Rakkautta ja särkyneitä sydämiä

Luvut 1-5

Luokitus: Romantiikka, Draama, K18 (sisältää seksin kuvausta.)

Kuvaus; Joni ja Jesse ovat pariskunta, Joni on hieman ’seksiaddikti’ ja epäkypsä, joka rakastaa poikaystäväänsä, mutta sortuu typeryyksiin. Sitten on Kim, Jessen parasystävä, ylipainoinen, ei niin komea kaveri, joka on toivottoman rakastunut Jesseen. KIm näkee jotain mikä voisi tuhota Jessen ja Jonin suhteen, mutta uskaltaako hän kertoa? Kuka päätyy yhteen kenenkin kanssa, vai päätyykö kukaan kenenkään? Kenen sydän särkyy ja kuka löytää onnen?

Okei, näissä tarinan lyhyissä kuvauksissa en ole paras 😉

copyright ©: Kolgrim –Ei saa levittää tai jakaa. ilman kirjoittajan suostumusta. –

1. Luku

Mä vihaan isoja marketteja, vihaan! Kävelen eteenpäin kaupan viileitä käytäviä ja yritän vilkuillani ympärilleni ihmismassassa, toivoen näkeväni jossain valkoisen neuleen ja ruskean seksikkäästi pörrötetyn tukan; mihin ihmeeseen se on jo ehtinyt? Pari mummoa kulkee verkkaisesti mun edellä kapeaa käytävää, ne työntelee ostoskärryjä ja puhuvat jonkun Pekan pahasta kihdistä. Toinen valittelee perään lonkkaansa ja arvelee sairastavansa syöpää, lääkärit eivät kuulemma ole tehneet mitään asialle. Voi helvetti, voiko sitä enää kävellä yhtään hitaammin?! Taisin huutaa edellisen ääneen sillä mummot kääntyvät ja katsoivat mua paheksuvasti, no ainakin ne viimein väistävät! Perään kuulen kovaan äänen moitittavan nykynuorten tilaa: aina niin itsekkäitä ja töykeitä. No mitäs mummot seisovat aina tukkeena?Jos joku tässä oli itsekäs, niin mun mielestä ne oli noi lonkkavaivaiset, enkä minä. Jatkan etsintääni: miksi pirussa näiden kauppojen pitää olla niin hemmetin isoja? Miksi?!

Vihdoin löydän sen. Jesse tutkiskellee pehmonalleja leluosastolla, mietteliäs ilme kasvoillaan. Mietin hetken, että eikö se ole lapsena saanut tarpeeksi leluja, kun se tuntuu aina olevan niin kiinnostunut niistä.

”Löysitkö sä sen juuston?” Se kysyy ja hymyilee nähdessään mut.

”No joo vittu löysin sun juustos, tossa. Mutta onko se niin vitun vaikeeta sun pysyä siellä minne jätän sut? Arvaa onko kiva vaeltaa täällä etsimässä sua näiden lännen hitaimpien keskeltä?” Tuhahdan ja heitän juuston ostoskärryyn muiden ostosten sekaan.

”Et viittis kiroilla, kuulostaa tosi lapselliselta.” Jesse moittii.

Katson sitä ja nallea sen kädessä. ”Sanoo kundi, joka pyörii ihan onnessaan täällä leluosastolla?” Nostan toista kulmaani kysyvästi.

”Sun siskollas on kohta syntymäpäivä, ajattelin ostaa sille tän.” Jesse hymyilee.

Hitto kun sen pitää aina olla niin helvetin täydellinen, mä en suoraan sanottuna ollut edes muistanut Sinin synttäreitä. ”Ai niin joo”, mutisen.

Jesse asettaa nallen ostoskärryyn ja lähtee työntämään niitä eteenpäin. Katson sen söpöä, kiinteää peppua kävellessäni sen takana. Jesse kääntyy katsomaan mua, sen syvän sinisissä silmissä välkehtii hymy, joka on sen huulilla. Jesse on niin täydellinen, – ajattelen. Mietin löytyisikö kaupasta jostain sopiva pikku nurkkaus, johon voisin viedä sen ja… Hmm…sovituskopit?

”Meillä taitaa olla jo kaikki, juomat vaan puuttuu.” Jesse sanoi keskeyttäen mun harhailevat ajatukset.

”Ahaa joo, juomat siis.” Sanon hieman hajamielisenä ja tuijotan taas sen takamusta. Hitto kun on kiimainen olo yhtäkkiä, onneksi matka mökille ei ole tuhottoman pitkä.

Viimein saavutaan mökille, jonne muut olivat autojen määrästä päätellen jo tulleet. Jesse nousee ulos autosta ensimmäisenä ja hymyilee nähdessään sen kaverin Kimin, joka on Jessen tavoin suomenruotsalainen. 

Kim hymyilee suorastaan mielipuolisen onnellisena nähtyään Jessen. Se yrittää kovasti hillitä itsensä, mutta kyllä mä huomaan miten se palaa halusta kähmiä mun poikaystävää. Kim vilkuttaa meille ja tulee auttamaan meitä laukkujen ja ruokaostosten kanssa. Ensin ne kuitenkin halaa toisiaan ja mua ällöttää hieman. Musta Kim on ällöttävä; ylipainoinen ja ällöttävä. Kimin posket punottaa, kun se katsoo Jesseä. Ne naureskelee jollekin omalle ruotsalaiselle inside jutulleen kantaessaan ostoksia sisään.

Otan meidän laukut ja kävelen niiden perässä sisälle. Ovella törmään Markoon. Se virnistää mulle. Sen vihreät silmät tuikkivat, sen vaaleat hiukset olivat sotkussa, kehystäen sen komeita kasvoja.

”Moi Joni.” Se sanoo ja väläyttää mulle sen täydelliset, valkoiset hampaat paljastavan hymyn.

”Moi Marko”, Hymyilen itseäni hieman lyhyemmälle kundille. Katsellaan toisiamme hetken, Marko näyttää ihan hemmetin hyvältä, eikä mun kiima ollut hävinnyt minnekään. Muistin hyvin miltä sen huulet tuntui mun kovan elimen ympärillä, muistan sen kiinteän vartalon ääriviivat pimeässä huoneessa… 

Se vinkkaa mulle silmää ja koskettaa vaivihkaa, ennen kuin jatkaa matkaansa mun ohi. Käännyn katsomaan sitä, kun se kulkee kohti laituria. Marko vilkaisee muhun vielä kerran olkansa yli ja hymyillee, se muistaa myös: meidän oma salainen yömme. Ehkä jos Jesse päättää taas pihtailla, voisin ottaa uusiksi Markon kanssa? Mietin ja hymyilen ajatellessani tätä.

Tuun lopulta sisälle, Jesse on kyykistynyt jääkaapin eteen, asettaen meidän ostoksia sinne. Kim nojailee tiskipöytään ja tuijottaa lumoutuneena sen persettä, joka kieltämättä näyttää helvetin hyvälle. Haluan Jesseä, haluan Markoa. Suoraan ja yksinkertaisesti sanottuna: haluan seksiä! Jesse tai Marko, mökin haluttavimmat kundit, kumpikin kelpasi, Jessen ei vaan tarvitse tietää siitä. En kuitenkaan haluaisi pettää Jesseä toista kertaa. Tiedän, että jos se sais tietää siitä edellisestä kerrasta, niin menettäisin sen ja Jessen kaltaista kundia ei halunnut menettää. Yritän siis keskittyä vain ja ainoastaan oman poikaystäväni kellistämiseen.

Jesse nousee ylös ja kävelen sen taakse. Painaudun kiinni sen selkää vasten, kiedon käteni sen ympärille ja suutelen sen täydellistä niskaa. En jaksa välittää, että perverssi Kim katsoo vieressä. ”Kultsi, mentäiskö käymään yläkerrassa?” kuiskaan. Jesse kääntää päätään ja suutelee mun huulia, kunnes irtautuu mun otteesta.

