41. RSS

Kommentti: Tämä on taas hyvin rennolla asenteella kirjoitettu ja melko lyhyt osa. Seuraavaksi tulee vielä Kimin näkökulma ja sitten viimeinen osa, missä on enemmän sisältöä.

Joni:

Todella pitkä työpäivä, kello on jo 21.30 mutta lupasin ottaa vielä yhden uuden asiakkaan, jolla on ihan hullut työvuorot ja no… Käytännössä sen päivä alkaa yöllä. Itsekin nuorempana vartijana tuli välillä tehtyä yövuoroja, joten kai mä tunnen jotain sympatiaa hankalia työvuoroja kohtaan. Lisähoukutus tietenkin on, että Lauri, paikan omistaja, sanoi että asiakas oli lupautunut maksamaan ruhtinaallisesti exstraa.

Nyt se kuitenkin laittoi vielä viestiä, että on vähän myöhässä. Mietin, miksi ihmeessä suostun tähän hulluuteen. Hankkisi normaalin päivätyön; niin Misha sanoi. Se oon vakuuttunut, että tyyppi vaan keksii, ettei pääse muulloin ja odottaa että saisi mut kahden joku ilta. Sanoi, että eikö se ole vähän kalaisaa, kun ollaan sovittu asioista vain viestitse. Vakuutin kuitenkin, että Lauri on nähnyt kyseisen miehen livenä.

Misha on sulostuttavan ja raivostuttavan vainoharhainen välillä. Vakuuttunut, että saan heteronkin käännytettyä homoksi, jos haluan tai vaikka en haluaisi. Ei sillä, kuulemma se luottaa muhun, mutta kuulemma se ei luota siihen miten tiedostomatta saatan lähettää jotain ”viboja”. Välillä se vieläkin pelkää jotain Peten kaltaisia uusintoja. Koitin kyllä rauhoitella, että sellaiset metsästää nuoria ja kokemattomia ja olen ylittänyt sen iän jo reilusti ja etenkin sen kokemattomuuden.

Se on iän hyvä puoli, vähemmän epämääräistä kähmintää ja ehdotuksia, tosin nuorena olin välillä niin saamarin typerä, etten oikein tajunnut edes pahastua. Ajattelin vaan, että minkäs mahtaa, kun oon niin kuuma. Joo, karmea myötä häpeä iskee välillä, kun muistaa miten dorka oon pahimmillaan ollut. Ennen sitä Pete juttua kuvittelin myös nuoruuden itsevarmuudella ja uhmakkuudella ettei muhun oikeasti kukaan voisi koskea sillä tavalla, jos en halunnut. Olin kuitenkin vartija ja kaikkea.

Ajatukset harhailee Jesseen. Mua vähän huvittaa sen ikäkriisi, mutta ymmärrän mistä se kumpuaa. Se ikävöi Markoa, halusin miltei kertoa sille, mutta lupasin pitää salaisuuden. Oon pitänyt Markoon säännöllisesti yhteyttä, yleensä se aina kysyy mitä Jesselle kuuluu ja oon ilmaissut useasti, että sen pitäisi vaan tulla katsomaan. Mutta, no, sitten niillä molemmilla on ollut joitain suhteita, kun Jesse on ollut vapaa, Markolla on ollut joku ja toisin päin. Mutta tiedättekö, ihan äärimmäisen turhauttavaa katsoa sivusta tai kuunnella sivusta, kun idioottikin näkee, että niiden kuuluisi olla toistensa kanssa.

Nyt ne on kuitenkin molemmat vapaita ja Marko on tulossa takaisin Suomeen, haluaa yllättää Jessen. Niillä on syntymäpäivätkin aika lähekkäin, Marko täyttää kolmekymmentä kesäkuun alussa ja sanoi itsekin pitävänsä juhlat. Paikan se ilmoittaa myöhemmin, kuulemma sekin on vielä salaisuus.

Huokaan ja katson kelloa, missä vitussa se tyyppi kuppaa? Sali on muuten jo hiljainen, aika harva loppujen lopuksi treenaa enää näin myöhään. Käyn hakemassa pukuhuoneesta unohtuneen vesipulloni, käyn läpi ajatuksissani kamojani, kun yhtäkkiä havahdun toisen ihmisen läsnäoloon huoneessa. En kuitenkaan ehdi kääntyä, kun kookkaampi vartalo painautuu takaapäin mun omaani vasten tiukkaan halaukseen. En ehdi edes päästää ääntäkään, kun miehen käsi nousee tukkimaan mun suuni. Sydän hypähtää kurkkuun, ynähdän ja yritän liikahtaa. Kuuma hengitys mun niskassani, miehen vapaa käsi liikkuu kohti mun jalkoväliä ja puristaa jämäkästi, mutta hellästi samaan aikaan.

