14. Lapselliset leikit

Miten vakavissaan hän voi olla?-

                                                       


He livahtivat ulos keskiyön jälkeen, kun muut olivat jo nukkumassa. Joni jätti lapun pöydälle ,selittäen 
syynsä yksinkertaisesti ja paljastaen todellisen suhteensa Chrisiin. Hän vakuutti olevansa kunnossa ja että ottaisi myöhemmin yhteyttä isäänsä. 

Sinä yönä oli kylmä, he kävelivät eteenpäin lumisella hiekkatiellä saavuttaakseen päätien. Suunnitelma oli liftata, yöpyä motellissa ja jatkaa matkaa seuraavana päivänä. Joni tunsi olonsa hieman paremmaksi, kun Chris oli mukana, jotenkin turvallisemmaksi, kuin jos olisi joutunut tekemään tämän yksin. Se että Chris oli yhä kiinnostunut ja ehkä jopa piti hänestä, kohotti Jonin itsetuntoa entisestään. Ja kyllä hänkin piti Chrisistä, ei ehkä samalla tavoin kuin Mishasta, mutta ehkä niin oli parempi?

 Kesti 20 minuuttia päästä valtatielle; Joni astui tiensivuun ja nosti peukalonsa ylös. Hän saattoi vain toivoa, että joku pysähtyisi pian ennen kuin he molemmat jäätyisivät.

“Tämä on ensimmäinen kerta kun liftaan.” Joni virnisti ja katsoi miestä.

”Tiedätkö, jos riisuutuisit, meillä voisi olla parempi tuuri.” Chris kiusoitteli seisten hänen takanaan.

”Niin juuri, kaikki varmasti haluavat pysähtyä ottamaan kyytiinsä hullun alastoman pojan.” Joni tuhahti ja keskitti katseensa takaisin tielle; liikenne oli hiljaista siihen aikaan yöstä. Muutama naiskuski ajoi heidän ohitseen, vilkaisi, mutta jatkoi matkaansa hiljentämättä.

“He pelkäävät liikaa ottaakseen kaksi miestä kyytiin.” Joni huokaisi ja katsoi miestä mittaillen tätä katseellaan; Chris oli pitkä ja vahva, Joni ei voinut syyttää ihmisiä jotka eivät halunneet pysähtyä.

”Voit piiloutua pusikkoon sillä välin kun minä yritän. Kun joku pysähtyy, hyppäät esiin.” Chris nauroi. ,

“Hm, voin varmasti saada heidät pysähtymään nopeammin, näytän kuitenkin paljon harmittomammalta.”  Joni totesi.

”Niin, olet oikeassa. Näytät ihan tulevalta raiskauksen uhrilta.” Chris sanoi, ennen kuin astui syrjemmälle.

Joni mulkaisi mieheen. ”Enkä näytä, älä ole typerä!” Hän tiuskaisi ennen kuin käänsi katseensa takaisin tielle. Joni värisi kylmyydestä, saattoi vain toivoa, että joku pysähtyisi pian. Silti hän oli yllättynyt, että siihen meni vain 5 minuuttia. Mies pysähtyi tiensivuun ja avasi oven hänelle.

”Mihin olet matkalla, poika?” Hän kysyi ja Joni lähestyi varoen; mies oli arviolta yli 50, kaljuuntuva ja hieman ylipainoinen ja tapa jolla mies katsoi häneen… Jos Chris ei olisi ollut mukana, Joni ei olisi halunnut mennä tämän kyytiin.

 “Lähimpään motelliin”, hän vastasi ja laski kätensä auton ovelle, katsoi taakseen kohti Chrisiä.

”No, hyppää kyytiin niin vien sinut.” Mies virnisti.

“Toivottavasti et pahastu, ystäväni tulee myös.” Joni sanoi suloisella äänellä ja istui alas vasta, kun Chris oli jo avaamassa ovea takapenkille. Mies mulkoili Chrisiä harmistuneena takapeilin kautta.

”Kiitos kun pysähdyit, olet oikea enkeli, oli niin kylmä ulkona… hrr…” Joni hymyili miehelle joka siirsi katseensa takaisin häneen, ilmeen pehmentyessä tämän kasvoilla.

”Eipä siinä mitään.” Mies nyökkäsi ja jatkoi ajamista. “Karkaatko kotoa vai mitä?”

”En oikeastaan, sukulaisiltani vain.”

 “Ymmärrän”, mies nyökkäsi. ”Näytät kyllä kovin tutulta, olenkohan nähnyt sinut jossain aiemmin?”

”Ehkä kuvissa”, Joni kohautti harteitaan, ei olisi juurikaan jaksanut puhua miehen kanssa.

“No nythän minä muistan!” Miehen virne kasvoi. ”Olen nähnyt kuvasi.” Mies vilkaisi Jonia irstaasti päästä varpaisiin. ”On sinulla kyllä mahtava kroppa tuolla vaatteiden alla.”

”Eh… kiitos…” Joni vilkaisi Chrisiin, joka ei voinut ymmärtää keskustelusta sanaakaan.

 “Olet siis malli”, mies totesi ja vilkaisi häneen uudestaan. ”Oletko tehnyt koskaan alastonkuvia?”

”En”, Joni katsoi ulos ikkunasta ja toivoi heidän pääsevän motelliin nopeasti.

“Haluaisitko? Minulla on eräs ystävä joka on valokuvaaja ja…”

”Kiitos, mutta ei kiitos.” Joni sanoi hivenen tiukkaan sävyyn ja toivoi, ettei mies enää jatkaisi aiheesta.

”Harmi, tulisi kyllä upeita kuvia… Voin antaa käyntikorttini, soitat sitten jos muutat mielesi.”

