Tulevat päivitykset

Toivoin, että olisin saanut nopeammin uusia tarina päivityksiä, mutta lupaan, että tämän kuukauden aikana on tulossa!

Musta on ensinäkin mahtavaa huomata, että sivuston liikenne on kasvanut hyvää tahtia, eli selvästi kannattaa päivitellä useammin 😅. Tällä hetkellä työstössä on; ”Olet yhä sinä” 2.luku. Kämppiksiin toivotaan jatkoa myös kovasti ja pyrin sitä myös työstämään piakoin, mutta tuo RSS tarina nyt kutkuttaa omaa mieltä siitä mitä Kimin mieskuvioille käy, joten luulen että se on jonossa tokana ja kolmantena Kämppikset.

Mulla on nyt ollut näitä korkealentoisia suunnitelmia, että saisin tuon Vaiti tarinan englanninkielisen julkaistua omakustanteena tai jotenkin, toki pyrin saamaan myös suomenkielisen valmiiksi, siitäkin olisi kiva saada pieni erä fyysiseksi kirjaksi, samoin haaveilen vähän tuota Lapsellisia leikkejä + jatkot, voisin jättää sitten perintölaatikkoon mahdollisille jälkipolville ihmeteltäviksi😅 Lähinnä tässä nyt mietin, että onko kukaan lukijoistani sitä mieltä, että fyysinen kirja olisi sellainen mistä itse voisit olla kiinnostunut; käyttäkää vaikka peukkuja kyllä/ei. Mä lupaan toipua ja jatkaa kirjoittamista, vaikka laitatte peukun alas! 😀

Ja toiseksi mielelläni kuulisin niitä epäloogisuuksia tai kohtia näissä kirjoissa jotka tökkii tai häiritsee, mitä muuttaisit tms. Kaikki ihmiset on tietenkin erilaisia, joku voi pitää umpisurkeana jotain asiaa mistä toinen pitää: olen saanut esimerkiksi Lapsellisten englanninkielisestä versiosta viiden tähden arvosteluita, mutta joku on pitänyt sitä yhden tähden surkeutena, jota ole edes loppuun asti jaksanut lukea, tai joku antoi kaksi tähteä koska hahmot oli lapsellisia ja kirjoittaja vaikutti epäkypsältä tai jotenkin näin 😁 joten; skaala on suuri!

Palutteen saa jättää anonyymina, jätän julkaisematta vain jos se sisältää mitään asiatonta/ yleisesti loukkaavaa,

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s