.

”Se on kaunis.”

”Pidän siitä myös, se on tehty aikana jona… tai antaa olla, miten ois vähän rakkautta…” Uusi suudelma, huokaan tyytyväisenä sen suuhun, samalla kun liikutan käteni meidän vartaloiden väliin avatakseni sen housut. Marko nousee takaisin istumaan; alkaa riisua mua; se vetää mun farkut alas mun alusvaatteitteni kanssa.

”Oot innokas”, naurahdan sen nopealle toiminalle ja katson kuinka se nousee ylös sängyltä riisuakseen itsensä.

”Haittaako?” Marko virnistää.

”Ei, ei ollenkaan.”

”Liukastetta?”

”Vaatekaapissa, mun alusvaatteitten takana.” Sanon, johon Marko virnistää uudemman kerran.

”Et löytänyt paikkaa, joka olisi kauempana sängystä?”

”Ehkä suunnittelin sen, jotta voisin katsoa sun alastonta takapuolta kun meet hakemaan sen.” Virnistän takaisin, Marko pyöräyttää takapuoltaan viettelevästi ja vilkaisee muhun olkansa ylitse, virne huulillaan.

”Tiedätkö Jesse, jos aioit piilottaa tän sun äidiltä…” Marko sanoo, ottaessaan liukasteen kaapista. ”Mulla on aika hyvä aavistus, ettei se olisi kovin yllättynyt löytäessään liukastetta sen homo pojan huoneesta”, se naurahtaa. Hitto, jäin kiinni. Musta on vaan kiva ajatella, että mun äiti on täysin tietämätön, että oon seksuaalinen olento. Hullua, tiedän. Mun poikaystävä nukkuu mun huoneessa, mun sängyssä, asuin Jonin kanssa miltei vuoden, täytyyhän sen tietää. No jaa…

”Tänä yönä Jesse…” Marko aloittaa, kävellessään mua kohti. “…haluan koskettaa sua.” se hymyilee ja istuu sängynlaidalle, juoksuttaen kättään mun rinnalta alas vatsalle, kohti mun jalkoväliä. Pehmeitä hyväilyjä mun kovettuneella elimellä, kunnes sen käsi jatkaa yhä alemmas; koskettaen pehmeästi mun aukkoa sormellaan. Värisen samalla kun katson intensiivisesti ja odottavasti Markon silmiin; se hymyilee mulle. Se pyörittää sormeaan tuntoherkällä iholla, miltei puskien sisään mutta vain miltei.

”En oo koskaan ennen tehnyt tätä Jesse, se on aina vaan tehty mulle, mutta oon halunnut sitä siitä asti kun näin sut, halusin tuntea sut kaikella tavalla ja oon saanut kaiken muun paitsi…” Se puree alahuultaan. ”…saanko? Jos et halua, niin sano vaan. Nautin siitä, kun oot mun sisälläni…mä vaan… kiinnostaa… miltä se tuntuu toisinpäin…”

”Haluan sitä, sua, haluan niin paljon, että se sattuu…” kuiskaan halukkaana. Marko hymyilee leveämmin, ottaa liukasteen ja hieroo sitä käsiensä välissä saadakseen sen lämpimämmäksi. Se kumartuu suutelemaan mua; nostan polveni rintaani vasten, jotta Marko pääsee paremmin käsiksi muhun; virnuilen omille ajatuksilleni. Tunnen Markon sormen liikkuvan mun sisälleni, toinen liittyy seuraksi. Tunnen vapisevani odotuksesta ja lopulta pyydän sitä jo toimimaan; haluan sen sisääni nyt!

Marko asettuu mun reisieni väliin ja suutelee mun huuliani, ohjaa kalunsa mua vasten; hitaasti tunnen sen liukuvan sisääni. Huokaan kun Marko alkaa liikkua, hitaasti, hellästi.

”Mmmh, tuntuu hyvälle”, kuiskaan, haluaisin huutaa ääneen, mutta hillitsen itseni, kun muistan missä me ollaan ja ketkä saattaisi kuulla.