Miltei tunnin ajomatkan jälkeen he saavuttivat motellin. Chris oli aavistuksen huvittunut, hän ei tiennyt mitä keskustelu koski, mutta hän kyllä huomasi miten mies katsoi Jonia; puhtaasti himoiten ja Joni puolestaan näytti sangen jännittyneeltä, hänen äänensävynsä muuttui kokoajan kylmemmäksi ja kylmemmäksi. Ajoittain poika vilkaisi häneen, kuin apua etsien. 

“Chris, annatko rahaa hänelle?” Joni kysyi ja avasi auton oven. Chris nyökkäsi ja etsi lompakkonsa antaen muutaman setelin miehelle joka vaikutti melko pettyneeltä.

”Kiitos kyydistä”, Chris sanoi ennen kuin nousi autosta ulos, missä Joni jo odotti laukkujen kanssa.

“Hänellä taisi seistä sinulle, en voi syyttä häntä.” Chris kiusasi, naurahtaen teinin ärsyyntyneelle ilmeelle. ”Voit olla kiitollinen että olin mukanasi, ajattele mitä hän olisi tehnyt sinulle jos olisit ollut yksin… Ajanut jollekin synkälle metsätielle, raahannut takapenkille ja tehnyt temput…”

 Jonia hieman oksetti jo pelkkä ajatus. ”Osaan kyllä pitää oman puoleni kiitos vain! Olisin pärjännyt yksinkin!” Joni vakuutti ja käveli kohti motellin sisäänkäyntiä. Pudistellen päätään ja virnistäen Chris seurasi.

”Minulla on vain luotokortti, onko sinulla rahaa Chris?” Joni kysyi.

”Annoin tuolle hyypiölle viimeiset rahani; on sinun vuorosi maksaa.” Chris virnisti.

“Mutta… etkö tajua että he voivat jäljittää minut helposti jos käytän korttejani? Vai miksi luulet että liftasin? Kai nyt muuten olisin ottanut taksin!” Joni vastasi ärsyyntyneenä, mutta etsi lompakkonsa ja toivoi löytävänsä rahaa sieltä.

Chris katseli teiniä huvittuneena. Hän oli miltei huomauttaa, että olisihan hän voinut tilata heille taksin, jos se korteista oli kiinni ja oli ajatellut, että koko liftaus oli vain osa seikkailua, mutta kenties oli parempi vaieta asiasta. Sen sijaan, hän pörrötti pojan hiuksia.

“Älä murehdi, etsin lähimmän automaatin. Sinä voit sillä välin miettiä muita tapoja maksaa minulle takaisin.” Hän virnisti.

”Tajuatko miten likaiselta tuo kuulostaa?” Joni kysyi.

”Kyllä, oikein hyvin. Mutta äläs nyt, kyllä sinäkin siitä pidät.” Chris vastasi ja käveli tiskille kysymään mistä löytäisi lähimmän automaatin, mikä hänen onnekseen oli motellin kulmalla. ”Odota täällä Joni, tulen pian. Voit varata sillä välin meille huoneen, yhdellä sängyllä, kiitos.”

Joni mulkoili miehen perään, mutta käveli lopulta tiskille jonka takana istui työhönsä kyllästyneen näköinen keski-ikäinen nainen.

”Haluaisin varata huoneen yöksi.” Joni aloitti.

“Oletan, että se on tämän herrasmiehen kanssa, joka juuri meni ulos?” Nainen kysyi jokseenkin irstaaseen sävyyn, mikä sai Jonin miettimään, jos kaikki täälläpäin olivat täysin perverssejä.

”Kyllä.”

”Yhdellä vai kahdella vuoteella?” Nainen kysyi näpsytellen konetta edessään. Joni huokaisi.

 ”Yhdellä isolla vuoteella, jotta voimme naida tajumme kankaalle.” Joni naputti sormeaan kärsimättömästi tiskiä vasten ja nainen punastui, nuolaisi huuliaan muutaman kerran.

“Ymmärrä, ymmärrän”, hän nyökytteli. “Nimi kiitos?” Joni oli hiljaa hetken ennen kuin lopulta vastasi.

”Smith”, hän virnisti. ”Ja maksamme käteisellä.”

Nainen katsoi ylös tutkiskellen häntä hetken katseellaan. ”Minkä ikäinen sinä oikeastaan olet?” Hän nosti kulmaansa. ”Tietävätkö vanhempasi, että olet täällä?”

 “Olen tarpeeksi vanha, ei kuulu sinulle.” Joni vastasi ärsyyntyneenä. Viimein Chris palasi, maksoi huoneen ja he saivat avaimen.

”Miksi olet niin ärsyyntyneen näköinen?” Chris kysyi kun he astuivat huoneeseen.

”Tuo nainen kysyi kuinka vanha olen.” Joni tuhahti ja potki kengät jaloistaan.

“Voi pientä.” Chris virnisti. “Milloin sinun syntymäpäiväsi muuten on?”

”5. heinäkuuta, en malta odottaa!” Joni nyökkäsi ja istui sängynlaidalle. “Entä sinun?”

“Syyskuun 12.” Chris vastasi, riisui kenkänsä ja käveli lähemmäksi kunnes seisoi Jonin edessä, koskettaen tämän kasvoja. ”Joko keksit miten maksat takaisin minulle?” Hän kysyi hyväillen pojan hiuksia.

 ”Minua väsyttää nyt, en ole sillä tuulella,” Joni vastasi. ”Ehkä huomenna?”

”Ehkä?” Chris toisti ja kohotti kulmaansa. Joni huokaisi.

“Huomenna saat niin paljon seksiä, että pökerryt silkasta onnesta.”

“Niinkö tosiaan?” Chris naurahti.

“Niin, et tiedä mikä sinuun osui.” Joni nyökkäsi ja alkoi riisuutua.

