17. Lapselliset leikit

-Syntymäpäivä-


Aika meni hitaasti, kun odotti jotakin tai jotakuta saapuvaksi. Huolimatta siitä, kuinka hullu heidän tilanteensa ja välimatkansa olivat, he olivat sopineet yrittää saada suhteensa toimimaan, ei suunnitella liikaa, mutta olla yhdessä ja kuulua toisilleen.Se oli tuntunut luonnolliselta askeleelta ottaa ajan jälkeen, jonka Joni oli viettänyt Chrisin luona, tutustuen toisiinsa lähemmin.

Chris oli jopa vienyt hänet katsomaan yhtä nyrkkeily otteluaan, se oli ollut jotenkin brutaalia ja kiihottavaa katsottavaa samaan aikaan. Chrisin voima jännitti häntä, hänen ottelunsa katsominen oli samaan aikaan kiehtovaa ja jollain tavoin häiritsevää; Chris näytti erilaiselta silloin, toki se oli luonnollista mutta mies oli myös huomattavasti kiimaisempi ottelun jälkeen, se oli erilaista ja voimakkaampaa, eläimellistä miltei, mutta Joni ei ollut pahastunut.

**^^**^^**^^**^^**

Oli kesäkuun loppu, kun Chrisin loma alkoi ja hän saattoi matkustaa Suomeen viettääkseen kesän tämän kanssa. Muu perhe oli menossa mökille ja hetken harkinnan jälkeen, Asko päätti antaa heidän jäädä kotiin. Joni oli kuitenkin täyttämässä 18, eikä hän voinut asialle mitään. Chris vaikutti järkevältä ja rehellisesti sanoen, Asko oli melko otettu siitä, että pari oli yhä yhdessä puolen vuoden jälkeen. Chris vaikutti tekevän hyvää Jonille, joka ei enää juossut niin paljon ulkona alettuaan seurustelemaan miehen kanssa ja Askon ei tarvinnut pelätä Jonin tekevän typeryyksiä tuntemattomien kanssa.

Joni oli innoissaan järjestämässä 18-vuotisjuhliaan, mikä sai Chrisin läsnäolon vaikuttamaan entistä positiivisemmalta. Chris voisi varmasti katsoa nuorempien perään jossakin määrin.

Juhlat olivat samana iltana, kun muu perhe oli lähdössä. Asko pakkasi autoa sinä aamuna, aistien selvästi kuinka malttamaton hänen esikoisensa oli saamaan heidät ulos talosta.

”Voinko auttaa sinua?” Chris kysyi tullessaan ulos.

”Jos voit auttaa minua kantamaan laukkumme eteisestä autoon, niin arvostaisin sitä.” Asko hymyili.

“Toki”, Chris hymyili takaisin ja seurasi miestä sisälle.

”Isä, missä kulhot on?” Joni kysyi heidän tultuaan sisälle.

”Kulhot?” Asko kohotti kulmaansa ja poika pyöräytti silmiään.

”Tarvitsen kulhon tehdäkseni boolia”, Joni vastasi.

”Ahaa”, Asko nyökkäsi ja nosti laukut lattialta. ”Katsoitko yläkaapista?”

”Totta kai katsoin, mutta eikö ole isompia? Tiedän, että olen nähnyt isompia.”

Chris katseli Jonia huvittuneena, pojan ilme oli enemmän tai vähemmän vakava. Chrisillä ei ollut aavistustakaan mistä tämä puhui, mutta tiesi sen liittyvän juhliin jollakin tavalla.

”Voin käydä katsomassa kellarista kunhan saan nämä vietyä, okei?” Asko huokaisi.

”Okei!” Joni hymyili ja riensi takaisin keittiöön.

”Hän todella ottaa tämän vakavasti”, Asko sanoi vilkaisten Chrisä heidän kävellessä autolle.

”18, se on iso juttu, hän luulee olevansa nyt niin aikuinen.” Chris virnisti. ”Se on suloista.” Asko nyökkäsi tähän huvittuneena.