”Tunnut niin hyvälle Jesse…” Marko laskee otsansa mun omaani vasten, sen silmät kiinni, huulet raoillaan, hengittäen raskaasti.

”Nopeammin”, pyydän ja Marko täyttää mun pyyntöni pian, katsotaan syvälle toistemme silmiin; niin lähellä, me ollaan niin lähekkäin. Liikutaan yhdessä; niin täydellistä, se ei koskaan tuntunut näin täydelliseltä Jonin kanssa ja hymyilen, suutelen Markoa, katselen sitä; se on niin kaunis. Tunnustelen Markon selkälihaksia, tartun sen hiuksiin; ne tuntuu pehmeiltä mun sormieni alla.

Lopulta liikutan käteni sen pepulle, puristan ja työnnän; haluan sen syvemmälle. Markon silmät on nyt vihreät; niin kuin puiden lehdet metsässä.

”Rakastan sua”, kuiskaan hymyillen ja Marko hymyilee takaisin; rakastan sen hymyä, se on erilainen kuin ennen; vilpitön ja aito.

”Rakastan sua myös Jesse…” Marko kuiskaa, rakastelee mua, sen pää taipuu taakse ja ihailen jälleen sen kauneutta.

Myöhemmin maataan toistemme syleilyssä pimeässä huoneessa, alastomina ja rentoina. Tunnen oloni kaikin puolin tyytyväiseksi Markon kanssa, enkä voi yhä olla ihmettelemästä miten nopeasti asiat voivatkaan muuttua. Oli niin outoa nähdä Joni, etenkin kun sen poikaystävä ilmestyi paikalle dildon kanssa, mutta tiedän, että Joni on onnellinen Mishan kanssa. Ja Joni on muuttunut myös, tänään se oli jotenkin niin… rento? Onnellinen? No erilainen ainakin, mutta erilainen hyvällä tavalla, aivan niin kuin se muuri mitä se yleensä piti muiden seurassa ja se tietynlainen kylmyys olisi murennut. Kun me oltiin yhdessä, Joni kyllä osasi olla lämmin ja hellä kun oltiin kahden, mutta muiden seurassa… no Joni saattoi olla täysi kusipää, jos halusi. Nyt en nähnyt sitä puolta lainkaan, mikä voi vain tarkoittaa, että Misha on hyvä Jonille, että Misha on se oikea Jonille? Sen ajatteleminen tekee mut onnellisemmaksi; asiat voi todella järjestyä ja asettua kohdalleen ajallaan. Mun on vaan vielä selvitettävä välini Kimin kanssa, korjattava ne jotenkin, haluan tehdä niin.


Marko:

Tunnen olevani taivaassa, taivas ei voisi olla tän täydellisempi ainakaan; Jesse mun vierellä, mun syleilyssä. Suljen silmäni, mutta välillä mun on vain avattava ne ja tarkistettava, että Jesse todella on siinä, etten näe vain unta. Ja seksi… täydellistä… kaikin puolin ja kaikilla tavoilla, seksi ei oo koskaan tuntunut yhtä hyvältä kenenkään kanssa.

Mua vaan huolestuttaa Pete ja se mitä se sanoi. Mun tuurilla, voin vain odottaa jotain vaikeuksia sen suunnalta. Mun äidin puolen sukulinjassa on niin paljon tragediaa, että oon vakuuttunut, että meille on langetettu joskus joku kirous, ehkä joku esi-isä erehtyi varastamaan kanan joltain noidalta ja se suuttui niin, että päätti kirota kaikki sen jälkeläiset? Kuka tietää… Pelkään välillä mitä tuleva on varannut mulle.

Mutta toisaalta, mulla on Jesse nyt ja se on parasta mitä mulle on tapahtunut, joten ehkä se tarkoittaa että se kirous on purettu? Ehkä sain jo oman osuuteni kaikesta paskasta mun menneisyydessä.

Painaudun lähemmäksi Jessen kylkeä ja suutelen sen olkapäätä, rukoilen mielessäni, että saisin pitää tämän onnen.


 Web published: My Secret Shore

30.huhtikuuta.2008

© KOLGRIM 

Jatka lukuun 24

My Secret Shore HOME

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s