”Sinulta ei totisesti puutu itsevarmuutta.” Chris huomautti hivenen huvittuneena. Joni katsahti mieheen.

”Mitä sitten? Olen varma että sinäkin uuvutat minut siinä prosessissa, olen varma että minun on vaikeuksia kävellä jälkeenpäin. Oletko tyytyväinen nyt?”

“Todella”, Chris nyökkäsi ja riisui paitansa ennen kuin käveli ikkunan luo. Hän kääntyi katsomaan Jonia uudestaan. Poika viittasi vaatteensa siististi läheiselle tuolille, ennen kuin livahti sänkyyn peitteiden alle järjestellen ne huolellisesti ympärilleen.

 ”Mitä sinä tuijotat?” Joni kysyi hetken päästä.

”Sinua”, Chris virnisti. ”Mietin vain itsekseni miten suloiselta sinä näytät.”

”Ai?” Joni räpytti silmiään hieman hämmentyneenä. Chris lähestyi vuodetta hymyillen, riisui farkkunsa ja asettui vuoteelle hänen viereensä.

”Suloinen ja hieman hullu.” Chris nyökkäsi, kosketti hänen nenänpäätään, ennen kuin kumartui suutelemaan häntä. Suudelma oli hellä ja pehmeä, jotain mitä Joni ei ollut odottanut.

 “Mikä on lempivärisi?” Mies kysyi ja Jonin hämmennys kasvoi.

”Miksi haluat tietää lempivärini?”

”Mitä hassua siinä on? Yritän tutustua sinuun paremmin, voin samalla aloittaa jostakin näin yksinkertaisesta.”

“Ai,” Joni vastasi, tutustua paremmin? Hassua, se ei siis ollut pelkkää seksiä? ”Sininen”, hän vastasi ja ei voinut olla ajattelematta Mishan sinisiä silmiä, mutta… Chrisin silmätkin olivat siniset, erisävyiset vain, kylmemmät, kun taas Mishan… Joni puraisi huultaan estääkseen ajatuksen karkaamisen pidemmälle. ”Sinun silmäsi ovat siniset,” Joni sanoi ääneen. Chris naurahti pehmeästi ja toi kätensä peitteen alle.

“Niinkö?” Hän nosti Jonin käden huulilleen ja suuteli sitä mikä sai pojan hihittämään yhä hämmentyneenä miehen odottamattomasta käytöksestä. Chris virnisti katsellen häntä kulmiensa alta, liikkui lähemmäksi kunnes heidän lämpimät ihonsa koskettivat toisiaan.

”No… Mikä sinun lempivärisi on?” Joni kysyi, henkäisten, kun Chris silitteli hänen selkäänsä.

“Vihreä”, Chris vastasi ja painoi suudelman hänen kaulalleen ennen kuin katsoi takaisin Jonin silmiin. Chris liikutti sormeaan pojan poskiluulla. ”Sinulla on todella kauniit silmät, niihin voisi eksyä…” Chris kuiskasi ja suuteli hänen huuliaan. Joni koetti tukahduttaa naurun pyrskähdyksen, mutta saattoi muuttaa sen vain hiljaiseksi hihitykseksi.

”Sanot ihan hassuja juttuja”, Joni kuiskasi. “Puhut kuin jossain amerikkalaisesta saippuaoopperassa.”  Hän lisäsi ja puraisi huultaan kevyesti.

 “Miellytät silmiäni, siksi kohteliaisuudet.” Chris virnisti. “Etkö pidä niistä?”

“Ei se sitä ole… se…” Joni miltei punastui, ei kukaan ollut puhunut hänelle aiemmin näin sängyssä, eikä hän ikinä voisi kuvitella Mishan tekevän samoin. Jonia hävetti ajatella Mishaa sillä hetkellä..

 “Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi?” Chris kysyi hyväillen hänen vartaloaan kaikkialta.

”Minä…” Joni aloitti Chrisin käden livahtaessa hänen boksereidensa sisään. “Matkustaa… uh… tehdä mallin hommia… Muuttaa omaan kotiin ensi kesänä…” Chris hyväili hänen elintään hitain vedoin.

“Niin? Entä sitten?”

“Pitää mennä… armeijaan… vuoden päästä.” Joni henkäisi sulkien silmänsä; kosketus tuntui uskomattoman hyvälle.

”Homo mallipoika armeijassa, voi ei… jollain tulee olemaan kipeä takamus…” Chris kuiskasi ja suuteli Jonin korvanlehteä jatkaen hyväilyä.

“Nnh… Ole hiljaa… tuo on typerää… ei…” Joni kurtisti kulmiaan, silmät kiinni. ”Kukaan ei… laita mitään… peppuuni… armeijassa.” Hän henkäisi huulet raottuen.

”Eikö?” Chris kieräytti Jonin alleen, suuteli häntä ja puraisi varoen tämän alahuulta. Hänen vartalonsa laskeutui Jonin ylle ja hieroi heidän erektioitaan yhteen. ”Hitto sinä saat minut kovaksi.” Hän kuiskasi ennen kuin suuteli Jonia kiihkeämmin.

Joni tunsi Chrisin vetävän hänen boksereitaan alemmas eikä oikeastaan voinut enää väittää olevansa unelias ja… Chris katsoi hänen silmiinsä.

“Haluan sinua…” Mies henkäisi ja puski häntä vasten uudestaan ja uudestaan. ”Otetaan nämä pois?” Hän jatkoi ja veti Jonin alushousut kokonaan alas Jonin salliessa sen. Chrisin riisuttua myös omat alushousunsa hän laskeutui uudestaan Jonin päälle. Poika kuitenkin tarttui hänen ranteestaan kun tunsi käden vaeltavan kohti hänen peppuaan.