”Aikuinen tosiaan… No, todellisuus iskee ennemmin tai myöhemmin.” Hän sanoi ja asetteli laukut takakonttiin. “Voitko katsoa hänen peräänsä? Katsoa, ettei hän juo liikaa ja että-”

”Kukaan ei riko mitään.” Chris päätti lauseen hänen puolestaan virnistäen. ”Totta kai voin.”

”Kiitos Chris.”

”Nauttikaa vain lomastanne, me pärjäämme kyllä.” Chris vakuutti ja mies hymyili rentoutuneempana, kuin aiemmin.

”No, jos olen rehellinen, niin olen kyllä helpottunut siitä, että olet täällä… Ja sillä välin…” Hän huokaisi ja katsoi tavarasäiliöön. ”Voisi kuvitella, että rakas vaimoni suunnittelee, että muutamme mökille. Miten ihmeessä saan kaiken tämän tavaran mahtumaan?”

Kun perhe oli lähtenyt, Chris seurasi Jonia keittiöön, katsellen tätä, kun tämä touhusi innokkaana, järjestellen naposteltavia, tehden boolia, varmistaen että jääkaapissa oli tarpeeksi tilaa kaikkien juomille. Chris hymyili, käveli hänen taakseen ja kietoi käsivartensa Jonin ympärille.

”Mmh, näytät seksikkäältä tänään.” Hän kuiskasi pojan korvaan, saaden Jonin virnistämään ja hykertelemään onnellisena.

”Sanot noin joka ilta…”

”Niin, koska se on totta”, Chris hymyili. Joni käänsi päätään ja suuteli häntä hellästi.

“Kiitos.”

“No, kerrohan taas, kuinka monta vierasta odotamme?” Chris kysyi silitellen Jonin hiuksia.

”Hmm… Ainakin 20 sanoi tulevansa, mutten tiedä, voi olla noin 30-40?”

Chris huokaisi, hän oli toivonut pienempää porukkaa, yli 30 teini-ikäistä; mikä päänsärky. ”Ja… mistä tunnet heidät?” Hän kysyi ja päätti maistaa boolia, jonka Joni oli tehnyt. ”Voisit lisätä limua tähän.” Hän huomautti voimakkaasta mausta.

”Sen täytyy olla vahvaa. Minun 18-vuotis juhlani eivät ole mitkään mehukestit.” Joni nyökkäsi ja sai Chrisin pyöräyttämään katsettaan huvittuneena.

“Vai niin.”

“Ja enimmäkseen vieraat ovat vanhoja koulukavereitani ja osa mallihommien kautta.” Joni hymyili.

”Teini-ikäisiä?” Chris yritti olla kuulostamatta huolestuneelta, Joni nauroi.

”Älä murehdi, tänne kyllä tulee muutama vanhus kuten sinä”, hän hihitti.

”Vanhus vai?”

”Kunhan vain kiusaan sinua Chris.” Joni sanoi ja töytäisi hänen käsivarttaan leikkisästi. ”Mutta nyt minun on mentävä vaihtamaan vaatteeni!” Joni huomasi katsottuaan kelloa ja ennen kuin Chris saattoi vastata, Joni kiiruhti jo yläkertaan.

**^^**^^**^^**^^**

Dima oli ensimmäisten saapuneiden joukossa yhdessä uuden tyttöystävänsä Lindan kanssa. Joni oli ensin tutustunut 19-vuotiaaseen mallityttöön, kun he olivat esiintyneet eräässä muotinäytöksessä Helsingissä. Linda oli ystävällinen, kiltti ja kaunis ja omasi myös hyvän huumorintajun. Tutustuttuaan Lindaan paremmin, Joni oli tullut ajatelleeksi Dimaa ja sitä kuinka hyvin heidän luonteensa kävisivät yhteen. Niinpä hänen ensimmäinen kertansa amorina oli onnistunut paremmin kuin hyvin, mistä Joni oli melko ylpeä.  Linda oli kuin tuulahdus raikasta ilmaa Eevan verrattuna, joka myöhemmin oli tunnustanut Dimalle, että päätös erota oli ollut liian hätiköity. Joni olisi halunnut nähdä Eevan ilmeen, kun Dima oli kertonut tälle sen olevan liian myöhäistä nyt.

