Päivitys; Olet yhä sinä

Ensiksi, pahoittelen pitkää hiljaisuutta. 6.luku on nyt julkaistu ja tätä olen kirjoittanut ja pyöritellyt kauan. Tarina menee hyvin eri tahtia kuin suunnittelin (kuten usein näiden hahmojen kanssa) ja arvostaisin suuresti, jos kerrotte rehelliset mielipiteenne siitä.

Olen viimeaikoina keskittynyt englannin kielisiin teksteihin ja muokannut niitä, erityisesti Foolish gamesia wattpadissa. On vieläkin harkinnassa siirrynkö ennen pitkää kokonaan sinne tarinoiden kanssa ja jätän jonkun ilmaisversion kotisivuista voimaan. Aikaa on rajallisesti ja tarinoita paljon, helpointa olisi keskittyä yhteen kieleen, mutta katsotaan. Siellä olen muuten lisäillyt omalle lukulistalle tarinoita, joita suosittelen katsastamaan!

Kämppikset on nyt hetken tauolla, suunnitelmissa on syventää hahmojen taustoja ja aloittaa se alusta alkaen, mutta ensin toivon saavani Mishan ja Jonin tarinan kasaan, en usko että tämä kolmas kirja on kovin pitkä ainakaan edellisiin verrattuna. Seuraavassa luvussa ajattelin että kurkistetaan mitä muille hahmoille kuuluu.

Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Ja iso kiitos kaikille jotka olette vastanneet kyselyihin! Olin muuten varma, että Misha olisi kerännyt eniten ääniä, mutta nyt Joni ja Ivo kamppailevat suosikki asemasta. 😀

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s