Maaliskuun kuulumisia

Pahoittelen pitkää hiljaiseloa! On pitänyt tehdä tämäkin päivitys jo viikoja aiemmin, mutta aina tullut lykättyä.

Kuten aiemminkin olen kertonut, minulla ei oikein ole ollut motivaatiota kirjoittaa suomeksi ja se johtuu paljolti palautteen puutteesta. Älkää ymmärtäkö väärin, olen kiitollinen kaikista reaktioista joita olen saanut ja siitä, että luette. Mutta aika on rajallinen ja koska englanniksi saan enemmän palautetta ja kommentteja (tämän koen rahaa arvokkaampana palautteena kirjoittamisesta,) se kannustaa minua enemmän. Olen nyt englanniksi samassa kohdassa ”Olet yhä sinä” tarinassa kuin suomeksi. Seuraavan uuden luvun kirjoitan luultavammin siis englanniksi.

Olen kuitenkin muokkaamassa lapsellisia leikkejä Wattpadissa. Lisäilen uusia kohtauksia ja muokkaan lukuja niin, että ne ovat yksittäin lyhyempiä, mutta niitä on enemmän. Jos kiinnostaa, muokattuja lukuja voi käydä lukemassa täältä; Lapselliset leikit. Muutenkin tällä sivustolla olen aktiivisempi nykyään.

Vaiti tarinan englannin kielistä versiota olen myös muokannut isolla kädellä kyseisellä sivulla, jos kiinnostaa, käykää kurkkaamassa!

Kiitos, jos luit ja ihanaa kevään alkua! 💐

Advertisement

6 vastausta artikkeliin “Maaliskuun kuulumisia

 1. Moikka 🙂

  Tiedän että me tuppisuu suomalaiset ei olla oikeen kovia kommentoimaan. Eikä se siinä kyllähän sitä englantia itsekin ymmärtää, mutta on ollut kunnia lukea tämmöisen tason kirjoja joita kirjoitat ja vielä aivan ilmatteeks omalla äidinkielellä.
  Voin käsisydämmellä sanoa monien ulkomaalaisten menestys kirjojen lukeneena niiden kalpenevan tälle kirja sarjalle.
  En halua sanoa, että olisi väärin kirjoittaa pelkästään englanniksi, mutta toivoisin itse, että voisimme kuulla vielä muutaman luvun Jonin ja Mishan seikkailusta suomeksi. Kiitos, teet huippu hommaa jatka samaan malliin 🙂

  Tykkää

  1. Oi ihana, kiitos paljon viestistäsi! Se piristi kovasti mieltä! ❤️ Ja olen oikeastaan niin helppo, että okei, sait ylipuhuttua. 😅 Päivittelen suomeksi myös seuraavan luvun, kun saan sen kirjoitettua.

   Tykkää

 2. Aina silloin tällöin tulee käytyä katsomassa onko tullut uusia päivityksiä, ja myös vanhoja tarinoita tulee luettua uudestaan, eli mukana ollaan vaikka mitään harvoin tuleekaan kommentoitua :’ D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s