12.Lapselliset leikit

                -Kanadalainen-                                           

Suvin äidillä ei totisesti ollut englanninkielen taitoa. Oli melko huvittavaa katsoa naisparkaa, joka selvästi halusi jutella tyttärensä tulevan aviomiehen kanssa, mutta kun hän käytti sitä vähää englantia jonka tunsi, se tuli ulos hermostuneena änkytyksenä, jossa sekoittuivat suomi, englanti ja jopa ruotsi, luoden täysin uuden kielen, joka tuntui mahdottomalta ymmärtää. Lopulta nainen antoi periksi ja jätti tyttärensä tehtäväksi kääntää keskustelu.

Nina puolestaan omasi äitiään paremman englannintaidon, mutta vaikutti liian hermostuneelta yrittääkseen sanoa sen mitä halusi. Tyttö tarkkaili siis hiljaa sivusta, pikemminkin ahmien Chrisiä silmillään, hymyillen ja räpytellen silmiään, tavalla jota luultavasti piti viekoittelevana.

Suvin isä ei puolestaan antanut kömpelön aksenttinsa häiritä ja huolimatta vaikeudesta hän käytti englantia ja turvautui tyttärensä apuun ainoastaan, kun unohti tiettyjä vaikeimpia sanoja.

Oli kuitenkin hämmästyttävää kuinka paljon utelias vanhempi pystyi keräämään tietoja vain muutamissa minuuteissa. Suvin isä Harri oli jo saanut tietoonsa Adamin perhehistorian, poliittiset ja uskonnolliset näkökannat, entisen seurusteluhistorian (Adam oli ollut kihloissa kerran aiemmin), kaiken kouluista joissa tämä oli käynyt. Hänen tulevat suunnitelmansa perheen ja töiden suhteen ja kaikki tämä alle 40 minuutissa. 

  Joni tunsi olonsa aavistuksen ulkopuoliseksi ja tylsistyneeksi. Hän istui Ninan vieressä sohvalla selaillen lehteä ja kuunnellen keskustelua hiljaa.

”Ja… Mitä sinä teet? Um, mitä työtä? Vai opiskeletko?” Nina uskaltautui kysymään ja Joni katsahti ylös mieheen, jolle kysymys oli osoitettu.

”Olen pelisuunnittelija ja harrastan nyrkkeilyä.” Mies vastasi ja hymyili tytölle. Kun Chrisin katse kohtasi Jonin, hymy muuttui virneeksi.

“Ottaisikohan pojat kahvia?” Suvin äiti Merja pohti katsellen vieraita ja sitten tytärtään, joka nopeasti käänsi kysymyksen.

”Kyllä, kiitos.” Adam hymyili tulevalle anopilleen iloisena siitä, että kysymysten piinapenkki vaikutti nyt olevan ohi.

”Kiitos”, Chris nyökkäsi myös, vilkaisten Jonia.

“Joni, maistuuko siulle?”

“Kiitos, voin juoda kupillisen”, poika vastasi.

Keskustelu jatkui kevyemmillä aiheilla ja nyt Joni kiinnitti enemmän huomiota siihen. Hän ymmärsi, että Chrisin täytyi tuntea olonsa vielä ulkopuolisemmaksi ja mies tuntui vilkuilevan hänen suuntaansa usein? Mutta ehkä hän todellisuudessa katsoikin Ninaa, olihan tämä suloisen näköinen tyttö ja… Chris oli hetero, eikö? No, oli miten oli, mies oli komea ja ainakin Jonilla oli silmänruokaa.

Kahvin ja voileipien jälkeen Adam ja Chris menivät hetkeksi lepäämään. Miehillä oli pitkä lento takanaan ja aikaero oli aina uuvuttava. 

**^^**^^**^^**^^**

Seitsemältä illalla Suvi ja Joni hiipivät huoneeseen jossa miehet nukkuivat. ”Ei ole fiksua antaa heidän nukkuvan liian pitkään, 7 tunnin aikaero… Heidän tulisi nukkua myöhemmin.” Suvi nyökkäsi ja katsoi nukkuvia miehiä ennen kuin hyppäsi pahaa aavistamattoman sulhasensa päälle herättäen tämän säikähdyksellä. ”Herää rakas!” Hän virnisti hypähdellen kevyesti tämän sylissä samalla, kun Adam koetti selvitä lähellä olleesta sydänkohtauksesta.

