Marraskuun kuulumisia.

Mukavaa isänpäivän iltaa kaikille!

Pahoittelen hiljaiseloa, olen edelleen ollut enemmän aktiivinen Wattpadissa lähinnä editoiden englannin kielisiä tarinoita ja lueskellen muiden kirjoittajien töitä. Ilokseni Foolish Games (Lapselliset leikit) voitti kolmannen sijan eräässä kilpailussa johon osallistuin siellä! ❤️ Sitä versiota olenkin editoinut jonkun verran ja toivon, että jossain vaiheessa löydän ajan tehdä saman myös suomeksi.

Myös Silent tarinaa olen editoimassa, lähinnä näitä alkulukuja jotka jälleen herättävät jonkinlaista myötähäpeää itsessäni, heh, en tiedä saavutanko koskaan vaihetta jolloin olisin siihen täysin tyytyväinen. Mutta luulen, että siirryn tarinassa päivittämään sitä ainoastaan englanniksi. Aikaa on muutenkin niin vähän kaiken muun elämän keskellä (perheeseemme muutti hiljattain myös koiran pentu ❤️) ja myönnän, että palautteen puute vaikuttaa suuresti motivaatiooni kirjoittaa, suomeksi palautetta tulee todella vähän.

Ilokseni olette kuitenkin vastailleet kyselyyn aika hyvin, kiitos siitä! Tällä hetkellä teistä lukioista kyselyn perusteella miehet vievät voiton 50, 98% naiset: 41,81% ja muunsukupuoliset: 7,84% vastaajia 51kpl. Enemmistö 35,29% oli 18-25 jakaumassa. ja toisiksi eninten 31,37% 26-35 ryhmässä.

Itse juhlistan 39v synttäreitäni viikon päästä 😁

Toistaiseksi siirryin ilmaisversioon täällä, kuten olette huomanneet, vähän epävarmana miten etenen kotisivujeni kanssa, mutta tämä ilmaisversio pysyy varmasti voimassa olemassa oleville tarinoilleni. Tulevien päivitysten kanssa, en ole varma siirrynkö hiljalleen wattpadiin ja inkittiin suurimmalta osin.

Mukavaa marraskuun jatkoa kaikille!

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Marraskuun kuulumisia.

  1. Kiitokset sulle, oon itsekin eksynyt wattpadiin lukemaan tarinoita, tosin vain suomeksi kirjoitettuja ku tuo englannintaito on todella paljon ruosteessa. 😆 Monet tarinat siellä jo luettu ja odottelen nytki muutamaan keskeneräiseen jatkoa.

    Tykkää

    1. Seillä löytyy paljon aarteita! Itse luen nykyisin englanniksi suurimmaksi osaksi, saa samalla petrattua omaa kielitaitoa ja vaihdettua kommentteja muiden kirjoittajien kanssa 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s