”Justhan me aamulla…” Se aloittaa ja vilkaisee Kimiä hieman vaivaantuneena, sitten takaisin mua. ”Nyt on vähän huono hetki, mehän just tultiin tänne. Katotaan myöhemmin, jooko?” Se sanoo sitten ja kävelee kauemmaksi. Huokaisen tyytymättömänä, eikö Jesse tajunnut miten turhautuneeksi se tekee mut välillä? Kim näyttää vähän liiankin tyytyväiseltä, se hymyilee katsoessaan Jesseä, aivan kun se olisi jotenkin ylpeä sen kieltäytymisestä. Sen katse kohtaa omani ja mulkaisen sitä vihaisena, se punastuu, änkyttää jotain ja poistuu ulos. Jessekin on jo hävinnyt tupaan, mistä löydän sen juttelemasta Samin kanssa. Tarvitsen ehdottomasti kylmän kylvyn…

Illalla istutaan porukalla ulkona grillin ääressä. Ollaan jo juotu melko runsaasti, uitu ja saunottu. Jesse juttelee Kimin kanssa ruotsiksi, eikä ole huomaavinaankaan mua, kai se tietää mitä haluaisin, eikä ollut sillä tuulella; tyypillistä. On turhauttavaa olla suhteessa se, joka haluaa enemmän seksiä. Jesse on joskus sanonut, että kukaan ei ole niin kyltymätön kuin minä. On totta, että haluan usein seksiä päivittäin ja mieluummin useasti päivässä, Jesse ei kai yksinkertaisesti jaksa mun tahtia – sääli.

Mun katse harhautuu Markoon, se katsoo takaisin ja hymyilee. Aletaan huomaamattomasti flirttailla keskenämme. Lopulta Marko nousee ylös, kävelee mun ohi ja pysähtyy hetkeksi. ”Meen saunalle, tuu viiden minsan päästä, jos oot kiinnostunut.” Se kuiskaa katsomatta muhun, kunnes jatkaa matkaansa. Markon oma poikaystävä on jo liian kännissä huomatakseen kundinsa häipymistä. Mun kämmenet hikoo, sydän lyö villisti. Hitto mä haluan sitä. Lasken käteni Jessen reidelle; vielä viimeinen yritys. Se katsoo muhun ja Kim katsoo myös, menetettyään keskustelukumppaninsa huomion.

”Mitä nyt taas?” Jesse tiuskaisee, se kai alkaa olla jo väsynyt mun jatkuvaan lääppimiseen.

”Mennäänkö sisälle?” Kysyn ja katson sitä toiveikkaana.

”En mä jaksa nyt.” Se vastaa kyllästyneenä ja kääntää huomionsa takaisin kaveriinsa.

”No ei väkisin.” Tiuskaisen ja nousen ylös. Kävellessäni kohti saunaa, vakuutan itselleni, että tää kaikki on Jessen omaa syytä. Mitäs pihtailee omalta poikaystävältään? Sehän suorastaan ajaa mut pettämään sitä.

Tuun saunaan, missä Marko jo odottaa. Se nojaa seinää vasten, ylävartalo paljaana. Se hymyilee mulle viettelevästi ja ojentaa mulle kätensä. ”Tiesin, että tulisit.” Se kuiskaa. Painaudun vasten sen kiinteää vartaloa ja suutelen sen täydellisiä, pehmeitä huulia. Se alkaa riisua mun paitaa ja heittää sen lopulta jonnekin lattialle.

Jatkan sen suutelua ahnaana, painan sitä tiukemmin seinää vasten, samalla, kun sen kädet availee innokkaina mun shortseja. Sen silmät on tumman vihreät himosta.

”Entä Pete?” Kysyn, jostain suudelmien lomasta. Mun kalu sykki jo kivikovana. Mun olisi pakko saada Marko, ja pian.

”Entä Jesse?” Se kysyi puolestaan ja katsoi suoraan mun silmiin, sen suudelmasta punertuneet ja turvonneet huulet on aavistuksen raollaan.

”Jesse kuka?” Kysyn ja suutelen sitä uudestaan.

Kiskon Markon kangashousuja alas voimalla ja se potkii ne lopulta kokonaan pois jaloistaan. Seuraavaksi suorastaan revin bokserit sen yltä. Marko ei tunnu välittävän vaikka hajotin ne, se haluaa tätä aivan yhtä paljon. 

”Ota mut Joni, ota mut nyt!” Se huokailee ja käännän sen rajusti ympäri, kasvot vasten seinää. Kaivan liukasteen mun taskusta; aina on hyvä olla valmiina! Kaadan nestettä kärsimättömänä kämmenelleni ja hieron liukastetta sen peppuvakoa vasten jotta saan sormeni liukastettua. Tungen ensimmäisen sen sisälle ja Marko ynisee ja pyörittelee peppuaan kiimaisen näköisenä. ”Haluan sut mun sisään nyt heti.” Se kuiskaa, kun oon työntänyt toisen sormeni sen sisälle.

Ei mua tarvitse kahta kertaa käskeä. Oon aina halunnut vähän nopeampaa ja rajumpaa, mutta Jesse pitää rauhallisemmasta tahdista, ja nyt vihdoin saisin toteuttaa oman mielihaluni! Hieron nopeasti kaluani liukastetulla kädelläni. ”Tää voi sattua.” Kuiskaan Markon korvaan, ennen kuin työnnyn rajusti sen sisään. Se ulvahtaa ja tuon käteni nopeasti sen suun eteen, ettei muut kuulis. Se alkoi kuitenkin pian liikuttaa peppuaan mua vasten, selvästi nauttien. Tunsin olevani jo lähellä ja aloin panemaan sitä voimakkaammin ja nopeammin. Otan käteni sen suun edestä ja tiukemman otteen sen lantiosta. Marko ottaa tukea seinästä toisella kädellään ja toisella keskittyy hyväilemään omaa kaluaan, se puree alahuultaan yrittäen pysyä mahdollisimman hiljaa.

”Hitto, mä tuun ihan just.” Se kuiskaa ja tunnen sen lihaksien tiukentuvan mun kaluni ympärillä, kuulen kuinka se huohottaa. Samassa tuun itsekin.

Oon yhä sen sisällä, mun otsa lepää vasten sen hikistä olkaa. Yritetään tasata hengityksiämme. ”Se oli upeaa.” Marko kuiskaa.

”Niin oli.” Myönnän. Samassa saunan ovi aukeaa; pelästyn, irrottauduin Markosta ja yritän kiskoa shortsejani takaisin ylös. Katson ovelle ja kohtaan Kimin järkyttyneen katseen.

”Joni?…Marko?…Sä petät Jesseä??” Se änkyttää ja katsoo mua kasvot vääristyneinä inhosta. Marko näyttää yhtä järkyttyneeltä, tai jopa järkyttyneemmältä kuin itse oon. Se yrittää epätoivoisesti peitellä itseään. Astun lähemmäksi kohti Kimiä, joka vuorostaan perääntyy hieman.

”Älä helvetissä mee kertomaan Jesselle.” Sanon uhkaavasti.

”Tai Petelle, tää ei oo sun asias!” Marko huudahtaa.

”Jessen pitää saada tietää.” Se sanoo ja sen alahuuli värähtää. Sen ruskeat silmät katsoo muhun uhmakkaana.

”Eikä tarvii, jos sä kerrot sille, niin sä vaan satuttaisit sitä. Särkisit sen sydämen, sitäkö sä haluat?!” Sähähdän.

”En, sä petit sitä, sä särjet sen sydämen. Sä et ansaitse Jesseä, ja sä et ansaitse Peteä.” Se katsoo meitä, sen pyöreät kasvot on raivosta punaiset.