Hän halusi, että molemmat tutustuisivat Chrisiin paremmin, Linda puhui melko hyvää englantia ja samoin Dima. Joni luotti siihen, että he pitäisivät Chrisille seuraa, jos tai pikemminkin, kun hän olisi liian kiireinen muiden vieraiden kanssa.

“Hyvää syntymäpäivää, tervetuloa aikuisuuteen.” Dima virnisti astuessaan sisään Lindan kanssa ja ojentaessaan hänelle pullollisen venäläistä vodkaa.  ”Se on Ivolta”, Dima sanoi.

Ivo… Joni pohti jos vodkan antaminen oli tarkoitus vihjata jostakin muusta, sillä se sai hänet välittömästi ajattelemaan Mishaa. Ajatus oli ehkä typerä…

”Kiitos”, Joni otti pullon ja hymyili.

”Ja tämä on meiltä”, Dima lisäsi punastuen hieman ja ojensi hänelle lahjakorin.

  “Se on selviytymispakkaus 18-vuotiaalle”, Linda virnisti. ”Enemmän sinun ja Chrisin kahdenkeskisiin hetkiin, joten voit ehkä arvata mitä saatat löytää.” Hän kikatti Diman raapiessa päätään, katsoen poispäin ja mutisten jotakin, mistä ei saanut selvää.

”Okei”, Joni nauroi ja katsoi poikaystäväänsä. ”Tässä, lahja meille,” hän sanoi ja ojensi korin miehelle. ”Voimme katsoa sitä myöhemmin.”

”Mukava tutustua Chris, olen Linda.” Tyttö kätteli miestä.

”Samat sanat”, Chris hymyili.

“Oi, oli minulla korttikin!” Dima muisti ja näytti olevan hieman hämillään katsellessaan ympärilleen. ”Minne minä sen laitoin?”

”Se on minulla Dima”, Linda kikatti ja antoi sen Dimalle. “Muistatko kun pyysit minua pitämään sitä?”

”Ai niin”, Dima virnisti ja antoi kortin puolestaan Jonille.

 Joni luki kortin ja hymyili Ivon varoitukselle olla varovainen vodkan kanssa ja tipeille aikuisuutta varten, kirjoitettuna tämän tavanomaiseen humoristiseen tyyliin. Hänen virneensä kuitenkin vaimeni pian, hänen nähdessään Mishan syntymäpäivätoivotuksen lopussa. Hän vilkaisi Dimaan, joka pani merkille Jonin hämmennyksen, muttei sanonut mitään. Joni ojensi oluensa Chrisille.

”Pidätkö näitä, kun käyn viemässä lahjat huoneeseeni?” Hän kysyi, otti lahjat ja poistui yläkertaan.

”Mistä tuossa oli kyse?” Chris kohotti kulmiaan.

”Hän taisi vain olla hämillään nähtyään Mishan toivotukset”, Dima vastasi ajattelematta. ”Ei siinä varmasti mitään…”

Chris kurtisti kulmiaan. ”Ja kuka on Misha?”

Kysymys sai Diman katumaan, että oli sanonut mitään, hän tunsi olonsa idiootiksi.

”Eh no, hän on veljeni…” Hän vastasi hieman takerrellen.

”No miksei hänen onnittelujaan pitäisi olla kortissa?” Chris katsoi poikaa tuimasti ja Dima kirosi mielessään; olisi todella viisaampi ajatella, ennen kuin puhua.

“No se on vain… monimutkaista, tiedäthän? Se on ollut vähän… eh… kireää? heidän välillään.” Dima mutisi ja vilkaisi tyttöystäväänsä, kuin apua etsien. ”Ai, sanoitko jotain kulta?” Hän kysyi ja sai hämmentyneen katseen takaisin.

”Monimutkaista?” Chris kysyi ja tarttui Diman käsivarteen. “Miten niin monimutkaista? Onko veljesi pannut Jonia?”

Dima katsoi miestä silmät hämmästyksestä suurina, Chrisin reaktio oli outo, liian voimakas. ”Eh… tavallaan…” Dima vastasi tuntien olonsa epämukavaksi. ”Se on vanha juttu, unohda se.”

