4 vastausta artikkeliin “Uusi luku

 1. Hei Kolgrim! Luin tämän 38.luvun jo viime lauantaina, mutta en ole ehtinyt kommentoimaan sinulle. Minulla kun on tapana lukea tarina kolmeen kertaan ja vasta tänään syvennyin uudestaan. Aluksi petyin, tuntui että tämä onkin ihan pliisua. Sitten luin kaikki luvut uudestaan ja kyllä tämä vähän pehmeämpi ja hellempi kirjoitus olikin ihan paikallaan! Tarina on ollut ajoittain aika synkkä, raju ja hiuksia nostattava. On se ainakin minut vienyt täysin mennessään! Mukava kun Michael on saanut Samin rinnalleen ja toivottavasti toipuu karmeista koettelemuksista. Kirjoitathan lisää, kun ehdit! Terveisin Anita ☺

  Liked by 1 henkilö

 2. Hei Anita ja kiitos paljon kommentoinnista! ❤ 🙂 Myönnän että aloin jo tyypilliseen tapaani olla jo vähän epävarma tästä uudesta luvusta. Todennäköisesti yksityiskohtien hiontaa tulee ennen kuin saan tarinan nivottua sellaiseen kuntoon että voisin toteuttaa omakustanteen. Välillä mietin julkaisenko näitä lukuja, mutta koska toisaalta kaikki palaute olisi suuresti hyödyksi yksityiskohtien hiomisessa kuntoon. Eli mielelläni kuulen myös jos jokin tietty asia häiritsee! Ja jos esimerkiksi alkuperäisestä versiosta muistaa jotain mitä tähän kaipaa.

  Tykkää

 3. Hei taas! Jäin miettimään tarinaasi. Mikään kohta ei varsinaisesti häirinnyt minua, mutta välillä huomaa tunnetilasi kun kirjoitat. Välillä tekstisi on lähes raivokasta, tuskaista, sydänverellä kirjoitettua. Välillä hyvin hellää ja tunteellista. Taidat olla aika herkkä, tunteellinen ja voimakkailla tunteilla varustettu kiihkeä ihminen. Siinä ei ole mitään pahaa, päinvastoin. Kaikki tunteet pitää näyttää!
  Minä henkilökohtaisesta haluan aina antaa palautetta, jos luen jonkun kirjoittamaa tekstiä. Siitä on kirjoittajalle hyötyä ja tietää, että joku on nauttinut tekstistäsi. Toivottavasti saat joskus toteutettua omakustanteesi, täällä on ainakin yksi ihminen, joka ostaa sen heti! Anitalta ihanaa tulevaa viikkoa sinulle! Nauti elämästä!

  Liked by 1 henkilö

  1. Hyvin kyllä olet tekstin takaa lukenut! Se on varmasti totta että omat tunnetilat heijastuu läpi ja olen aika herkkä luonne. Hauska kuulla että sen lukija pystyy havaitsemaan. Usein ohjaan myös musiikin avulla siihen tunnetilaan jossa haluan tekstin syntyvän.
   Ja se palautteen antaminen on tärkeää, kiitos siitä! Minä, kuten varmasti suurin osa jotka kirjoittavat tai ylipäätään luovat taidetta, olkoon se sitten kirjallisuus, musiikki, kuvataide tms. saavat siitä ravintoa jatkaa ja luoda lisää. Minä ainakin myönnän olevani ihan palaute narkkari😅

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s