”Kerro sitten, mutta ei Jesse sua usko, eikä uskois Petekään, ne pitäis sua vaan epätoivoisena läskinä, joka mustasukkaisuudessaan yrittää keksiä tarinoita. Kyllä mä tiedän, että sä oot ihastunut Jesseen ja suoraan sanottuna Jesse on sulle mahdoton unelma, ei se tollasta ylipainoista possua haluais.” Sanon kylmästi ja luon siihen ilkeän katseen. Kim alkaa itkemään ja ryntää ulos.

Katson Markoa, joka on saanut siistittyä ja puettua itsensä. ”Kertookohan se niille?” Se miettii huolestuneena.

”En usko, ei sillä oo pokkaa.” Hymyilen, etsin paitani ja puen sen päälleni. Jesse rakastaa ja palvoo mua. Ei Jesse uskoisi Kimiä, vaikka se kertoisikin sille mitä oli nähnyt. Mä osaan olla vakuuttavampi, ajattelen ja toivon totisesti olevani oikeassa.

2.luku

Kim:

En voi vieläkään uskoa mitä näin: Joni ja Marko? Tai tavallaan voin, en oo koskaan pitänyt Jonista, ehkä osaksi siksi koska se on oikeassa: mä oon ihastunut Jesseen. Oon ollut ihastunut siihen jo ensi päivästä lähtien kun näin sen. Mutta miten kukaan voi olla niin tyhmä, että panisi toisen kanssa, kun seurustelee sellaisen kundin kanssa kuin Jesse?

On jo myöhä kun palaan takaisin mökille, ilta on pimennyt. Suuntaan kohti mökkiä, kohti lämmintä vuodetta varmana siitä, että tänä yönä en tulisi nukkumaan silmällistäkään. Pysähdyn ohittaessani laituria: vedessä on joku, kävelen hiljaa lähemmäksi ja näen Jessen. Kirkkaan täysikuun loiste leikkii Jessen täydellisillä kasvoilla ja vartalolla. Jesse sivelee järvivettä kasvoilleen, taivuttaa päätään taaksepäin, täysin tietämättä omasta hiljaisesta ihailijastaan. Otan tukea viereisen koivun rungosta, pelkään omien jalkojeni pettävän. Jesse antaa käsiensä liikkua paljaalla ylävartalollaan, näen kuinka se ihailee kuuta ja hymyilee itsekseen. Antaisin mitä tahansa, jos tietäisin, mitä se ajattelee juuri sillä hetkellä. On kuin katsoisi jotain liikkuvaa taideteosta, jotain mikä ei oo tästä maailmasta. Jesse on kaunis, niin ulkoa kuin sisältäkin, miten Joni voi pettää sitä?

Jos mahdoton tapahtuisi, jos Jesse olisi mun, pitelisin sitä aina hyvänä, kohtelisin kuin aarretta, joka se todella on. Mutta Joni on oikeassa; se on mulle vain mahdoton unelma. Miten joku mun kaltainen voisi koskaan koskettaa mitään noin täydellistä? Mun unissa Jesse haluaa mut, mutta se on aina vain unta. Oon ystävä, en koskaan rakastaja. Yritän laihduttaa, yritän epätoivoisesti ja väsyn. Mun unissa oon laihtunut ja kun Jesse näkee mut, se tulee mun luokse ja sanoo rakastavansa mua. Tiedän ettei todellisuus ole yhtä hellä, eikä koskaan voisi olla.

Jesse kääntyy, näkee mut ja hymyilee. Mun sydän lyö villinä. 

”Mihin oikein hävisit? Ehdin jo huolestua.” Se kysyy ja katsoo mua uteliaana. ’Joni pettää sua, se pettää sua; mutta mä rakastan sua Jesse.’ Mun sydän huutaa, mutta pysyn vaiti muistaessani Jonin kylmät sanat. 

”Kävin kävelyllä.” Vastaan lopulta ja astun hieman lähemmäksi. ”Miten sä oot täällä näin myöhään, eikö vesi oo kylmää?” Kysyn. 

”On niin kaunis yö, ei viittis tuhlata sitä nukkumiseen. Eikä tää oikeastaan oo edes niin kylmää, tuu kokeilemaan.” Jesse virnistää. Katson sitä vielä hetken, se kallistuu taaksepäin, kastaa hiuksensa vedessä ja nousee takaisin, kuunsäteet leikkivät yhä sen täydellisellä vartalolla ja mun mielestä Jesse näyttää aivan enkeliltä. Se katsoo muhun odottaen. ”En mä taida nyt.” Vastaan. En vaan halua, että se näkee mun läskiä vartaloa vähissä vaatteissa.

Katson, kun se ui hetken, sitten se alkaa palata kohti rantaa. ”Annatko mun pyyhkeen siitä maasta?” Jesse kysyy ja hymyilee mulle lähestyessään. Tajuan, että se on täysin alasti ja kiitän onneani, että pimeys kätkee mun punastuksen. Käännyn katsomaan pois, vaikka haluaisinkin katsoa: pelkään, että jos katson, en pysty olemaan koskematta. Ojennan Jesselle sen pyyhkeen. ”Voisi luulla, ettet oo koskaan nähnyt toista alastonta miestä ennen?” Se kiusoittelee kuivatessaan itseään. Sen siniset silmät säihkyvät kirkkaina. 

”En ole nähnyt ennen sua.” Vastaan, ehtimättä harkita sanojani. Jesse hymyilee ja huomaan punastuvani taas. 

”Ehkä parempikin ettet nähnyt, kylmä vesi väristää tiettyjen paikkojen kokoa.” Jesse naurahtaa ja katsoo mua nopeasti.

”Laitetaanko grilliin tuli ja paistetaan makkaraa? Vai joko sua väsyttää?” Jesse kysyy pukiessaan päälleen. 

”Ei mua väsytä.” Vastaan, ehkä vähän liiankin nopeasti. Voinko enää olla yhtään läpinäkyvämpi? Välillä haluan koskettaa sitä niin paljon, että luulen kuolevani. ’Mahdoton unelma, Jesse on mahdoton unelma’ Muistutan itseäni, kun huomaan miettiväni miltä tuntuisi suudella sen pehmeitä huulia. Haluan sitä niin paljon, enkä tiedä miten lakata haluamasta.

Istun lämpimän tulen ääressä, Jesse ojentaa mulle kaljan ja istuu mun viereen. Katson sitä salaa, kun se huokaa ja katsoo kohti taivasta. ”Niin kaunis yö.” Sen ääni on miltei kuiskaus. Jesse katsoo kohti tulta ja sitten mua. Mun sydän hakkaa; kuinka kaunis onkaan tulen lämmin valo sen kasvoilla, heijastuen sen silmistä. ”Kunpa aina voisi olla kesä.” Se sanoo sitten hymyillen. 

”Niinpä. Vaikka ei talvikaan loppujen lopuksi olisi niin paha, jos ois joku jota pidellä.” Sanoinko ton just ääneen? Mietin ja kiroan itseni. ’Epätoivoinen, säälittävä ja ruma läski.’ Mun mieleni surkea itsetuntopoliisi kuiskaa mulle.

”Miten sun miesasiat muuten, ketään kiikarissa?” Jesse kysyy ja katsoo mua hymyillen.

”Oon ihastunut yhteen, mutten voisi koskaan saada sitä.” Vastaan hiljaa.

”Miksi? Koskaan ei tiedä jos ei yritä.” Se kannustaa ja tönäisee leikkisästi mun käsivartta.

”Äh mä tiedän, ettei se onnistuis. Se on ihan erisarjassa kuin mä. Se on kaunis, hoikka ja mä…no mä oon vaan mä: ylipainoinen norsu.” sanon ja tuijotan olutpulloa kädessäni.