”Uh… Paljon kello oikein on?” Adam kysyi pökertyneellä äänellä.

“Paikallista aikaa seitsemän, noin kello yksi Kanadan aikaa.” Suvi vastasi hymyillen.

Chris murahti ja nosti tyynyn päänsä ylle; nainen oli selvästikin hullu. ”Luoja, haluan nukkua.” Hän valitti, totisesti vihaten aikaeroa, joka sekoitti hänen päänsä.

”Kello on yksi päivällä teidän maassanne.” Suvi tuhahti. ”No niin nouskaa ylös; sauna on lämmin, olut on kylmää…” Hän nojautui eteenpäin suudellakseen miestään. “Se on sen arvoista, rakas.” Hän kuiskutteli ja vilkaisi sitten serkkuaan joka yhä seisoi ovella.

”Ota sen tyyny…” Suvi kuiskasi suomeksi ja nyökkäsi koti Chrisiä. Joni pyöritti silmiään ja käveli kohti miestä, hän tarttui tyynyyn ja veti sen pois tämän päältä.

”Aika herätä”, hän hymyili miehelle jonka katse kaventui. 

”Pirun epäterveellistä tulla herätetyksi näin.” Mies valitti.

”No koeta nyt niellä se, aikuinen mies.” Suvi tuhahti ja nousi Adamin sylistä.

”Haluatte varmaankin ottaa uimahousunne mukaan. Minulla ei ole mitään alastomia miehiä vastaan, mutta pikkusiskoni ei tarvitse nähdä teidän peniksiänne.” Hän kikatti. ”Ah”, nainen osoitti kohti Chrisiä. ”Nina taitaa olla ihastunut sinuun, mutta jos kosket häneen olet yhtä kuin kuollut.” Hän varoitti mutta hymyili yhtälailla.

 Chris nosti kätensä. “En koske häneen, lupaan.” Hän virnisti ja vilkaisi kohti poikaa, hän ei lupaisi olla koskematta tähän, jos tilaisuus tulisi. Hetken hän mietti olisiko pitänyt kertoa, että hänkin oli homo, mutta koska kukaan ei kysynyt… miksi pitäisi?

 “Hyvä, tulemme hakemaan teidät kymmenen minuutin päästä.” Suvi sanoi, tarttui serkkunsa käteen ja talutti ulos huoneesta. Ovi sulkeutui heidän perässään.

”Oletko varma, että haluat naida tämän tytön?” Chris kysyi vilkaisten kohti suljettua ovea. ”Pelkään, että kuolet vielä sydänkohtaukseen hänen kanssaan.”

”Suvihan on enkeli!” Adam puolusti nopeasti.

”Niin, niin…” Chris nousi, otti laukkunsa ja alkoi etsiä puhtaita alushousuja ja uimahousuja. ”Hyvä, että otin huomioon heidän sauna hulluutensa.” Hän nyökkäsi itsekseen. Adam hymyili tälle.

”Hm, ei tämä ole niin paha, olla täällä, eikö niin?” Adam kysyi, yhä kiitollisena siitä, että Chris oli tullut mukaan. Chris ajatteli heti tummatukkaista poikaa; ei paha ollenkaan.

”Haluan selvitä tästä.” Hän päätti kuitenkin vastata.

”Älä luule etten ole huomannut, Chris.” Adam sanoi. ”Sinä ahmit Suvin serkkua katseellasi, tarvitseeko minun muistuttaa, että se poika kuitenkin on vasta 17.”  

”Hän on söpö”, Chris nyökkäsi. ”Ja muistan kyllä, että hän on 17, mitä sinä oikein murehdit?” Hän vilkaisi ystäväänsä huvittuneena.

“No, minä tosiaan rakastan tätä tyttöä enkä halua ongelmia hänen perheensä kanssa.”

”Ja minä en halua hänen isukkinsa jahtaavan minua”, Chris hymyili ystävälleen rauhoittavasti. Tosiasiassa pojan isä, joka ei ollut lähimaillakaan, ei juuri huolettanut häntä. Sillä hetkellä hän odotti ainoastaan pojan näkemistä paljon vähemmissä vaatteissa.

**^^**^^**

Poika oli upean näköinen ja Chris ei voinut olla tuijottamatta; kapea, treenattu vartalo, täydellinen pyöreä peppu, kapea lantio. Hiki helmeili pojan kauniin vaalealla iholla ja tämä oli niin suloisen tiedostamaton uteliaisuudesta, jonka herätti hänessä.