”Tavallaan? Tavallaan pani häntä? Mielenkiintoista.” Chris päästi irti ärsyyntyneenä.

Linda tarttui Diman käteen katsoen Chrisiä yhtä hämmentyneenä, kuin Dima oli.

”Meidän pitäisi viedä juomamme jääkaappiin… tulemme pian.” Dima sanoi ja käveli pois Lindan kanssa.

”Tuo reaktio oli todella outo…” Linda kuiskasi ja Dima nyökkäsi.

”Ei se ainakaan normaalilta tuntunut.” Poika kuiskasi takaisin ja pohti josko oli parempi kertoa siitä Jonille.

Huoneessaan Joni luki kortin uudestaan, tuijottaen niitä muutamia riviä jotka Misha oli kirjoittanut; Hyvää 18-vuotis syntymäpäivää Joni! Toivon, että nautit päivästäsi.’ Niin yksinkertaista, vain muutama sana, mutta se että Misha oli kirjoittanut ne, merkitsi enemmän kuin olisi pitänyt. Se sai Jonin miltei vihaiseksi, aivan kuin Misha oli tahallaan hämmentänyt hänen mieltään, vihainen itselleen ajatellessaan miestä, miksi?! Muutaman typerän rivin vuoksi, jotka Ivo oli varmaan pakottanut hänet kirjoittamaan! Päättäen, että asia tosiaan oli niin, Joni laski kortin pöydälle vodkapullon ja avaamattoman lahjakorin viereen.  

Hän riensi takaisin olohuoneeseen, löysi Chrisin olohuoneesta, tuli tämän luokse ja painoi suukon hänen poskelleen. ”Hei taas”, Joni virnisti. ”Onko hauskaa?” Hän kysyi ja otti olutlasinsa takaisin. Chris kietoi käsivartensa hänen ympärilleen ja silitteli hänen alaselkäänsä.

”Ei ilman sinua”, hän vastasi hymyillen ja nojautui suutelemaan Jonin huulia. Sisimmässään Chrisiä häiritsi yhä se mitä Dima oli kertonut, mutta hän koetti rauhoittaa itsensä; kaikilla oli menneisyytensä ja Joni oli nyt hänen kanssaan, vain se oli tärkeää eikä mikään muu.

**^^**^^**^**

Chris ei loppujen lopuksi osannut nauttia juhlista; likaa suomenkieltä, Joni huomioi liikaa muita ihmisiä hänen sijaan, likaa flirttailua muiden kanssa. Ja se kortti vaivasi yhä hänen mieltään. Chris ei ollut tyytyväinen.

Myöhään illalla he istuivat ulkona juomassa. Joni istui Chrisin sylissä ja nojautui häntä vasten nauraen jollekin vitsille, jonka Dima oli kertonut. Chris keskittyi silittelemään pojan reittä toivoen saavansa kahdenkeskistä aikaa tämän kanssa pian. Suurin osa vieraista oli jo lähtenyt.

”Mikä siinä on, että juhlat aina paranevat, kun väki vähenee?” Joni kysyi hieman sammaltaen. Chris näykkäisi hänen korvaansa.

”Koska idiootit lähtevät aikaisin.”

”Niin… idiootit”, Joni nauroi. “Idiootit, jotka haluavat aikaisin baariin.”

”Voimme mennä clubille huomenna jos haluat, mutta tänään… Hoidetaan nämä nyt vain pois alta ja pidetään kunnon hauskaa, kun olemme kahden.”

“Arvaan mitä sinulla on mielessäsi, hyvä on.” Joni virnisti ja suuteli häntä.

Hieman keskiyön jälkeen, he olivat kahden. Joni sulki oven viimeisen vieraansa perässä ja kääntyi Chrisin puoleen virnistäen. ”Haluatko juotavaa?” Hän kysyi.

Chris ei oikeastaan ollut humalassa, mutta halusi Jonin olevan suunnitelmansa takia, jota oli miettinyt koko illan. ”Toki, yksi vielä ei ole haitaksi.” Hän myöntyi.

”Kivaa!” Joni taputti ennen kuin käveli keittiöön, Chrisin seuratessa hiljaisesti perässä.