”Kim, älä ajattele noin vähän itestäs. Se et oo niin pahannäköinen mitä sä kuvitelet ja en nyt sano tätä vaan koska oon vähän juonut tai koska oon sun ystävä.” Se koskettaa mun poskea, en uskalla hengittää. ”Sä oot aika söpö kundi Kim, no sulla on vähän ylipainoa, mutta mitä sitten?” Se hymyilee ja ottaa kätensä pois, tunnen yhä sen lämmön poskellani. ’Miksi sä kiusaat mua noin? Miksi kosketat ja hymyilet noin? Jos tietäisit, jos kertoisin nyt, niin muistaisitko vielä mitä sanoit juuri äsken, vai juoksisitko pois?’ Katson sen sinisiin silmiin; miten paljon mä haluaisinkaan koskettaa sitä nyt, miten uskomattoman paljon haluan suudella sitä… Mutta Jesse ei huomaa, eikö se näe sitä mun silmistä?

”Miten sulla ja Jonilla menee?” Kysyn viimein, ääni miltei juuttuen kurkkuuni. Jesse on hetken hiljaa, katsoo mua ja sitten kohti tulta.

”Hyvin, Joni on… Joni on täydellinen, rakastan sitä.” Se vastaa ja hymyillee. Haluaisin tarttua sen olkapäistä ja ravistaa sitä. ’Joni ei oo täydellinen Jesse, se ei ansaitse sua!’ Mun sydän huutaa, mutta yhä pysyn vaiti. Nielen pettymykseni, nielen kivun. Miten voisin kertoa ja katsoa, kuinka Jessen sydän särkyisi mun silmieni edessä? Miten voin olla kertomatta ja katsoa vierestä, kuinka se petturi pitelisi syleilyssään Jesseä, kuinka se kuiskailisi uusia valheita sille?

”Välillä vaan…” Jesse aloittaa varovasti. Käännyn katsomaan sitä hämmästyneenä, toiveikkaana.

”Niin?” Kysyn varovasti.

”Tää on varmaan tyhmää-” Jesse pudistelee päätään ja huokaa. ”Se haluaa koko ajan, tai siltä musta tuntuu, se on…en jaksaisi niin usein ja…välillä se on vähän ahdistavaa.” Jesse myöntää hiljaa. Se kohottaa olutpullon huulilleen ja juo.

”Ei se oo tyhmää, tai siis, ymmärrän hyvin.” Kuiskaan, taistelen hiljaa itseni kanssa, kerronko vai en?

3. Luku

Kim:

”Taidan mennä suihkun kautta nukkumaan, on jo niin myöhä” Jesse sanoo, kun ollaan jo syöty. Se haukottelee ja venyttelee linjakkaita jäseniään. Katson sitä, hymyilen haikeana. Ajatus siitä, että Jesse menisi nukkumaan Jonin kainaloon ällöttää mua. Voisinpa ottaa sen omaan kainalooni yöksi. Jesse ryhtyy sammuttamaan jo hiipuvaa tulta. En vieläkään saa suutani auki kertoakseni sille, se tuntuu niin pirun vaikealta. Helvetti kun en tiedä mikä olisi oikein tehdä. Mitä jos Jesse suuttuisikin mulle, jos kerron? Ja entä jos…?

”Tuutko sisälle?” Jesse kysyy ja katsoo mua uteliaana.

”Jään tänne vielä hetkeksi.” Vastaan. Jesse nyökkää ja hymyillee.

”Hyvää yötä sitten! Nähdään aamulla.” Se toivottaa.

”Hyvää yötä!” Vastaan ja katson haikeana sen perään. En tiedä mitä teen…


*****************

Joni:

Herään ensimmäisenä, aurinko on noussut jo aikoja sitten. Katson Jesseä, joka nukkuu mun vierellä, auringon lämpimät säteet hyväilevät sen kasvoja, sen alastonta selkää. Se näyttää niin pantavalta just nyt, oon taas kiimassa ja kovana. Kosketan Jessen selkää hellästi, sillä on kaunein selkä mitä oon ikinä nähnyt. Liu’utan sormeani selkärankaa pitkin, alemmas ja alemmas kohti pakaroita jotka on vielä piilossa ohuen peiton alla. Mun sormeni kohtaa sileän, kiinteän ja täyteläisen ihon, en voi olla puristamatta. Jesse säpsähtää hereille unestaan ja katsoo mua uniset siniset silmät vain puoliksi avoinna, sen hiukset on ihanan pörröiset aamuisin. Kumarrun suutelemaan sitä samalla, kun liikutan kättäni sen pakaroilla, sivelen sen peppuvakoa sormellani. ”Väsyttää…” Jesse mutisee ja katsoo muhun. Sen silmät pysyy vaivoin auki. Mietin miten myöhään se mahtoi valvoa eilen. Kim on kuitenkin pitänyt suunsa kiinni, muuten Jesse ei nukkuis mun vieressä.

Laskeudun kyljelleni sen viereen, niin, että se tuntee mun erektion kylkeään vasten. Suutelen Jessen niskaa, sen korvanlehteä. Tiedän miten se nauttii siitä, kun sen korvanlehteä imee ja suutelee, joten jatkan sitä. 

”Ei sua väsytä kulta, tiedän, että haluut.” Kuiskaan ja keinutan lantiotani sitä vasten, painan sen alaselkää, kun se yrittää vaihtaa asentoa ja nousen lopulta makaamaan sen päälle. Suutelen sen niskaa uudestaan, keinutan itseäni. ”Ootko puhdas?” Kuiskaan sen korvaan.

”Oon, mutta Joni mä oon oikeesti tosi väsynyt, valvoin Kimin kanssa aika myöhään.” Jesse sanoo ja yrittää päästä liikkumaan, mutta onnistun pitämään sen allani. Helvetin Kim, hitto jos se uskaltaisikin pilata tän.

Imeskelen taas Jessen korvanlehteä, hitto miten voinkin olla näin kiimassa taas. Mun edellinen poikaystävä valitti mulle, että oon joku seksiaddikti, mutta hei; oon vaan mies joka nauttii seksistä, hyvin, hyvin paljon. Musta se on kyllä ihan normaalia. Seurustelu on siitä hyvä, että seksiä on aina tarjolla. No okei välillä ne tuppaa ruveta pihtailemaan, mutta monesti pieni suostuttelu toimii. Pitää olla vaan sitkeä ja väsyttää ne, kunnes ne pitää helpompana antaa periksi, tai jos se ei toimi, niin etsii korvikkeen, niin kuin mä eilen. Mua ei oikeastaan edes kaduta, ei siinä oo mitään pahaa, ei vaan pidä jäädä kiinni… No okei mä siis jäin kiinni eilen, mutta Kim ei kerro, ei saletisti, ei sillä oo pokkaa.

Laskeudun alemmas, suutelen Jessen pakaroita ja hyväilen niitä käsilläni, puristelen ja pyörittelen. En malta olla näykkäisemättä. Rakastan Jessen peppua, no okei ehkä vähän myös Markon peppua. Peput on ihania! Otan sängyn alta liukasteen; olin eilen järkevä ja varauduin. Työnnän Jessen jalkoja erilleen ja painan sitä taas vähän alaselästä. 

”Joni, mä… mua nukuttaa ihan pirusti.” Se kuiskaa, mutta se ei kuitenkaan suoranaisesti kiellä tai pyydä mua lopettamaan, joten mä jatkan. Jesse on jo kahden vaiheilla, kohta se on hiljaa ja antautuu. Tai melkein hiljaa, aion saada sen voihkimaan mun allani, mieluiten niin että muut kuulis, mieluiten niin, että Kim kuulisi. Oon ilkeä, tiedän, mutta se palauttaisi sen pullukan takaisin maanpinnalle.