Liikahdan uudestaan pääsemättä vapaaksi, tunnen erektion pakaroitani vasten, tuttu partavesi sieraimissani. Tartun tiukasti käteen suuni edessä ja vedän sen pois. ”Voi vittu, Misha”, huokaan. Se suutelee mun korvanlehteä ja hinkkaa lantiotaan vaativasti mua vasten. ”Meinasin saada sydärin”, huokaan.

”Onneksi et saanut”, Se huokaa mun korvaan. ”Oot niin kuuma sun treeniasussa”, se kuiskuttaa ja kääntää mut ympäri tuoden mun käteni sen housujen läpi pullottavalle elimelle.

Hitto, kun sen pitää olla niin seksikäs! Puraisen huultani vain hetken, kunnes Misha nojautuu uuteen himokkaaseen suudelmaan. Se puskee mut lähintä seinää vasten ja suutelee mua vaativasti. Vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen se onnistuu saamaan mun jalat hyytelöksi ja haluan… Haluan niin paljon… Mutta! Työnnän sitä taakse päin ja yritän rauhoittaa hengitystä, yritän rauhoittaa vatsanpohjassa polttavaa halua.

”Mulla on vielä töitä”, huokaan ja Misha hymyilee, tulee uudestaan lähelle ja suutelee.

”Todella epäilyttävän myöhään”, se kuiskaa ja painautuu uudestaan mua vasten. ”Hansin himokas suunnitelma onnistui… Ja nyt… Haluat kysyä, onko Hanssin taskussa valtava bratvursti vai onko hän vain onnellinen sinut nähdessään?”

Mun suupielet nytkähtelee. ”Voi vittu”, kiroan. Niinpä tietysti, Mishan pervo juoni. ”Ihanko oikeasti hankit jopa puhelinnumeron Hanssille? Misha virnistää.

Ja Lauri? Ei hitto, sen on täytynyt auttaa tässä pervossa juonessa. Ilmankos se virnuili niin kummallisesti, kun valitin aiemmin ääneen siitä miksi olin lupautunut ottaa asiakkaan niin myöhään.

”Hans parka, tekee niin rankkaa duunia satamassa öisin ja siitä on liian pitkä aika, kun hän on saanut lihallisia iloja. Yksinäisinä iltoina hän on kuitenkin katsellut sinun mallin kuviasi ja fantasioinut kaikesta mitä voisi tehdä kanssasi… Ja… Se ei ole bratvursti hänen housuissaan…”

Ei mahda mitään, mua alkaa naurattaa. ”Was is das?” Misha kysyy. ”Nauraako hän Hanssille ja Hanssin bratvurstille?” Se kysyy virnuillen, yhä hitaasti hinkaten itseään mua vasten.

”Ei helvetti, Hans…” Hykertelen, onhan tää nyt aika koomista. Mutta hykertely vaihtuu pian huokaisuksi Mishan suudellessa mua halukkaana, painaen jalkaansa mun reisien väliin.

”Mmm… se saa Hanssin niin kuumaksi, kun kiroilet”, Misha virnistää ja livauttaa kätensä mun housuihin, suljen silmäni ja huokaan. Outo sekoitus huvittuneisuutta ja halua kiemurtelee vatsanpohjassa.

”No niin, miten on? Saako Hans treeniohjelman iloisella lopulla”, se kuiskuttaa ja suutelee mua uudestaan. ”Mitä sinun komea poikaystäväsi sanoisi, jos sen sijaan tulisitkin saunaan Hanssin kanssa?”

”Ei se ole enää päällä”, huokaan. ”Eikä poikaystävä tykkäisi…” Puraisen huultani peittääkseni virnistyksen.

”Ah Ja”, Misha tai Hans nyökyttelee. ”Mutta Hans on niin kovin kiimainen… Pidetään se salaisuutena.”

”Mutta jos poikaystävä saa tietää, se rankaisee mua”, Kuiskaan ja Misha katsoo mua ovelasti. Tuo sormensa mun huulille ja työntää yhden niiden väliin. Katson sitä silmiin samalla, kun imen sen sormea kiusoittelevasti.

”Ehkä… mutta se rangaistus voi olla nautinnollinen …”Se kuiskaa, ja hamuaa mun korvanlehden hampaidensa väliin. ”Anna periksi Hanssille…” Se alkaa todella kouria mua ja kieltämättä on koko ajan vaikeampi vastustaa lähtemästä mukaan leikkiin. Kai mä oon jo lähtenyt.