“Hm…vodka…vodka juoma…” Joni puhui itsekseen; otti kaksi lasia ja sekoitti juomat vodkalla, limulla ja muutamalla jäällä. Chris käveli hänen taakseen, kietoi kätensä hänen ympärilleen ja suuteli hänen niskaansa.

”Tiedäthän, että olet seksikäs?”

“Mmh”, Joni hymyili. “Aiheesta on ollut puhetta aiemmin”, hän hihitti. “Kiitos”, Hän lisäsi ja käänsi kasvonsa Chrisiin.

”Ole hyvä, juohan nyt.” Chris sanoi, tarttui omaan lasiinsa, katsellen nuorempaa miestä tarkasti.

Joni naurahti ottaessaan lasinsa ja toi sen huulilleen, nauttien sen viileästä, raikkaasta mausta, hän ei maistanut alkoholin makua enää niin selvästi, mutta tunsi sen vaikutuksen sitäkin paremmin. Jokin osa hänessä koetti sanoa, että hän oli ehkä juonut jo liikaa, mutta hän oli jo liian humaltunut kuunnellakseen järjen ääntä kunnolla. Lämpö levisi hänen ihollaan, saaden poskien ihon kutittamaan miellyttävästi.

Chris näytti niin kuumalta sinä iltana; niin vahvalta, villiltä ja seksikkäältä. Joni virnisti ajatuksilleen, tarttui miehen käteen ja johdatteli olohuoneeseen.

”Luoja olet seksikäs tänään… se taitaa johtua aikuisuudestasi”, Chris virnisti selvästi humaltuneelle poikaystävälleen. ”Mitä teemme nyt?” Hän istui Jonin kanssa sohvalle, maistaen juomaansa. ”Onko sinulla suunnitelmia juomisen lisäksi?”

Joni hihitti ja nojautui lähemmäksi. “Juoda, pitää hauskaa”, hän huokaisi ja nuolaisi Chrisin korvanlehteä.

“Hm, pidän tuosta suunnitelmasta”, Chris nyökkäsi ja toi kätensä Jonin reisien väliin, joka laski päänsä sohvan selkämystä vasten ja huokaili Chrisin alkaessa hyväillä häntä. ”Pidän sinusta näin halukkaana.”  

Joni hymyili silmät puoliavonaisina, hiljalleen keinuttaen lantiotaan Chrisin kättä vasten kuin anellen. ”Juuri noin…” Chris hymyili, otti Jonin käden joka piteli juomaa ja ohjasi sen tämän huulille. Joni katsoi häneen uteliaana, mutta joi lasinsa tyhjäksi ja asetti lasin maahan, keskittyäkseen paremmin siihen mitä Chris teki.

Chris liikutti kättään kiduttavan hitaasti. ”Ole kiltti”, Joni aneli. ”Tuntuu hyvälle…” Chris virnisti tähän.

”Hyvä on”, hän nyökkäsi. ”Mutta ensin yksi vielä…” Hän sanoi ja ojensi Jonille oman täyden lasinsa.

Joni kurtisti kulmiaan, mutta otti juoman. ”Suunnittelet jotain…” Hän virnisti. ”Juotat minut humalaan ja käytät hyväksesi?” Joni vitsaili ja nuolaisi huuliaan. ”Minä olen jo humalassa, tiedätkö?”

”Käytän hyväkseni?” Chris kuiskasi hänen korvaansa. “Saan aina tahtoni läpi kanssasi…”

”Koska annan sinun…” Joni kuiskasi. “Ole kiltti… kosketa minua… on niin kuuma…”

“Niin innokas… Pidän siitä.” Chris hymyili omahyväisesti ja nosti Jonin paidan helmaa.

Jonin mieli tuntui sumealta ja hän räpytti silmiään; alkoholi todella vaikutti ja sai ympäristön tuntumaan jotenkin epätodelliselta. ”Haluatko… että riisun sen?” Hän kysyi hiljaa.

”Ei tarvitse, saan sen kyllä…” Ja ennen kuin Joni ehti oikeastaan edes tajuta, oli hänen paitansa jo kadonnut, Chrisin huulet hamusivat hänen nännejään. ”Parempi? Vai onko yhä kuuma?”