Työnnän sen pakaroita erilleen ja nuolaisen sen reikää ja peppuvakoa, levitän liukastetta sormilleni ja sitten Jessen pepulle, hieron sitä, vien toisen sormeni sisälle. Huomaan, että Jesse tuntuu Markoa tiukemmalta, ero ei ole kovin selvä, mutta kuitenkin, Marko tosin taitaa leikkiä enemmän, käyttäen myös kaikenlaisia välineitä ja…mmm…hitto mä oon kovana. Jesse ynähtää, yrittää taas vähän liikkua, mutta painan sen selästä, jota se tajuaisi pysyä paikoillaan.

En malta odottaa enää, levitän liukastetta myös omalle kalulleni, asetun Jessen päälle paremmin, ohjaan elintäni oikeaan paikkaan ja alan työntyä sisälle. Helvetti, että tuntuu hyvälle, haukon henkeäni. Jesse yrittää olla hiljaa, sen pää on käännettynä yhä sivuun, silmät kiinni, se puree alahuultaan. ”Nosta lantiota kulta.” Huokaan ja Jesse tottelee, kiedon käteni sen vyötärön ympäri. ”Sä oot ihanan tiukka ja lämmin, näytät helvetin kuumalta mun alla, mun kalu sun perseessä, eikö tunnukin hyvälle?” Huokailen sen korvaan ja alan liikkua sen sisällä. Vien käteni alas sen elimelle, joka on myös kova. Hyväilen sitä ja virnistän tyytyväisenä. Kuuntelen Jessen huokauksia. Alan innostua yhä enemmän, kiihdytän liikkeitäni, niin että kuuluu kovaa läiskettä, lopetan sen hyväilyn ja tartun sen lantiosta kiinni kovemmin. ”Sano mun nimi!” Huudan. Jesse ei heti tee sitä. ”Sano mun nimi kulta, huuda mulle.” Vaadin.

”Jonii!…” Se tottelee ja hymyilen leveästi. Panen sitä kuin pieni eläin, en edes yritä olla hiljaa. Lopulta tuun voimakkaasti sen sisään ja lysähdän makaamaan sen päälle.

”Toi oli tosi upeeta, hitto että teki hyvää.” Kuiskaan, suutelen sen niskaa ja nousen ylös. Jesse kääntyy kyljelleen ja katsoo mua, kun ryhdyn etsimään vaatteitani. ”Pakko mennä suihkuun, nuku vaan kulta.” Sanon ja ojennan sille nenäliinan jos se haluaa vaikka siistiytyä.

”Välillä musta tuntuu, että sä vaan käytät mua, ettei sua kiinnosta mikään muu niin kauan kun sä tuut, niin kauan kuin sä saat mitä haluat…” Se sanoo hiljaa, näyttäen jotenkin loukkaantuneelta. Voi helvetti, nyt se alkaa käyttäytyä kuin joku nainen? Eih…

”Mitä sä tarkotat muru? Totta kai mä välitän.” Sanon lempeästi ja tuun lähemmäksi, polvistun vuoteen ääreen.

”Toivoisin vaan Joni, että välillä kuuntelisit myös mitä mä haluan.” Se kuiskaa.

 ”Jesse, mä rakastan sua, kai tiedät sen? Ens kerralla tehdään just niin kuin sä haluat. Ens kerralla annan sulle kokovartalohieronnan, korostaen sanaa; koko.” Hymyilen, Jesse hymyilee takasin ja suutelee mua.

”Mäkin rakastan sua, Joni.” Se kuiskaa sitten.

Nousen ylös. ”Nuku nyt vaan muru.” Sanon ja poistun huoneesta. Pete kävelee mua vastaan mennessäni suihkulle.

”Joku tais saada hyvän herätyksen.” Se sanoo ja vinkkaa silmäänsä mulle.

”Kateellinen? Kerro jos tarviit vinkkejä mestarilta.” Nauran takaisin. Pete parka vois oikeesti tarvita niitä; sen poikaystävähän on ihan kuumana muhun. Mutta kuka sitä vois syyttää? Mä oon aika kuuma pakkaus, ja hyvä sängyssä, ajattelen ja ihailen hetken itseäni peilistä ennen suihkuun menoa.

4. Luku

Jesse:


Hitto mun perse on hellänä. Kömmin ylös sängystä, kiedon pyyhkeen lanteilleni ja etin puhtaat vaatteet itselleni. Pakko päästä suihkuun. Pete tulee mua vastaan, se katsoo mua ja virnuilee. ”Hyvät unet?” Se kysyy, typerä virne liimattuna sen kasvoille.

”Mmh…” Mumisen ja kiiruhdan nopeasti kylpyhuoneeseen.


”Tein sulle aamiaista pupu.” Joni sanoo, kun tuun keittiöön. Se vetää mut lähelleen ja pussailee mun kaulaa. Mikäköhän siihen on iskenyt? Ja pupu? Tota se ei kyllä käyttänyt aiemmin. Katon sitä hieman hämilläni, Jonin johdatellessa mut pöydän ääreen.

Kim tulee keittiöön, se katsoo mua vähän oudosti, eikä vastaa mun hymyyn tai edes tervehdi. Se ottaa kahvia ja poistuu. Katson sen perään hämmentyneenä, pieni paniikki kertyy mun sisällä; oonko tehnyt tai sanonut jotain typerää edellisenä iltana?

”Eikö maistu? Söisit nyt pupu, tein sen ihan sua varten.” Joni sanoo ja mutristaa alahuultaan loukkaantuneen näköisenä. Mikä hitto tää pupu-juttu on? Katson lautasta edessäni: juusto-tomaatti munakasta, paahtoleipää ja tuoreita hedelmiä. Maistan ruokaani.

”Tosi hyvää kulta, kiitos.” Annan sille nopean suukon poskelle, hymyilen. Ei Joni hirvittävän usein tee mitään tällaista, haluaisin että se tekisi useammin. Pieni huomaavaisuus toista kohtaan ei koskaan ole pahasta.

********

Kaikki katsoo mua/meitä jotenkin kummallisesti tänään, virnuilee ja heittää tyhmää läppää. Vois luulla, ettei ne oo koskaan ennen kuulleet kenenkään harrastavan seksiä. Voisi luulla, että ne on jotain hemmetin teinejä, ennemmin kuin aikuisia ihmisiä.


”Mitäs villikissa?” Sami virnuilee, kun kuljen sen ohi kohti laituria. Pyörittelen silmiäni, oon kun en kuulisi mitään. Istun laiturille ja upotan jalkani viileään veteen, nautin kesäauringosta, suljen silmäni.

Markon kovana kaikuva nauru häiritsee mun rauhallista lepohetkeä, laituri notkuu sen askelista. ”Oliko hyvät sessiot aamulla, äänekästä oli ainakin.” Se nauraa, sen viileä käsi koskettaa mun niskaa, en ymmärrä miksi. Kavahdan, käännyn katsomaan sitä olkani yli.

”Mahtavaa, niin kuin aina.” Vastaan lyhyesti.

Marko venyttelee jäseniään, kävelee laiturin päähän ja poseeraa kuin joku helvetin lavamalli. Katson kohti mökkiä, Joni, Pete, Sami ja Tuomas istuvat terassilla, Pasi laittaa tulta grilliin, epäonnistuen, koska se on liian keskittynyt tuijottamaan Markon persettä. Ne kaikki katsoo sitä kun se keikistelee, ja Marko nauttii siitä selvästi. Harmikseni huomaan, että myös Joni tuijottaa sitä ja siinä katseessa tuntuu olevan muutakin, kuin pelkää viatonta uteliaisuutta.

Marko katsoo mua, virnistää ja alkaa riisua shortsejaan paljastaen loput sen täydellisestä maidon vaaleasta kropasta.