”Ei.” Joni kuiskasi katsoen syvälle miehen silmiin, pyörittäen lantiotaan samalla kun laski omat kätensä Chrisin takamukselle. ”Ei sisään.” Hän lisäsi ja suuteli miehen poskea.

 Heidän vartalonsa kietoutuivat toisiinsa, hieroen toisiaan vasten yhä kiihkeämmin, uudestaan ja uudestaan, yhä nopeammin, miltei aggressiiviseen tahtiin, hien helmeillessä paljaalla iholla. Chrisin huulet tuntuivat olevan kaikkialla hänen ihollaan, suudellen, imien ja näykkien. Vahvat kädet pitelivät häntä voimalla joka miltei jätti mustelmia, Jonin kynnet painautuivat miehen lantiota vasten yrittäessään saada miestä entistä lähemmäksi itseään.

Se ei kestänyt kauaa, lopulta he molemmat hengittivät kiihtyneesti rauhoittuen hiljalleen.

Nopean suihkun jälkeen he makasivat vieretysten kyljellään. Chris hyväili Jonin käsivartta, painautuen hellästi hänen selkäänsä vasten. Joni räpytti silmiään pimeässä, miettien mitä he olivat tehneet, hän kurotti miehen käteen ja piteli sitä, saaden lohtua tuntiessaan kevyen puristuksen takaisin. Hän ei tuntenut enää olevansa yhtä yksin ja samalla hän tiesi, ettei se millään voisi kestää…

Hitaasti he molemmat vaipuivat uneen.

**^^**^^**

Suvi istui aamiaispöydässä Adamin vieressä, kello oli jo puolen päivän, ulkona oli kaunis talvinen päivä.

“Taidan mennä herättämään Jonin ja Chrisin, voisimme mennä hiihtämään tänään.” Suvi päätti ja nousi ylös. Hän käveli kohti yläkerran vierashuonetta, oli outoa että molemmat nukkuivat yhä, sillä yleensä he olivat jalkeilla aiemmin. Hän koputti oveen ja odotti; ei vastausta.

 “Hei unikeot herätkää!” Hän huhuili virnistäen ennen kuin avasi oven. Hän hämmästyi nähdessään pedatun tyhjän sängyn ja molempien tavarat olivat kadonneet. Suvi ei ymmärtänyt. “Adam!” Hän huusi lähestyen pöytää, jonka päällä näki lapun. Hänen kätensä vapisi kun hän kurottautui ottamaan sen, tunnisti serkkunsa käsialan.

“Kun luette tätä, olen jo lähtenyt Chrisin kanssa. Selvisi, että meillä onkin enemmän yhteistä kuin luulin, ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan?

Voitte kertoa isälleni, että olen kunnossa ja että pidän Chrisistä ja haluan olla hänen kanssaan. Isä ei voi enää päättää elämästäni puolestani. Hän voi valittaa minkä tahtoo, mutta minulla ei ole aikomustakaan palata kotiin ,ennen kuin hän hyväksyy minut täysin.

Voitte myös sanoa isälle, että Chrisin syyttäminen on turhaa. Lähteminen oli yksin minun ideani. Jos isä on vihainen, syyttäköön minua muttei Chrisiä. Voitte myös sanoa, että soitan hänelle illalla, mutten puhu hänelle, jos hän huutaa!”

Suvi pudisti päätään. “Voi Joni, sinä typerä poika!” Hän huokaisi ja kääntyi kuullessaan askeleet takanaan.

“Mitä nyt?” Adam kysyi ja katsoi tyhjää huonetta värin valahtaen kasvoiltaan.

 “Kerro sinä minulle?” Suvi kavensi katsettaan. “Milloin helvetissä ajattelit kertoa minulle, että ystäväsi on homo?!” Hän huusi. Adam katsoi häneen nolostuneena ja hivenen hämmentyneenä. “Serkkuni on nyt hänen kanssaan, luoja ties missä, tekemässä luoja ties mitä! Mikset kertonut minulle, Adam?!”

“L-luulin… Chris sanoi… en uskonut sen olevan ongelma.” Hänen onnistui sanoa. 

 “Kerroin millainen Joni on!” Suvi huusi turhautuneena. “Etkö todella huomannut pientäkään kiinnostusta Chrisin puolelta?!” Adam vaikeni ja näytti nolostuneelta, katse kertoi hänelle kaiken minkä Suvi tarvitsi tietää. “Meidän on määrä mennä naimisiin vain puolenvuoden kuluttua ja minä odotan, että olet rehellinen minulle Adam! Olen todella pettynyt sinuun!

“Olen pahoillani, jos olisin tiennyt, että… Suvi, kiltti. En todella uskonut heidän keksivän jotakin tällaista, olen aivan yhtä järkyttynyt kuin sinä.” Adam sanoi.

“Joni on tarpeeksi naiivi tehdäkseen jotain näin typerää ja lapsellista, mutta Chris?? Mitä hän oikein ajatteli?! Hänhän on jo aikuinen mies!” Suvi katsoi Adamiin tiukasti, sitten kirjettä käsissään, ennen kuin nauroi ilottomasti. “Niin tietenkin, mitä kaikki miehet ajattelevat?” Hän sanoi itsekseen. “Seksiä!”

“Kulta…”Adam yritti kun nainen käveli hänen ohitseen.

“Älä kuule yritä nyt”, Suvi sähähti ja käveli kohti alakertaa kutsuen isäänsä. 

**^^**^^**^^**^^**

“Mitä oikein tarkoitat että Joni on karannut!?” Asko kähisi epäuskoisella äänellä puhelimeen.

“Suvi löysi kirjeen jonka Joni oli jättänyt. Näyttää nyt siltä, että poikasi on eilen lähtenyt jonnekin sen kanadalaisen kaverin kanssa; Christopherin…” Hänen veljensä selitti miltei anteeksipyytävään sävyyn. Asko toi kätensä hieroakseen kasvojaan. Hänen suunsa tuntui kuivalta, hän ei halunnut uskoa sitä.