”Entä jos joku tulee?”

”Sauna ei oo päällä, kukaan ei tuu…” Misha taivuttaa mun käteni selän taakse ja johdattaa mut kovakouraisesti kohti suihkutiloja. Se on leikkiä, meillä on sovittuna turvasana, jos leikki menee liian rajuksi. ”Sanoin, että kannattaa olla varovainen…” Se huokaa. ”Tuhma, saksalainen Hans aikoo panna sua tuolla lauteita vasten…”

Ja niin se tekee, repii housut alas kovakouraisesti ja pakottaa mut kumartumaan lauteiden ylle. Onhan tää aika pervoa, omalla työpaikalla! Jos joku nyt tulisikin suihkutiloihin tai pukukoppiin…Mutta kaikki mitä Misha tekee saa mut kuumaksi. Se käyttää mua määrätietoisesti ja häikäilemättä ja annan sen tehdä sen. Haluan sitä, vain koska pystyn luottamaan siihen täysin. Vain yksi sana ja se lopettaisi, mutta luoja en halua sen lopettavan. En koskaan halua sen lopettavan.

Jälkikäteen käydään yhdessä suihkussa. Aiempi rajuus vaihtuu hellään hyväilyyn ja suudelmiin, enkä osaa edes murehtia enää, että joku yllättäisi meidät. ”Rakastan sua”, kuiskaan, kun sen kädet hyväilee mun märkää selkää suihkun alla.

”Niin mäkin sua, enemmän kuin mitään”, se hymyilee ja suutelee hellästi tällä kertaa.

Moni ihmettelee, miten voidaan vielä yli kymmenen vuoden jälkeenkin olla niin toisemme lumoissa, musta se tuntuu luonnolliselta. En osaisi enää kuvitella olevani kenenkään toisen kanssa, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin Misha on mun sielunkumppani. Me ymmärretään toisiamme, jaetaan sama intohimo, samanlainen polte. Meidän seksielämämme jaksaa olla yllättävä, meillä on roolileikkejä kuten äsken, välillä juuri näin ettei etukäteen kerrota toiselle mitä suunnitellaan. En usko, että kukaan toinen voisi antaa mulle sitä mitä Misha antaa. Vuosien saatossa, ollaan myös vaihdeltu rooleja, sillä tavoin ollaan toistemme ensimmäiset ja toivon, että myös viimeiset. Haluan olla sen aina.

”Jesse oli aika maassa, kun näin sen tänään.” Kerron Mishalle kotimatkalla. ”Ressukalla on kolmenkympin kriisi.” Virnistän, kun Misha pudistelee päätään huvittuneena ja naurahtaa.

”Poikanen vielä”, se huokaa ja pyöräyttää silmiään. ”Mulla ei ole vielä edes neljänkympin kriisiä vaikka sekin häämöttää edessä. Oonkohan jotenkin rikki?” Se virnuilee.

”Oot vaan tyytyväinen sun elämään ja siihen että sulla on näin kuuma mies”, virnistän takaisin. ”Kuuma ja nuori, aina nuorempi kuin sinä.”

Se laskee kätensä mun reidelle ja puristaa. Toinen käsi ohjaa rattia, huvittunut katse tiessä meidän edellä. ”Varo vaan, kohta pitää ajaa tiensivuun ja laittaa toi sun suu parempaan käyttöön.”

”Niinkö, Näin nopeasti? Jaksaako tuollainen vanhus näin nopeasti?” Kiusoittelen ja tuon oman käteni sen reidelle. Misha murahtaa.

”Kyllä mä sulle viimeistään kotona näytän. Oon ihan yhtä viriili kuin kaksikymppisenä.”

”Lupaatko?” Hymyilen.

”Varmasti”, se nyökkää ja hieraisen malttamattomana sen jalkoväliä ja tunnen lupaavan nytkähdyksen. ”Herra Lehdon on parempi pitää kätensä kurissa, jos ei halua onnettomuutta.” Se sanoo paksulla äänellä.

”Okei”, huokaan.

”Mikä unohtui?” Se kysyy.

”Herra?” Ehdotan ja Misha virnistää katse eteenpäin.

”Hyvä poika”, se myhäilee ja tunnen odotuksen vatsanpohjassani. Okei, ehkä me ollaan vähän normaalia seksinhimoisempia, myönnän sen. ”Milloin se Marko on tulossa?” Misha kysyy.

”Huomenna, Jesselle ei saa sanoa sanaakaan.”

”En sano”, Misha lupaa.

42.luku

Kommentti; Toivottavasti ei ollut liian tylsä 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s