”Hmh… Kyllä… kuuma…” Joni nyökkäsi hitaasti. “Sinä nopea…” Joni katseli hämmentyneenä käsiään. ”Minne laitoin juoman?” Hän kysyi ja kurtisti kulmiaan kykenemättä muistaa että olisi laskenut sen jonnekin. Oliko hän tosiaan jo juonut sen? Hän maiskutti suutaan; oli yhä jano.

”Luulen, että läikytimme…” Chris hymyili hieman. “Haluatko uuden?”

“Kyllä…” Joni virnisti. “Se oli hyvää….” Hän nyökkäsi ja nuolaisi huuliaan. Chris nousi, veti Jonin ylös mukanaan ja suuteli tätä, sokeasti johdatellen tämän keittiöön.

Hän sekoitti Jonille juoman ja hieman miedomman itselleen.

 ”Tässä, juo.” Hän ojensi lasin. Joni piteli kiinni työtasosta ja maistoi juomaa.

”Luoja… olen ihan humalassa, Chris.” Joni hihitti ja katsoi ympärilleen. ”Hirveä… sotku…” Hän lisäsi. ”EI hauskaa…. huomenna.” Hän pudisti päätään ja hihitti yhä.

“Me korjaamme sen”, Chris hymyili ja työnsi hänet tiskipöytää vasten, silitellen kädellään Jonin leukaa. ”Olet kiltti poika, oletko?”

“Mmh… Joo?… Olenko?” Joni kysyi hymyillen humaltuneena. “Olen kännissä”, hän muistutti ja mutristi alahuultaan.

”Näen sen, mutta kiltitkin pojat humaltuvat välillä…”

”Mmh, niin…” Joni nyökkäsi laiskasti. “Olenko kiltti, sinusta?”

“Joskus…” Chris nyökkäsi ja hyväili hänen sivujaan.

Joni hymyili ja hihitti, tyhjensi lasinsa ja laski sen pöydälle. Hän antoi Chrisille märkiä suudelmia. ”Sinä, seksikäs… Kanada…”

”Seksikäs Kanada?” Chris virnisti pidellen häntä.

”Niin”, Joni nyökkäsi ja suuteli häntä uudestaan.

“Hyvä on… Viedään sinut sitten makuuhuoneeseen…” Hän virnisti ja nosti Jonin syliinsä, usutti tämän kietomaan jalkansa hänen vyötärönsä ympärille. Joni hihitti pidellessään kiinni.

”Olet niin vahva… kuuma…” Joni huokaisi ja Chris hymyili suudellen Jonin kaulaa. Hän kantoi pojan yläkertaan tämän huoneeseen, potkaisi oven auki ja astui sisään. Chris virnisti laskiessaan Jonin sängylle.

”Nyt palataanpas asiaan…”Hän polvistui Jonin viereen ja ryhtyi avaamaan tämän housuja, nuollen tämän rintakehää. ”Olet niin seksikäs malli… Mietin, jos poseeraisit minulle?” Hän kysyi hieroen Jonin elintä.

Joni huokaisi hiljaa, hieman hämmentyneenä Chrisin kysymyksestä. ”Poseeraisin? Miten?” Hän kysyi huulten raottuessa.

”Miten?” Chris liu’utti peukaloaan elimen päätä ja sen rakoa vasten. ”Näin, kun olet seksikkäin olento, jonka olen koskaan nähnyt.”

Joni hymyili, nuolaisi huuliaan ja toi kätensä alas rintakehäänsä vatsalleen, katsellen Chrisiä puoliavonaisten silmien kautta. ”Näinkö?”  

”Juuri noin”, Chris virnisti ja riisui loput vaatteet Jonin yltä. Hän nousi ja otti kameransa pöydältä, johon oli sen jättänyt.

”Kameralle?” Joni kysyi hivenen yllättyneeseen sävyyn.

”Hm… ymmärrän, olet kiltti poika?” Chris virnisti ja laski kameran sängylle.

”Olen alasti…” Joni yritti selittää parhaimpansa mukaan, ajatusten käydessä yhä sumeammiksi. ”Tule kanssani?” Hän pyysi ja ojensi kättään Chrisiä kohti.