“Sanoiko hän minne he menivät ja miksi?” Hän kysyi lopulta.

“Ei… mutta vaikuttaa siltä, että he ovat tulleet… no… läheisiksi.” Harri yskäisi. “Sinun täytyy uskoa, jos olisin osannut epäillä jotain, jos olisin nähnyt merkkejä sen miehen suunnalta… Olisin tietenkin laittanut lopun sille, mutta mikään ei hälyttänyt minua. Minulla ei ollut aavistustakaan, että se mies voisi olla kiinnostunut Jonista siten.”

“Uskomatonta”, Asko pudisti päätään. “Tämä on uskomatonta… Kuinka on mahdollista, että Jonin onnistuu löytää näitä ihmisiä?!”

“Olen pahoillani… Hän kirjoittaa soittavansa sinulle illalla ja sanoo karkaamisen olleen hänen oma ideansa.” 

 “Kiitos kun ilmoitit minulle ja soita välittömästi, jos kuulet heistä jotain!”

“Totta kai.”

 Asko lopetti puhelun, tunsi päänsäryn lähestyvän. Hän halusi soittaa poliisille ja käskeä heitä pidättämään mies jonka kanssa Joni oli, sillä hetkellä ajatus tuntui enemmän kuin houkuttelevalta.

“Tiedätkö mitä Joni on tehnyt nyt?” Hän kysyi vaimonsa astuttua huoneeseen. Katja kohotti kulmaansa kysyvästi.

 “No?”’

“Hän on karannut sen pirun kanadalaisen kanssa!” Asko puuskahti tuohtuneena. “Poikani todella on lahjakas! Miten pirussa hänen onnistuu vietellä, jokainen itseään vanhempi homo mies lähellään?! Mitä olen tehnyt väärin? Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän? Se mies käyttää Jonia hyväkseen ja hitto minä vielä hirtän hänet vehkeistään, kun löydän hänet, vannon tekeväni sen!”

Katja huokaisi. “Rauhoitu rakas.”

“Rauhoitu?! Miten hitossa voin rauhoittua, kun poikani on tuolla jossain, jonkun vieraan miehen kanssa, joka tekee ties mitä hänelle! Soitan poliisille.” Asko tavoitteli jo kännykkäänsä. Katja astui lähemmäksi ja otti puhelimen mieheltään.

“Ja mitä sinä heille sanoisit?”

“Käskisin pidättämään sen pedofiilin!” Jos mies ei olisi näyttänyt aidosti niin tuohtuneelta, Katja olisi pyrskähtänyt nauruun, hän taisteli pitääkseen ilmeensä neutraalina.

“Asko, hengitä syvään … okei?” Hän silitti miehen selkää rauhoittavasti. “Joni ei ole enää lapsi.” Hän muistutti.

“Hän on teini-ikäinen!”

“Hän on 17-vuotias ja uskallan väittää, ettei häntä ole pakotettu menemään minnekään, minne hän ei itse olisi halunnut, jos jotakin niin meidän tulisi olla huolissamme siitä kanadalaisparasta.” Ilmeisestikään hänen ei olisi pitänyt sanoa niin sillä Asko jännittyi välittömästi.  “Rauhoitu rakkaani”, Katja sanoi. “Se oli vitsi ja myönnän, että huono sellainen.”

“Totta hemmetissä oli!”

 “Okei, mitä yritän sanoa… Olen varma, että Joni on kunnossa ja kun hän on rauhoittunut, hän tulee kotiin ja sinä annat hänen tehdä niin. Et voi muuttaa häntä, voit vain… antaa hänen olla sellainen, kuin on ja tukea häntä, kuunnella. Jos et taistelisi häntä vastaan niin paljon, en usko että hänkään taistelisi sinua vastaan.”

“En minä taistele ja hyväksyn kyllä, että hän… että hän pitää miehistä… mutta hän on aivan liian nuori tekemään sellaista, sille on kyllä aikaa myöhemminkin!”

“Kun hän täyttää 30?” Katja virnisti.

“Sinä et ota tätä tosissasi!” Asko syytti ja sai naisen huokaamaan raskaasti. Katja istui alas.

“Olen varma, että hän on elossa ja kunnossa… Kyllähän minä sinua varoitin…” Hän sanoi.

“Sinä siis hyväksyt hänen tekonsa? Se on sinusta okei että hän karkasi?!”

“Ei! Mutten myöskään pitänyt sitä oikeana ratkaisuna lähettää hänet pohjoiseen! Et saa ongelmia katoamaan lukitsemalla niitä oven taakse. On kuitenkin vielä mahdollisuus korjata teidän välinne!”

 “Kuuntele Katja, olen yrittänyt olla hyvä isä, eikö niin? Yrittänyt hyväksyä hänen elämäntyylinsä, tukea häntä ja…”

“Et koskaan puhu hänelle, et oikeista asioista. Ostat hänelle kaiken mitä Joni vain voi haluta, yrität suojella häntä kaikelta pahalta, ihmissuhteilta, kaikelta ja teet sen väärin.”

“Minun ei tarvitse kuunnella tätä…”

“Kyllä tarvitsee!” Katja korotti ääntään ja nousi. “Joni on erilainen kuin sinä! Hän on impulsiivinen, kyllä, mutta pian aikuinen ja sinun täytyy lakata kohtelemasta häntä kuin 5-vuotiasta, ehkä silloin hän lakkaa käyttäytymästä kuin sellainen!”

 Asko mulkaisi häneen loukkaantuneena ja sanomatta sanaakaan mies lähti huoneesta. Katja halusi huutaa ääneen; molemmat olivat mahdottomia!