 Tytöt olivat menneet pukuhuoneeseen vilvoittelemaan ja heidän lähdettyään poika riisui uimahousunsa, paljastaen loput vartalostaan uteliaille silmille. Hyvän kokoinen ja näköinen kalu, häpykarvat olivat huolellisesti trimmattu… ja tuo perse… Chris nielaisi. Poika seisoi siinä aivan lähellä ja saippuoi täydellistä vartaloaan, Chris tunsi kalunsa nytkähtävän ja hänen täytyi asettua penkillä niin ettei hänen herännyt kiinnostuksensa näkyisi niin selvästi.

 Silloin poika katsoi ylös heihin. ”Oletteko olleet tällaisessa vanhanaikaisessa saunassa ennen?” Hän kysyi pesten samalla hiuksiaan.

 “Hm, ei oikeastaan, vain sellaisessa modernissa sähkösaunassa.” Adam vastasi hymyillen johon Joni nyökkäsi, otti vettä ja kaatoi sen päänsä ylle pestäkseen shampoon pois.

”Meillä on sellainen kotona, olisi helpompaa jos täälläkin olisi suihku.” Hän kohautti olkiaan. ”Joka tapauksessa”, Joni oli käyttänyt miltei kaiken veden. ”Kun haluatte peseytyä, niin ottakaa kuumaa vettä tuolta.” Hän osoitti vanhaa kuumavesisäiliötä. ”Olkaa vain varovaisia, ettette polta itseänne. Kylmää vettä saatte tuosta hanasta.” Joni osoitti seinään kiinnitettyä pientä hanaa.

 ”Ok, kiitos, emmeköhän me pärjää.” Adam nyökkäsi ja Joni nyökkäsi ennen kuin käveli ovelle. Hän kurkisti pukeutumishuoneeseen jossa Suvi ja Nina istuivat pyyhkeet kiedottuna ympärilleen. Suvi siemaili siideriä, Nina cokista. ”Voitko antaa minulle pyyhkeen?” Joni kysyi ja kurotti kättään. Suvi hymyili ja antoi pyyhkeen serkulleen.

 ”Menetkö jo?”

”Joo”, Joni virnisti, sulki oven hetkeksi kuivatakseen itsensä ennen kuin lähti saunahuoneesta.

”En usko, että mekään olemme enää kauaa”, Suvi hymyili ja nousi. ”Onko siellä alastomia miehiä?! Varokaa me olemme tulossa!” Hän huusi virnistäen, jätti pyyhkeensä penkille ja astui sisään Nina perässään. Joni pukeutui ja käveli takaisin asuinrakennukseen.

”Keittiössä on pientä purtavaa, jos teillä nuorilla on nälkä”, Merja sanoi nähdessään hänet.

”Okei, kiitos.” Joni nyökkäsi ja jatkoi matkaansa yläkertaan ja Suvin huoneeseen missä oli nukkunut edellisen yön. Hän tarkisti puhelimensa ja näki Diman yrittäneen soittaa hänelle. Kun Joni soitti takaisin, hänen ystävänsä vastasi väsyneellä, jopa hieman masentuneella äänellä.

”Mitä on tapahtunut?” Joni kysyi.

“Oletko vielä isovanhemmillasi?”

“Setäni kotona nyt… Mikä on?”

”No… Eeva jätti minut”, Dima huokaisi raskaasti. “Taisin unohtaa, että olet yhä siellä… Olisin vain halunnut mennä ulos ja ryypätä tai jotain…”

“Milloin tämä tapahtui?” Joni kysyi ja istui alas sängylle.

 ”Eilen”, Dima vastasi. ”Kaiken huipuksi hän jätti minut sähköpostilla”, hän tuhahti perään.

”Hän teki mitä?!” Joni tuskin uskoi korviaan, toki hän oli tiennyt tytön olevan idiootti, mutta jättää nyt joku sähköpostitse vain ylitti sen.

 “Niin, sähköpostilla”, Dima toisti. “Jotakin siitä, että hän tarvitsee omaa tilaa ja että tilanne on monimutkainen. Hänen perheensä kun ei oikein koskaan pitänyt minusta, hänen isänsä suoraan sanoen vihasi minua ja halusi hänen jättävän minut.”