“Minä en ole malli”, Chris vastasi ryömien hänen päälleen. ”Sinä olet ja niin helvetin kuuma.”

”Haluan sinua…” Joni kuiskasi ja kietoi jalkansa Chrisin ympärille.

”Niin ja minä haluan sinua… Mutta etkö tekisi tämän minulle ensin? Se olisi niin seksikästä ja kuumaa… Joni, vain muutama kuva, jooko?”

”Mmm… vain sinulle?”

“Vain minulle, omaksi ilokseni, lupaan.”

Humaltuneessa mielessään Joni alkoi pitää ideaa hauskana ja seksikkäänä, hän hymyili ja katsoi miestä, hyväillen omaa rintakehäänsä. ”Haluan… että olet onnellinen…” Joni huokaisi. ”Se on leikkiä?”

“Leikkiä?” Chris oli miettivinään ja jatkoi Jonin hyväilyä. “Mitä sinä haluaisit leikkiä siitä hyvästä, että otan vain muutaman kuvan, joita voin katsella ja kuolata, kun olen yksin?”

”Mmh… sinulle… lahja…”

“Paras lahja ikinä”, Chris virnisti ja kurotti ottaakseen kameransa. ”No niin näytä minulle miten ammattimainen malli olet.”

”Humaltunut ammattilainen…” Joni hihitti ja kääntyi vatsalleen, köyristäen selkäänsä ja työntäen peppuaan ylöspäin, hän katsoi Chrisiin olkansa yli. ”Näinkö?”

”Tuo on täydellistä kulta…” Chris nyökkäsi ja otti muutaman kuvan. “Nosta peppuasi vielä vähän”, hän neuvoi. “Hyvä poika, levitä reisiäsi enemmän… todella seksikästä.”

Joni nauroi hiljaa seuratessaan Chrisin ohjeita. “Tämä on niin tuhmaa…”

“Niin… ja kiihotat minua todella paljon… Olet niin helvetin seksikäs… Käänny ympäri, näytä kuinka kosketat itseäsi.” Chris tunsi elimensä sykkivän ja kovettuvan katsellessaan ja kuvatessaan, parasta oli, että Joni oli kokonaan hänen.

”Ottaisitko minulta nyt suihin, Joni?” Chris kysyi ja lähestyi poikaystäväänsä joka istui nyt sängyn laidalla. Hän laski kätensä, joka piteli yhä kameraa ja avasi housujaan vetäen kovettuneen elimensä ulos.

Joni katsoi häntä uteliaana ja lopulta nyökkäsi. “Hyvä poika…” Chris hymyili irstaasti, toi vapaan kätensä Jonin pään taakse ja ohjasi tätä lähemmäksi. Kun Joni nuolaisi hänen elimensä päätä, Chris otti uuden kuvan, se sai teinin katsomaan epäröiden ylös. ”Vain omaksi ilokseni, minä lupaan… En antaisi kenenkään muun nähdä…” Chris vakuutti. ”No niin, rohkeasti nyt…”

Jonin humaltunut olemus ei kaivannut enempää vakuuttelua ja hän suuteli Chrisin kalua hitaasti ottaen sen huultensa väliin. Chris murahti nautinnosta, tarttui Jonin hiuksiin ja piti tämän aloillaan; hän otti uuden kuvan.

Joni päästi tukehdutun äänen ja Chris irrotti otteensa päästäen tämän liikkumaan taaksepäin. Alkoholi alkoi vaikuttaa unettavasti ja Joni vetäytyi kokonaan, katsoi ylös Chrisiin anteeksipyytävästi.

”Minä… nukuttaa…. anteeksi…” Hän sanoi haukotellen hieman, ennen kuin kävi makuulle, väsyneesti taistellen peitteiden kanssa. Chris katsoi häneen hieman ärsyyntyneenä. Hän laittoi kameran pöydälle ja riisuutui ennen kuin kävi sängylle Jonin viereen.

Hän veti Jonin vartalon lähelleen ja hyväili tämän lämmintä ihoa. ”Haluan sinua…” Hän kuiskasi.