**^^**^^**^^**

Chris tarkkaili Jonia, tämän pukeutuessa seuraavana aamuna. Tilanne oli hullu, hän ei todella ollut osannut aavistaa mitään tällaista tapahtuvan kun oli matkustanut maahan, mutta muuttuneet olosuhteet olivat enemmän kuin miellyttäviä.

“Mitä suunnittelet nyt?” Chris viimein kysyi kallistaen päätään. “Mitä suunnitelmia kulkee kauniissa päässäsi?”

 Joni kohotti kulmaansa ja naurahti. “Niinkö sinä näet minut, punomassa jatkuvia juonia?”

“Ei, ei jatkuvasti, mutta luulen että parhaimmillasi kyllä.” Chris virnisti. Joni vastasi virneeseen, lähestyi ja lopulta istuutui hänen syliinsä.

“Mitä jos veisin sinut kotiini?” Hän kysyi purren alahuultaan kevyesti.

“Sinun kotiisi?” Chris kohotti kulmiaan ja laski kätensä pojan takamukselle.

“Niin… tarkoitan… hm, en odota sinun olevan vakavissasi kanssani, mutta… Jos esittäisimme poikaystäviä, esittää että olemme tosissamme toistemme suhteen… Haluan isän ymmärtävän, haluan olla kotona.” Joni halusi elämänsä olevan kuin joskus ennen.

 “Hm, eikö isäsi yrittäisi nylkeä minut elävältä?” Chris kysyi; ei ollut järin viihdyttävä ajatus astua miehen kotiin jonka 17-vuotiasta poikaa hän oli pannut. 8 vuoden ikäero heidän välillään oli ehkä jotain, mitä mies ei olisi valmis hyväksymään etenkin, kun otti huomioon kaiken minkä tiesi Jonista. “Eikö sinut kuitenkin lähetetty isovanhemmillesi kun… No, kuka se mies oli?” Hän kysyi uteliaana.

 “Isäni hyväksyy sen, se on ainut keino saada minut kotiin.” Joni vastasi ja suuteli Chrisin kaulaa. “En antaisi hänen nylkeä sinua, pidän sinusta tällaisena.” Joni hymyili viattomasti ja sai huvittuneen katseen takaisin. “Ja se mies…” Ivo, Joni ajatteli ajatusten harhaillessa jälleen kohti Mishaa. Hän yritti hymyillä. “Hän on vain ystävä, se oli väärinkäsitys.”

 “Väärinkäsitys ja isäsi menetti hermonsa niin?… Enpä tiedä, kuulostaa melko pelottavalta.” Chris virnisti.

“No… se oli sarja epäonnekkaita sattumuksia.” Joni ei halunnut alkaa kertomaan Chrisille Mishasta, mieluummin hän olisi unohtanut koko episodin, mutta se oli helpommin sanottu kuin tehty.

 “Onko sinulla ollut poikaystävää ennen?” Chris kysyi pidellen häntä yhä sylissään.

“Hm… ei oikeastaan, ei sellaista jota voisi kutsua kunnon poikaystäväksi, jos tapailet jotakuta viikon, niin sitä ei oikein voi mainita, vai mitä?”

“Entä ne kaksi muuta joiden kanssa makasit?”

“Miksi olet niin utelias?” Joni kysyi.

 “Jos esitän poikaystävääsi, niin haluan tietää.” Chris selitti.

“Ei mainitsemisen arvoisia.” Joni vastasi haluten uskoa että Misha ei todella ollut maininnan arvoinen. Chris katsoi häntä kuin odottaisi hänen jatkavan.

 “Niin huonoja?” Mies kysyi lopulta.

“Olin aika humalassa ensimmäisellä kerrallani ja… no se oli vain paha virhe… Mutta se siitä, se on mennyttä nyt.” Chris hymyili ja painoi kevyen suudelman Jonin huulille,

“Entä sinun poikaystäväsi?” Joni päätti kysyä.

“Mitä heistä?

“No sinä aloitit, kysyit minulta.”

 “No on minulla ollut muutama, ei mainitsemisen arvoisia.” Chris virnisti. “Ei yhtä suloisia kuin sinä.” Hän sanoi ja suuteli poikaa pidempään. Joni hihitti.

“Yrität harhauttaa minua kysymästä lisää.”

 “Ehkä?” Chris katsoi häneen salaperäisesti. “Toimiiko se?” Hän kysyi suudellen ja imien Jonin kaulaa, poika huokaisi mielihyvästä.

 “Hm.. Tavallaan…” Joni myönsi ja sulki silmänsä.

“Hyvä on, autan sinua isukin kanssa.” Chris virnisti ja kosketti Jonin huulia nimettömällään. “Jos lupaat olla kiltti minulle?” Joni naurahti.

“Enkö ole jo ollut?” Hän kysyi ja loi mieheen viattoman katseen. Chris pudisti päätään hymyillen.

“Et tarpeeksi”, hän vastasi ja nojautui uuteen himokkaaseen suudelmaan.

**^^**^^**^^**

 Myöhemmin iltapäivällä, he matkustivat junalla Helsinkiin. Kun he olivat perillä, oli jo ilta. Hotelli jonka he varasivat, oli huomattava parannus motellista, jossa olivat yöpyneet edellisen yön. Toistaiseksi heidän päivänsä oli sujunut hyvin, Joni tunsi olonsa entistä rentoutuneemmaksi miehen seurassa, ehkä se johtui siitä että he olivat jo harrastaneet seksiä, eikä hänen tarvinnut enää tuntea oloaan hermostuneeksi siitä?

Tärkeintä oli, että Chris tuntui pitävän hänestä ja se piristi hänen mieltään. Chris kyseli häneltä asioita, oli täysin erilainen kuin Misha!

