Epilogi / Ruletti

Kirjoitin tänään epilogin Venäläiseen rulettiin. Tätä varmaan vielä pyörittelen ja muokkaan, kun saan läpi käytyä tarinan ja korjailtua mahdollisia virheitä. Kuten aikaisemmin sanoin, ajatus on kirjoittaa vielä 3.kirja tähän sarjaan. Olisi tosi kiva kuulla teidän mietteitänne!

Nyt mulla on elämäntilanne, että kirjoittamiselle olisi taas enemmän aika, ei ihan samalla tavalla, kuin nuorempana, mutta ehdottomasti paljon enemmän kuin viimeisten kuuden vuoden aikana. Nyt vaan pitäisi ylläpitää motivaatiota ja siihen tarvitsen teidän apua, kommentointi siis auttaa siihen valtavasti! 🙂

Oon vähän muutenkin kahden vaiheella näiden sivujen kanssa, nyt ylläpidän maksullista versiota maltillisella hinnalla ja vaihtoehto, joko siirtyä kokonaan ilmaispohjaan; Wattpadiin jo kopioin lapselliset ja osan ruletista. Tai sitten panostaa lisää rahaa, että saisin kaikkia kivoja lisäosia. Pitää miettiä. Ensimmäinen vaihtoehto olisi toki järkevämpi, mutta ne lisäosat olisi niin kivoja ja en tiedä osaanko luopua näistä nettisivuista, kun toi domain on ollut jo niin monta vuotta olemassa. 🤔

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Epilogi / Ruletti

 1. Hei!
  Vähän (eikä ehkä niin vähänkää..) tuli haikea fiilis ku luin ruletin viimeisen luvun, nimenomaan ehkä eniten se Mishan ja Jonin ero. Toisaalta ehkä ymmärrän Jonia hänen päätöksestään, mutta jotenkin kiinnyin molempiin hahmoihin ja oli ihanaa lukea miten onnellisia he olivat yhdessä. Eläydyin jotenki tosi paljon tähän tarinaan (toki muihinkin sun kirjoittamiin tarinoihin). Odotan innolla jatkoa ja sitä että mitä keksit nimenomaan näille kahdelle hahmolle.
  Pakko myös sanoa, että sun kaikki tarinat on tosi hyviä ja odotan aina innolla et milloin päivität. Kiitos että jaat tarinoitasi meille lukijoillesi, arvostan sitä todella paljon!

  Tykkää

  1. Kiitos Umi, kun kommentoit! ❤ Olen itsekin tykästynyt näihin kahteen erityisesti ja siksi on vaikea päästää irti = 3. osa. Ja ei huolta, Misha on myös siinä mukana. Jonkinlainen tarinarunko on mielessä, mutta katsotaan mihin aivopuput kuljettaa 😉

   Tykkää

 2. Ensivaikutelmani oli ensin täysi järkytys, tyrmistys, kun luin tämän. Kun ”rauhoituin”, aloin ”hyväksyä” tämän lopun. Todellisessa elämässä kun tapahtuu paljon pahempiakin juttuja kuin sinun novellissa.

  Oli hyvä veto sinulta tuo 3.kirja! Kääntää uusi lehti miesten elämässä. Kun aikaa kuluu, niin Eelis paranee hitaasti, mutta varmasti tapahtuneista asioista. Saa elämässään uutta ajateltavaa, koulu ja terapia tuovat uutta väriä ja uusia ihmisiä elämään ja kasvaa ihmisenä. Ikävät asiat haihtuvat pikku hiljaa. Niinhän se on, että aika parantaa haavat, meillä kaikilla…..

  Kunhan vain et unohda sitä ihanaa Mishaa! Olin aivan suruissani miesten erosta. Tämä saattaa olla Mishallekin sellainen kasvun paikka. Misha huomaa itsessään uusia puolia, esimerkiksi sitä kärsivällisyyttä…..

  Toivottavasti jatkat pian tarinaa, odotan täällä kiihkeästi!

  Pakko sanoa vielä lopuksi, sinun novellisi ovat aivan parhaita mitä olen lukenut! Tsemppiä kirjoittamiseesi! Anita

  Tykkää

  1. Kiitos Anita, kun kommentoit! Tuli tosi hyvä mieli 🙂 ❤ Munkin piti tuota kyllä pyöritellä jonkin aikaa, mutta tuntui sitten, että näin sen pitää mennä. Osaltaan, varmasti myös siksi, etten halunnut vielä luopua näistä hahmoista ja toisella reitillä, ei oikein olisi tullut tarinaa, jota jaksaa kirjoittaa tai lukea. Näin ainakin uskon. Toivon, että saan piakoin aloitettua tuon uuden kirjan, pitää vähän hahmotella mielessä ja keksiä sille nimi. Katsotaan, jos saisi vielä ennen vuoden vaihtumista.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s