Marko muistuttaa mua vähän Paris Hiltonista, siinä ’leidit landella’ ohjelmassa. Se on kuin miespuolinen Paris Hilton: blondi, jonka päässä ei paljoa mitään järkevää liiku. Se on helvetinmoinen flirtti ja oon aika varma, että se pettää poikaystäväänsä minkä kerkeää. Vilkaisen Peteä, joka tuijottaa Markoa tiiviisti kauempana. Pete on porukan vanhin: kolmekymmentä, eikä mitenkään erityisen komea, ei ainakaan mun silmiin. Marko on mun ikäinen eli 19. Me ollaan täällä nuorimmat ja ollaan oltu ylä-asteella samassa koulussa, mutta me pyörittiin aikalailla eri piireissä.

Syyt miksi Marko on Peten kanssa: a) Pete on rikas. b) Pete omistaa tän helvetinmoisen luksusmökin ja ison kämpän Espoosta. Ja c)Pete on rikas. Huomaatte varmaan, että a) ja c) kohdat ovat samoja ja että b) on periaatteessa myös sama juttu. Syyt miksi Pete sitten on Markon kanssa: a) Marko on hyvännäköinen. b) Marko on blondi jolla on hyvä kroppa. Ja c) Marko on nuori hyvännäköinen blondi, joka ei ole järjellä pilattu. Huomaatte varmaan jälleen, että kaikki kohdat täsmäävät toisiinsa.

Marko hyppää veteen ja häviää pinnan alle, kunnes ilmestyy hetkeä myöhemmin takaisin.
”Tuu uimaan Jesse.” Se sanoo, ui mun viereen ja alkaa vetää mua jalasta.

”Lopeta.” Tiuskaisen, mua ei todellakaan kiinnosta osallistua sen typeriin leikkeihin.

Se repii mun jalat erilleen ja tulee seisomaan niiden väliin, pitäen kiinni mun polvista. ”Mitä sä haluat.” Tiuskaisen.

”Älä oo aina niin kireenä, Jesse.” Se kuiskaa, sen kädet liukuvat mun reisiä pitkin ylöspäin, kunnes se kietoo ne mun taakse, vetäen mun vielä lähemmäksi reunaa ja tiukemmin vasten sen vatsaa. Hetkellinen häkellys valtaa mut, kun tunnen Markon hengityksen mun ihollani, se katsoo mua ylöspäin, vihreät silmät kimallellen, sen vaaleat hiukset märkinä, huulet aavistuksen raollaan. Se virnistää ja katsoo kohti mökkiä, sitten hitaasti se kääntää katseensa takaisin muhun.
Katson itsekin kohti mökkiä, vain todetakseni, että kaikki seuraa meitä kahta katseillaan. Näen Kimin, joka katsoo meihin, pudistelee päätään ja painuu sisälle. Joni näyttää jotenkin oudolta, Pete näyttää kiinnostuneelta.

”Oot kylvyn tarpeessa.” Marko kuiskaa äkkiä ja yhdellä nopealla liikkeellä se vetää mut itsensä perässä kylmään veteen.

”Idiootti!” Karjun, kun pääsen nousemaan ylös. Yritän kompuroida kohti rantaa mutta Marko kietoo kätensä mun vyötärön ympärille ja vetää mua syvemmälle.

Marko nauraa, kun rimpuilen ja hetken me painitaan vedessä. Tajuan nyt täydellisesti sen alastomuuden kun *se* osuu mun selkääni vasten. ”Helvetti Marko, kasva aikuiseksi!” Kiroan, kun pääsen viimein sen otteesta paetakseni rantaan. Kävelen nopein askelin kohti mökkiä.

”Pupu, mikä on?” Joni lepertää, kun kävelen sen ohi.

”Pupu on sun perseessä!” Tiuskaisen ja paiskon ulko-oven perässäni kiinni. En oikein tiiä mitä kiukuttelen ja tajuan hämärästi käyttäytyväni kuin nainen menkkojen kourissa. Mutta ihan sama, kai mäkin saan kiukutella välillä. Marko ärsyttää mua ja samalla mua häiritsee tapa, jolla Joni katsoi meitä, jolla se katsoi Markoa.

Meen kylpyhuoneeseen hakemaan pyyhkeen kuivatakseni itseni, jonka jälkeen suuntaan kohti yläkertaa, vaihtaakseni märän t-paitani ja sortsini kuiviin.

************

Tuun alas ja löydän Kimin keittiöstä. Se istuu pöydän ääressä ja tuijottaa puolitäyttä mehulasia edessään mietteliään näköisenä. Se kohottaa katseensa vain hetkeksi, kun astun huoneeseen. Istun sitä vastapäätä. 

”Kim, onko kaikki hyvin?” Aloitan varovasti. Se vilkaisee mua nopeasti ja sitten taas lasiaan. ”Oonko suututtanut sut jotenkin?” Kysyn, kun en saa vastausta. Kim huokaisee syvään.

”Miksi sä annat sen käyttää sua?” Se kysyy ja katsoo mua.

”Anteeksi?”

”Eilen just valitit siitä, miten sua ahistaa se, että Joni on sun kimpussa jatkuvasti. Sitten tänä aamuna vaikerrat kuin mikäkin lutka, niin että kaikki kuulee kun se panee sua. Eikö sulla oo mitään ylpeyttä?”

Tuijotan Kimiä järkyttyneenä. En tosiaan odottanut kuulevani tollasta sen suusta.
”Lutka? Sitäkö sä tosiaan ajattelet musta? Joni on mun poikaystävä ja totta kai mä haluan harrastaa seksiä sen kanssa, sen ei pitäis kuulua sulle tai kenellekään muulle.” Tiuskaisen ja nousen ylös.
Kim nousee perässä, tarttuu mun käsivarresta ja pysäyttää mut. Katson sitä odottavasti. Sen silmät kimmeltää kyynelistä, enkä ymmärrä mitä on meneillään.
”Jesse, anna anteeks, en mä tarkottanut…mä vaan…” Se aloittaa, nieleskelee hermostuneena, sen katse kohtaa omani arasti ”Vaikka oot sen poikaystävä, niin sun ei pitäis antautua sille, jos et itse halua.” Se päättää sitten. Katson sitä silmät pyöreinä, Kim on niin hellyttävän tosissaan. Se on samaan aikaan sekä huvittavaa, että hellyttävää.

”Älä huolehdi Kim, en oo tehnyt mitään mitä en olisi halunnut. Unohda se mitä sanoin eilen, olin kännissä ja, no… unohda. Kaikki on hyvin, mä halusin sitä, en olis tehnyt sitä, jos en olisi.” Vakuutan sille ja koetan hymyillä. Kim näyttää siltä, kuin se haluaisi vielä sanoa jotain, se on jo avaamassa suutaan, mutta epäröi selvästi.
”Mä tosiaan on pahoillani Jesse, siitä mitä sanoin. Se oli tyhmää.” Se sanoo viimein.
”Ei se mitään, kaikki on ok.” Sanon sille ja asetan käteni hetkeksi sen olalle. Kim katsoo mun kättä ja sitten mua jotenkin kummallisesti.

”Jesse, olut on loppu ja grillattavaa tarvis lisää, taidat olla ainut ajokunnossa oleva, jaksatko mennä?” Pasi kysyy tultuaan myös keittiöön, käännyn katsomaan sitä.
”Joo, voin mä lähteä.” Vastaan, tuntuu siltä, että pieni hetki yksin voisi tehdä hyvää. Kaikki käyttäytyy niin omituisesti tänään ja huomaan edelleenkin olevani hieman mustasukkainen tavasta, jolla Joni katsoi Markoa.