“Soitan isälleni nyt”, Joni sanoi myöhemmin heidän asettauduttuaan hotellihuoneeseen. Hän oli sulkenut puhelimensa koko päiväksi ja tiesi isänsä olevan huolesta suunnitaan; ihan oikein sille idiootille!

Chris katsoi häneen ja nyökkäsi, ryömi lähemmäksi sänkyä jolla Joni istui. Jonin näppäiltyä numeron ja tuotua puhelimen korvalleen Chris liikkui hänen taakseen. 

 Isä kuulosti hermostuneelta vastatessaan.

”Joni? Missä oikein olet?”

”Olen kunnossa, olen Chrisin kanssa hotellissa.” Hän vastasi, lyhyt hiljaisuus seurasi, Joni pystyi miltei kuvittelemaan jännittyneen ilmeen isän kasvoilla. ”Pidän Chrisistä, välitän hänestä. Hän on todella ihana! Tiedän että sinäkin rakastaisit häntä!” Joni sanoi yrittäen kuulostaa siltä, kuin olisi kuoleman vakavissaan. Samaan aikaan Chris oli alkanut hyväilemään häntä takaapäin, melko häiritsevällä tavalla.

 “Tämä on typerin, lapsellisin tempaus sinulta ikinä!” Isä sanoi viimein. ”Tulet heti kotiin ja…”

”Ei isä, nyt sinä kuuntelet minua!” Joni sanoi tiukasti. Chris hyväili hänen reisiään ja oli vaikea pitää ääni normaalina. ”Tulen kotiin, mutta vain Chrisin kanssa. Hän on poikaystäväni ja jos et hyväksy häntä, niin en koskaan tule takaisin.” Chris siirsi kätensä ja ryhtyi avaamaan hänen farkkujaan, Joni yritti turhaan liikkua pois.

 “Se mies on sinua 8 vuotta vanhempi!”

”Mitä sitten? Onhan se parempi kuin 14, eikö?” Joni virnisti, mutta hänen oli pian puraistava huultaan, kun Chrisin käsi liukui hänen alushousujensa sisään. Joni yritti saada miehen käden siirtymään; se oli ilkeää, ILKEÄÄ. Hän yritti puhua isälleen, eikä todella halunnut olla kiihottunut samaan aikaan!

 “Hän vain käyttää sinua hyväkseen! Se mies asuu Kanadassa herran tähden! Miten vakavissaan hän voi olla kanssasi?!”

“Hän on ja minä olen myös! Haluan, että tapaat hänet, voin tulla kotiin Chrisin kanssa, mutta jos sanot yhdenkin väärän sanan hänelle, niin karkaan kotoa lopullisesti!”

 “Joni, ole nyt kohtuullinen…”

“Soitan sinulle huomenna, voit päättää että haluatko että tulen kotiin vai en, jos kyllä niin Chris tulee kanssani. Heippa isä.” Joni sulki puhelimensa. Chris suuteli hänen kaulaansa, hyväili häntä ja veti lähemmäksi.

“No, mitä isukki sanoi?” Hän kysyi ja virnisti vetäessään pojan syliinsä ja laskiessaan tämän housut alas jotta Joni tuntisi hänen oman erektionsa painautuvan takamustaan vasten.

“Tuo oli todella ilkeää Chris kosketella minua kun yritän keskustella vakavasti”, Joni murahti ja koetti liikkua pois osoittaakseen miehelle, että oli ärtynyt tähän. Chris kuitenkin piteli häntä tiukasti.

“Äläs nyt, kuitenkin pidit siitä.” Chris virnisti, kietoi kätensä Jonin vatsan ympäri ja nosti oikeaa jalkansa Jonin jalkojen väliin pakottaen housuja alemmaksi kunnes ne olivat pojan nilkkojen ympärillä. Hänen hengityksensä kävi raskaaksi, kädet liikkuivat nostamaan pojan paidan ylös.

“Ilkeää…” Joni valitti, muttei voinut olla huokaamatta kun Chris hyväili hänen nännejään.

 Chris hymyili, onnistui riisumaan Jonin paidan huolimatta tämän pienestä vastustelusta.

”Haluat tätä, näen sen.” Chris virnisti ja liu’utti kättään Jonin vatsaa pitkin tämän erektiolle, puristaen sitä hellästi.

“Idiootti”, Joni henkäisi, vaikkei oikeasti tarkoittanut sitä. Chris raahasi hänet ylemmäs sängyllä, jotta saattoi lepuuttaa selkäänsä sängynpäätyä vasten. Hän piti Jonin sylissään ja taivutti polviaan tämän alla pakottaen näin Jonin jalat taipumaan niiden myötä niin että saattoi kurottautua poistamaan tämän housut kokonaan.

 “Sinulla on niin kuuma vartalo”, Chris kuiskasi ja siirsi Jonin jalat molemmin puolin omiaan, pitäen omat polvensa yhä koukussa vangiten näin toisen kevyemmän vartalon ylleen. Kun Joni yritti liikkua, Chris tarttui hänen ranteisiinsa, pakotti ne tämän selän taakse ja piti aloillaan. ”Antaudu, näen kasvoiltasi kuinka nautit tästä, haluat tulla otetuksi näin.” Chris huokaisi hänen korvaansa.

 Joni puri alahuultaan, tunsi Chrisin elimen tökkivän takamustaan vasten ja hän taisteli eri tuntemusten välillä; antautua tai taistella vallasta.

Chris kurottautui vapaalla kädellään liukasteeseen, jonka oli ottanut valmiiksi kun Joni ei ollut katsonut. Hän avasi korkin, levitti kädelleen jonka toi sitten Jonin pepulle. Joni sähähti ja koetti kääntyä kun ensimmäinen sormi liukui hänen sisälleen.

“Rentoudu.” Chris kuiskasi käheästi pyöritellen sormeaan hänen sisällään. Joni huoahti, nuolaisi huuliaan ja lopulta päätti antaa periksi.

