Kysely

Olen utelias teistä lukijoista, vastaus luonnollisesti vapaaehtoista mutta olisi mahtavaa, jos vastaatte!

Alle voi kertoa miten löysit sivuille? 🙂

Tilasto tulokset 12.2.21; Kiitos kaikille tähän asti vastanneille ❤ Naisia 9 Miehiä 10, Muunsukupuolisia 2. Ja ikähaarukka mukavan laaja! 🙂 Tiedän kuitenkin että teitä on enemmän 😊 Rohkeasti vain, ei näitä käytetä mihinkään, tyydyttää korkeintaan omaa uteliaisuuttani. (Tulokset näkyy, kun vastaa kyselyyn.)

Advertisement

6 vastausta artikkeliin “Kysely

 1. Moi! Löysin sinun sivuillesi Koodi.netin kautta. Sinun nimesi oli siellä ja pidin lukemistani pätkistä niin paljon, että aloin hakea sinua aktiivisemmin. Ja löysinkin. Olen pitänyt tarinoistasi todella paljon, käyn usein tarkistamassa, onko sinulta tullut uusia tarinoita. Nyt olen ihan lätkässä noihin Kämppiksiin!

  Liked by 1 henkilö

 2. Löysin tänne Googlen kautta.. Niinkin yksinkertaisilla hakusanoilla kuin ”homo tarina”
  Nää novellit jotenkin ”aiheuttaa” todella suuria tunteita, positiivisessa mielessä. Vielä kun nämä saisi fyysisenä kirjana, niin lukeminen töissäkin (laiva) onnistuisi helpommin..

  Tykkää

  1. Kiitos tuhannesti, että laitoit kommenttia! Merkitsee paljon.❤️ Toivon, että saisin näitä työstettyä fyysisiksi kirjoiksi ainakin omakustanteena, kun aika antaa myöten ja saan editoitua mm. kieliasua. Mielelläni kuulisin, jos sinulla on joku suosikki tarinoiden joukosta?

   Tykkää

   1. Kiva kuulla, todennäköisesti noihin eniten keskitynkin. 🙂 Lapsellisiin teen samat muokkaukset joita tein englannin kieliseen versioon, heti kun aika antaa periksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s