Oon juuri käynnistämässä autoa, kun pelkääjän puoleinen ovi aukenee ja kukas muu kuin Marko hyppää autoon mun viereen. Katson sitä ärtyneenä. ”Mitä nyt?” kysyn.
”Mä tuun sun mukaan.” Se ilmoittaa kirkkaalla äänellä ja hymyilee leveästi.
”Mä en halua sua mukaan.”
”No, huono juttu, mutta tuun silti. Ellet sä halua tehdä mun ostoksia mun puolesta, voin kyllä kirjoittaa listan, mutta siinä menisi aikaa.” Se hymyilee taas. Huokaisen, en jaksa alkaa taistelemaan vastaan.
”Ok. Mutta pidä sitten turpas kiinni, en oo juttutuulella.” Sanon ja käännän radion auki.
”Sun pitäis oikeesti relata vähän Jesse, vois luulla ettet oo saanut ikuisuuksiin, että oot sen takia noin kiireenä, mutta toisaalta, aamuiset äänet kertoo muuta. Ota se tikku pois perseestä.” Marko virnistää.

”Ota se dildo pois omastas!” Tiuskaisen ja Marko nauraa. Luoja, tästä tulis pitkä kauppareissu: loukussa miespuolisen Paris Hiltonin kanssa. –Luoja auta…

5. Luku

Marko kääntää radion täysille ja alkaa laulaa mukana. Vilkaisen sitä nopeasti, kun se on sulkenut silmänsä ja heiluu musiikin tahdissa.
”Enkö mä pyytänyt sua olemaan hiljaa?” Kysyn lopulta ja yritän siirtää ajatukseni kauas pois sen kauniista lauluäänestä. Marko pysähtyy ja katsoo mua, se räpyttelee silmiään ja hymyilee, näyttäen jotenkin häiritsevän viattomalta.
”Luulin, että sanoit ettet oo juttu tuulella, en käsittänyt että laulaminenkin on kielletty.” Se vastaa ja kallistaa päätään katsoessaan mua yhä.
”No se on, pyysin sua pitämään turpas kiinni.” Vastaan, en tiedä miksi oon sille niin tyly.
”Jollakin on pipo ehdottomasti liian kireellä tänään.” Se huokaisee ja kääntää musiikkia pienemmälle pysyen itse hiljaa. Katson sitä uudestaan jonkun ajan kuluttua, se yhä heiluu hieman musiikin tahdissa ja sen suu liikkuu, mutta se ei laula ääneen. Huomaan hymyileväni. On hämmästyttävää että Mr. Paris Hiltonillekin menee jotakin perille.

Lopulta tullaan pienen marketin parkkipaikalle. Marko hypähtää ulos autosta ja alkaa pomppia kohti sisäänkäyntiä, siis oikeasti pomppia.
”Beibi tuu jo!” Se huutaa mulle. Haluaisin vajota maan alle. Kaupan seinustaan nojaileva kolmikko isokokoisia maalaisjuntinnäköisiä miehiä katsoo meitä hieman epäillen ja pahasti. Mietin hetken, että haluaako Marko saada meiltä hengen pois. Kiiruhdan sen perässä kauppaan: en halua jäädä ottamaan selvää

Tolla kundilla ei oikeasti ole kaikki kotona, mietin katsoessani kuinka Marko poukkoilee kaupassa kuin innostunut pikkulapsi jouluaattoaamuna.
”Jesse, Jesse tuu katsomaan, ihan härön näköinen juttu. Mikä tää on?… Oi tuolla, mun lempparia! Pakko saada! Jacky makupalasia! Otatko sä makupalasia? Tykkääköhän muut niistä.” Se miettii ja kahmii varmuudeksi kasan vanukkaita syliinsä ja tuo ne sitten ostoskärryyn. Mihinköhän mahaan se noita syö?

”Pete ei kyllä tykkää, kun syön herkkuja. Se sanoo että jos lihoan niin se jättää mut, mutta mulla on aina ollut tosi nopea aineenvaihdunta, enkä mä niin hirveästi herkkuja syö, makupalasista tykkään.” Se selittää mulle. Makupalanen, heh, kuulostaa söpöltä. En oo koskaan ennen tavannut kundia, joka tykkäis noin paljon vanukkaista. Huomaan hymyileväni sille. Apua, pidänkö Mr. Paris Hiltonia söpönä?? Marko tais myös tajuta, että puhui mulle niin kuin ystävälleen ja meni hiljaiseksi. Se mutisi lähtevänsä hakemaan jotain.

Maalaisjuntit seisoo meidän takana kassajonossa. Marko mulkoilee niitä epäilevän näköisenä ja lopulta nojautuu lähemmäksi mua.
”Mitä luulet Jesse, käykö noi koskaan suihkussa? Ne haisee aika kaameelle, ne haisee ihan lehmälle.” Se kuiskaa.

”Shh… puhutaan autossa.” Sanon, koska pelkään että ne kuulevat ja että me saatais turpaamme parkkipaikalla. Noi kaverit ei oikeesti näytä kovin ystävällisiltä ja oikeastaan Marko on oikeessa niiden hajusta. Nyrpistän nenääni hieman.


Lastaan tavaroita takakonttiin. Marko istuu jo autossa, se ei edes tarjonnut apuaan, jouduin kantamaan melkein kaikki kauppakassitkin yksin. Olishan se tietenkin hirveä tragedia, jos siltä katkeis vaikka kynsi tai jotain. Oon taas tullut järkiini, Marko ei oo söpö, Marko ei oo mukava, se on ärsyttävä blondi, ärsyttävä tyhjäpäinen blondi.

”Minnekös neidit on matkalla?” Kuulen jonkun murrehirmun kysyvän jostain mun takaa. – Loistavaa, ne kolme maalaisjunttia lähestyy meitä. Kierrän auton, päätän että on parempi olla vastaamatta, henkilökohtaisesti en näe paikalla ketään neitiä. Avaan kuljettajan puoleisen oven ja katson Markoa, no okei, ehkä yhden hieman kyseenalaisen tapauksen kyllä. ”Hei, myö puhutaan teille.” Yksi niistä karjuu. Edelleen, en näe syytä vastata, istun autoon ja suljen oven perässäni. Käynnistän auton ja ajan ulos parkkipaikalta.

Huomaan pian, että ne juntit ajaa meidän perässä ja alan hermostua. Ne ajaa miltei meidän perässä kiinni, muu liikenne on hiljainen.
”Voi helvetti.” Kiroan, yleensä en kiroile, mutta mielestäni tässä tilanteessa se on sallittua. Marko katsoo mua ja sitten takaikkunasta taakse. Sitten se kääntyy katsomaan tietä edellä.
”Ajoit meidän liittymän ohi.” Se toteaa rauhallisena. Huokaisen tuskastuneena, en oo hyvä stressitilanteessa, pelkään että noi kolme yrmyä ajaa meidät ulos tieltä ja hakkaa meidät tai jotain.
”Voi paska.”
”Ihan rauhassa Jesse, kyllä tästä selvitään. En oo koskaan kuullut sun kiroilevan noin paljon.” Marko hymyilee. Miten hemmetissä se voi olla niin rauhallinen?
”Tajuatko, että noi takana tulevat yrittää ajaa meidät tieltä?” Tiuskaisen. Se katsoo taas taakseen.
”Taitavat olla vähän puutteessa, kun tarvii homojen perään ajaa.” Se sanoo sitten ja jatkaa. ”Tyypillistä, tarpeeksi kauan ilman naista ja sitten ei ollakaan enää ihan niin heteroita.” Se huokaisee. Katson sitä nopeasti ja keskityn sitten takaisin tiehen.
”Marko, mä oon aika varma että tässä ei oo nyt kyse siitä, vaan tässä on kyse siitä, että noi ei siedä homoja ja ne haluaa sen takia hakata meidät muusiksi.”
”Sä oot vielä niin suloisen viaton, että se on liikuttavaa.” Marko hymyilee. Päätän, etten enää edes yritä ymmärtää sen logiikkaa.