Chris hymyili tyytyväisenä, veti sormensa ulos ja avasi omat housunsa ja veti kalunsa ulos. Hän levitti liukastetta elimelleen ennen kuin asetti sen Jonin anusta vasten ja alkoi työntyä sisään, tai ainakin yritti… poika oli niin tiukka… Chris vapautti Jonin kädet ottaakseen kunnon otteen hänen lantiostaan ja puski voimakkaammin tätä vasten.

Joni sähähti kivusta tuntiessaan Chrisin elimen työntyvän sisälleen, sattui ja hän yritti olla huutamatta. Elin liikkui hitaasti hänen sisälleen, kunnes oli haudattuna kokonaan. Chris nosti kätensä pyyhkiäkseen kyyneleet pojan silmien alta.

”Rentoudu”, hän kuiskasi ja antoi Jonille aikaa rauhoittua, Chris mietti oliko tämä edes huomannut puuttuvaa kondomia. Virnistäen itsekseen, hän toi toisen kätensä pojan pehmenneelle elimelle; hän korjaisi tilanteen.

Kipu hälveni hiljaa ja alkoi tuntua taas hyvälle. Joni huokaisi hiljaa ja sulki silmänsä, Chris tarttui hänen käteensä ja toi sen alas hänen omalle elimelleen. 

Chris hymyili katsellessaan pojan hyväilevän itseään ja suuteli tämän niskaa. Hän toi omat kätensä takaisin Jonin lantiolle ja alkoi liikuttaa tätä ylös alas pituutensa päällä. Mies murahti, tiukkuus hänen elimensä ympärillä sai hänen tajunsa miltei kankaalle. Hän tarttui Jonin leukaan suudellakseen tätä samalla, kun kiihdytti tahtiaan entisestään.

Ei kestänyt kauaa kun Chris jo saavutti orgasminsa, hän tarrautui Jonin lantiosta tiukasti tullessaan tämän sisälle; tunne oli mahtava. Huohottaen hän toi kätensä Jonin elimelle. ”Haluan katsoa kun tulet,” Hän huokaisi pojan korvaan ja hetken hyväilyn jälkeen poika voihkaisi tukahtuneesti tullessaan.  

Tasattuaan hengityksensä Joni alkoi hiljalleen nousta kun tunsi jotakin valuvan alas, hän katsoi jokseenkin järkyttyneenä spermaa joka valui nyt hänen reisiään pitkin.

”ET käyttänyt kondomia!?” Hän huudahti nousten sängyltä ja vetäen peiton yllensä, hän mulkoili miestä joka nauroi. ”Tämä ei ole hauskaa!”

”Olet niin suloinen”, Chris hymyili. ”Rauhoitu nyt.”

Joni vapisi suuttumuksesta ja marssi kohti kylpyhuonetta.

”Minä en todellakaan rauhoitu! Idiootti!”

 Chris kavensi katsettaan katsoessaan teiniä ja lopulta hän nousi ylös ja seurasi, ei antanut tämän sulkea kylpyhuoneen ovea.

”Oletko huolissasi taudeista?” Chris kysyi peitellen ärtymistään.

“Kyllä! Mene pois! Haluan mennä suihkuun!” Joni yritti työntää miestä kylpyhuoneesta. Chris tarttui tämän ranteista ja työnsi puolestaan peremmälle.

”Voimme mennä suihkuun yhdessä.” Hän sanoi Jonin mulkoillessa häntä vihaisena.

 “Sinulla ei ollut mitään oikeutta! Tiesit, että haluaisin sinun käyttävän kondomia!”

”Ja minä tiedän, ettei minulla ole sairauksia joten rauhoitu!” Chris katsoi häneen tiukasti. ”Meillä oli hauskaa juuri äsken, Joni, älä pilaa tunnelmaa.” Pojan alahuuli mutristui, Chris ei irrottanut otettaan tästä.

”Sinun olisi pitänyt kysyä minulta ensin!” Joni sanoi ja koetti turhaan vapautua otteesta.

”No, no, voit antaa minulle anteeksi… Lupaan, että olet kunnossa, ei tauteja.” Chris hymyili ja koetti suudella Jonia onnistumatta siinä. ”Älä ole niin itsepäinen, vain pieni suukko, jooko?” Joni käänsi kasvonsa murjottaen ja sai Chrisin viimein irrottamaan otteensa. ”Älä ole vihainen minulle, olet suloisempi, kun hymyilet.” Mies kosketti hänen poskeaan, silitellen ihoa hellästi. ”Minä todella pidän sinusta, Joni.” Hän kuiskasi, suuteli pehmeää poskea ja hyväili käsillään pojan sivuja. ”Olet niin helvetin seksikäs, en ajatellut… Minun oli vain saatava sinut…” Chris yritti. ”Anna anteeksi?”

”Olet siis terve?” Joni kysyi varovaiseen sävyyn.

“Todella, minut testattiin ennen tätä matkaa.” Chris hymyili.

”No… hyvä.” Joni nyökkäsi, Chris silitti hänen hiuksiaan.

”Annat siis anteeksi?” Tähän Joni nyökkäsi.

”No joo, kai…”

“Mennään sitten suihkuun yhdessä?” Chris ehdotti hymyillen ja viimein suuteli pojan huulia. Hän alkoi kiinnostua Jonista yhä enemmän; toki poika saattoi olla ärsyttävän itsepäinen, mutta myös hyvin suloinen ja pienellä koulutuksella noista ärsyttävistä tavoista voitaisiin päästä? Chris oli ainakin hyvin kiinnostunut yrittämään.

Web published: My Secret Shore 23.maaliskuuta, 2010

© KOLGRIM 

Jatka lukuun 15

My Secret Shore HOME

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s