”Mmh… nukuttaa….” Joni mutisi silmien painuessa kiinni. Chris hyväili hänen peppuaan ja lopulta työnsi sormensa hänen sisälleen. Hän suuteli Jonin huulia.

”Ole kiltti kulta, nopeasti vain…”

”Nnh…” Joni kääntyi hieman silmät pysyivät enää vaivoin auki. Chris kurotti ottaakseen  liukasteen, hän levitti sitä kädelleen ja Jonin aukolle.

”Tuntuuko hyvälle?” Chris kuiskasi suudellen Jonin otsaa ja poskia. Joni avasi silmänsä puoliksi katsellen Chrisin kasvoja kevyt huokaus karkasi hänen huuliltaan. 

Ottaen sen positiivisena merkkinä, Chris käänsi Jonin hellästi selälleen, veti sormensa tämän sisältä ja ryömi Jonin päälle. Hän asetti elimensä Jonia vasten ja alkoi työntyä tämän sisään. Hän painoi suudelman pojan huulille joka oli enää vain puoliksi tajuissaan; olisi ollut hauskempaa jos tämä olisi ollut osallistuvaisempi, mutta… Chris oli kiimainen ja halusi harrastaa seksiä hänen kanssaan, he seurustelivat ja hän katsoi sen oikeudekseen.

Chrisillä ei kestänyt kauaa saavuttaa orgasmi, tuntui turhalta yrittää pitkittää sitä tai saada Joni laukeamaan myös, sillä tämä oli jo puoliksi sammunut. Hän vetäytyi hellästi ulos ja painoi suukon Jonin otsalle. ”Hyvää yötä kulta”, Chris kuiskasi ja peitteli Jonin hellästi. Joni päästi pienen äännähdyksen ja pian jo tuhisi hiljaa unissaan.

**^^**^^**^^**

Joni vaikersi herätessään seuraavana aamuna, hänen päätään kivisti ja suu tuntui kuivalta. Milloin hän oikein oppisi olemaan juomatta niin paljon? Hän pohti ja käänsi kasvonsa kohti Chrisiä, joka makasi hänen vieressään.

”Huomenta kulta”, Chris hymyili ja kosketti hänen kasvojaan. ”Kuinka voit?”

“Hirveä olo”, Joni kuiskasi käheällä äänellä ja nyrpisti nenäänsä. “Teinkö jotain typerää?”

“Et, olit vain suloinen”, Chris hymyili. “Kuinka paljon muistat?” Hän kysyi, toivoen, ettei Joni muistaisi valokuvausta.

”Hmh… Vieraat lähtivät… joimme olohuoneessa?” Joni vastasi, hän tunsi aavistuksen kipua takamuksessaan sen ja tietyn tahmeuden. ”Ja… taisimme harrastaa seksiä?”

“Taisimme? Etkö muista?” Chris kiusasi ja sai Jonin puraisemaan huultaan.

”No, tavallaan… osittain.” Joni vastasi, haluamatta kertoa ettei oikeasti muistanut seksinharrastamisesta juuri mitään, paitsi että siitä oli ollut jonkinlainen puhe alakerrassa?

Chris naurahti. ”Voi minun kultaani”, hän sanoi ja suuteli Jonia pehmeästi. ”Mitä jos vain lepäisit tämän päivän? Anna minun hemmotella sinua. Tuon sinulle aamiaista ja jotain pääkipuusi, okei?”

“Olet ihana Chris”, Joni hymyili. “Kiitos, mutta taidan ensin käydä suihkussa.”

”Hyvä on, mennään yhdessä.” Chris päätti, nousi ja auttoi Jonin ylös kanssaan.  Chris suuteli Jonia uudestaan hellästi. Sisimmässään hän tiesi, että jos Joni muistaisi valokuvien oton, hän haluaisi että Chris poistaisi ne ja hänellä ei ollut aikomustakaan tehdä niin. Chris halusi jotain mitä katsella, kun he olisivat erossa; eihän siinä ollut mitään harmia?

Web published: My Secret Shore 1.huhtikuuta, 2010

© KOLGRIM 

Jatka lukuun 18

My Secret Shore HOME

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s