”Voi helvetti, mihin mä ajan? Mitä mä teen?” Kysyn. En tunne näitä paikkoja hyvin.
”Rauhassa, käänny seuraavasta vasemmalle.” Marko neuvoo ja mua yhä hämmästyttää se miten rauhallinen se on. Kuuntelen sen neuvoa ja käännyn kapealle hiekkatielle.
”Oliko tää nyt hyvä idea?” Kysyn kun meidän seuraajamme ovat yhä perässä ja nyt me ajetaan jossain hemmetin metsätiellä, missä ei ole ainuttakaan todistajaa.
”Luota muhun Jesse ja yritä rauhottua. Me selvitään kyllä.” Markon ääni on aavistuksen huvittunut.
”Käänny oikealle ja kohta vasemmalle.” Se jatkaa.
Näkyviin tulee pieni järvimökki.
”Aja tonne pihaan.” Marko sanoo. Hieman epäillen teen kuten se käskee.

Vanha nainen, joka kyykkii pihalla poimimassa mansikoita, nousee ylös ja katsoo meitä hämmästyneenä kun me noustaan autosta. Maalaisjuntit pysäyttää autonsa hieman kauemmaksi. Marko hymyilee leveästi ja menee halaamaan sitä naista.
”Ihanaa nähdä, siitä on niin pitkä aika!” Se hihkuu. Vanha nainen kietoo kätensä sen ympärille ja halaa sitä myös.
”No onhan siitä.” Se virkkoo, katsoo mua ja sitten Markoa. Musta näyttää siltä, että se on vähän pihalla. Kuulen, kun auto käynnistyy ja ajaa pois. No päästiinpähän niistä eroon.
”Heikki tuuhan sie kattoo ketkä tuli.”
”Mitä sie Irmeli huuat siellä?”
Vanha mies astuu mökistä ulos terassille. Se katsoo Markoa ja sitten mua.
”Heikki setä! ihanaa nähdä!” Marko hymyilee ja ryntää halaamaan myös sitä.
”Tiedän, mä oon varmasti kasvanut ihan sikana, ollaan nähty viimeksi silloin kun olin vaan tän korkuinen.” Se sanoo ja nostaa kätensä vyötärönsä korkeudelle.
”No oothan sie poika kasvanna.” Se mies toteaa ja katsoo vaimoaan. ”Vai mitä Irmeli eikö vuo ookki?”
”No oha se.”

”Ottaakos ne poijat kahveetta?” Nainen kysyy.
”Kiitos, maistuis kyllä.” Marko vastaa hymyillen.
Me siirrytään sisälle, nainen tarjoaa pullaa ja pipareita. Marko keskustelee niitten kanssa innokkaasti, ne muistelee jotain vanhoja juttuja. Näykin pipariani hieman epäluuloisena. En vieläkään oo ihan selvillä siitä keitä nää Irmeli ja Heikki on Markolle.

”No meidän pitää nyt lähteä, käytiin kaupassa ja maito pilaantuu, jos se on liian kauan lämmössä.” Marko sanoo lopulta ja nousee ylös, mä nousen sen perässä.
”No olihan se kyllä mukava nähä, pitkästä aikkoo. Tuuttehan työ nyt usseemminkin käymöön?”
Irmeli kysyy.
”Totta kai! Hauskaa viikonloppua nyt, soitellaan useammin!” Marko sanoo hymyillen. Se halaa niitä, jonka jälkeen me poistutaan takaisin autolle. Ne vilkuttaa meille pihamaalla, kun ajetaan pois.

”Keitä ne oli?” Kysyn, kun ajetaan kohti meidän mökkiä.
”Heikki ja Irmeli.” Marko vastaa yksinkertaisesti.
”Niin, mutta oliko ne sun sukulaisia vai?”
”Ei, ne oli Heikki ja Irmeli, en mä oo edes nähnyt niitä aikaisemmin.” Marko sanoi ja alkoi nauramaan. Katson sitä hieman hämmästyneenä.
”Eli me siis istuttiin kahvilla, jonkun ennestään tuntemattoman pariskunnan luona?”
”Aivan. Mukavaa tavata uusia ihmisiä, eikö? Mähän sanoin, ettei oo huolta.” Se hymyilee kirkkaasti. Oon hämmästynyt. Äkkiä Marko alkaa vaikuttaa huomattavasti mielenkiintoisemmalta ihmiseltä. Ehkä se ei olekaan täysin aivoton?

Kun me tultiin mökille, me molemmat naurettiin ihan kippurassa. Me mietittiin, että mitä se pariskunta on ajatellut sen jälkeen kun me lähdettiin, huomaskohan ne, että kumpikaan ei tosiasiassa tuntenut kumpaakaan meistä?


JONI:

Viimein kuulen kun auto ajaa pihaan, olin jo ehtinyt huolestua. Tiedän, että Jesse ei oo hirvittävä Marko-fani, enkä usko Markon olevan hirveen ihastunut Jesseen, sehän on kuitenkin mun poikaystävä ja Marko voi olla mustis siitä. Tuun ulos, tarkoituksenani kaapata mun kulta syleilyyni, pysähdyn kuitenkin nähdessäni ne. Marko ja Jesse nauravat ja vitsailevat keskenään? Okei, mitä tää on?

Se että näät sun poikaystävän ja kundin jota panit sen selän takana, nauramassa keskenään kuin parhaimmat ystävät, on jotain mitä et halua ikinä nähdä. Se on väärin niin monella tasolla. Pidin enemmän siitä kun näin ne aamupäivällä ’tappelemassa’ vedessä, se oli oikeastaan aika hottia, mutta tästä en pidä ollenkaan.

Kuulen kuinka joku astuu mun viereen ja käännän päätäni katsoakseni kuka se on; Kim. Se katsoo mua ja sitten Jesseä ja Markoa, jotka kantavat kauppakasseja lähestyen mökkiä. Kim katsoo mua ja hymyilee jotenkin ivallisesti, kai se näkee musta miten vähän tykkään tästä uudesta käänteestä.
”Mielenkiintoinen käänne.” Se kuiskaa ilkeästi, katsoo mua ja jatkaa sitten matkaansa kohti laituria, en ehdi vastaamaan sille mitään.

”Missä te viivyitte kulta?” Kysyn seurattuani Jesseä keittiöön. Kiedon käteni sen ympärille ja suutelen sen poskea. Marko purkaa kauppakassia, vilkaisee mua nopeasti ja keskittyy sitten takaisin tehtäväänsä.

”No, kun käytiin kaupassa niin sellaiset lehmältä haisevat maalaisjuntit lähti meidän perään. Luulin, että ne tappaa meidät…” Jesse nauroi ja katsoo Markoon, joka oli kääntynyt katsomaan takaisin meihin päin. ”…Ajoin meidän liittymän ohi, kun olin niin hermostunut, mutta sitten Marko neuvo mulle reitin ja me päädyttiin kahville yhen vanhan pariskunnan luokse. Marko sai ne uskomaan, että se tuntis ne, vaikka se ei oikeesti edes tuntenut!” Jesse selittää innoissaan ja ne molemmat alkaa taas nauraa. Okei, multa meni nyt ohi tää vitsi… Katson niitä molempia, kun ne selittää suu vaahdossa jotakin ja nauraa.
”Eli siis, anna kun kertaan: jotkut miehet ajoi teitä takaa, kun tulitte kaupasta ja menitte kahville jonkun pariskunnan luokse?” Kysyn, mä oikeesti yritän ymmärtää sen hauskan jutun tässä.
”Niin just! Heikin ja Irmelin!” Ja jälleen molemmat pyrkähtää nauruun.
”Okei…” Katson niitä ja pyöritän silmiäni, tää on oikeesti aika pelottavaa…

Jatka lukuun 6

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s