”Miksi?” Joni kysyi kummastuneena. Kuinka ketään voisi vihata Dimaa? Poika oli kohtelias, fiksu, hyvännäköinen ja hyvä tapainen…
 

“Hmh… No olen venäläinen ja sehän automaattisesti tarkoittaa, että olen joku patoutunut rikollinen tai vastaavaa.” Dima vastasi turhautuneeseen sävyyn.

”Ne rasistiset paskiaiset! Jos hän on niin pieni ihminen, jos hänen perheensä on, niin sinä et todellakaan tarvitse häntä!” Joni sanoi tuohtuneena ystävänsä puolesta, joka jälleen huokaisi raskaasti.

 ”Luulin vain, että meillä meni hyvin… en tiedä… ajattelin rakastavani häntä.”

”Olen pahoillani, mutta tiedäthän; Eeva on narttu ja sinä pystyt samaan paljon paremman naisen. Hänen häviönsä Dima. Monet koulun tytöistä kuolaavat perääsi.”

 “No…en tiedä…” Dimalla ei selvästikään ollut veljiensä itsevarmuutta. ”Toivoisin vain, että hän…” Poika epäröi.

”Dima, oikeasti. Tiedän, että se sattuu, mutta usko pois pärjäät paljon paremmin ilman häntä!” Joni nyökkäsi, vaikkei Dima sitä näkisi. ”Luoja, toivon, että olisin kotona! Tulen varmasti joulun jälkeen ja uutena vuotena juomme tajun kankaalle, eikö niin? Etsimme sinulle paremman naisen ensin, minä tunnen monta kaunista, vapaata mallia.” Joni virnisti. ”Saadaan Eevan katumaan tekoaan, tiedän, että hän tulee katuman sitä.” Dima naurahti hieman pirteämpänä.

”No, miten sinulla menee siellä?” Dima kysyi.

”Hm… ihan okei… aika tylsää, mutta toisaalta okei koska Suvi on täällä ja kaksi kanadalaista.”

”Kanadalaista?”

 ”Joo, Suvin sulhanen ja tämän ystävä”, Joni selvensi ja silloin oveen koputettiin. ”Kuule, minun täytyy nyt lopettaa. Soitan sinulle myöhemmin ja toivottavasti näemme pian… Ja muista; Eeva on typerä narttu, etkä tarvitse häntä!”

”Okei”, Dima naurahti. ”Jutellaan myöhemmin.”

 ”Tule syömään, Joni.” Suvi joka kurkisti huoneeseen, pyysi.

”Tulen ihan pian.” Joni lupasi, kuivasi hiuksensa ja laittoi deodoranttia ennen kuin poistui huoneesta.

”Pelataan jotain peliä?” Suvi ehdotti kun he olivat syöneet. Hänen pikkuveljensä oli jo mennyt nukkumaan ja vanhemmat olivat saunassa.

Joni kohautti olkiaan uppoutuneena omiin ajatuksiinsa. Hän pyöritteli kännykkäänsä kädessään, yhä tuohtuneena siitä kuinka hänen ystäväänsä oli kohdeltu. Jättää nyt toinen sähköpostilla?! – Se oli jo todella alhaista. Hänen täytyi vakuuttaa isä päästämään hänet kotiin, jotta hän voisi viedä Diman ulos juhlimaan ja… olla niin kuin ennen hänen typerää ihastumistaan Mishaan.

 “Näytätte kaikki niin tylsistyneiltä!” Suvi huokaisi.

”Minä en ole tylsistynyt!” Adam protestoi. ”Mutta minulle käy kyllä jos pelaamme.” Hänen hymynsä kirkastui.

”Pelejä? Oikeasti, olemmeko lukiossa?” Chris tuhahti.

 Joni katsoi mieheen ja kohotti kulmaansa. ”Mitä pahaa peleissä on? Aikuisetkin pelaavat, joten sulkisit suusi.” Mies oli ehkä komea, mutta silti… Joni kiinnitti huomionsa takaisin kännykkäänsä.

 “Niin Chris, voisi olla hauskaakin?” Adam koetti piristää ystäväänsä, joka katsoi yhä Jonia virnistellen.

”Aikuisten leikkejä? Sitomista? Orja leikkejä? SM ja niin edelleen?” Chris hymyili omahyväisesti ystävälleen ja Suvi peitti nopeasti sisarensa korvat.

”Ei lasten kuullen!” Hän mulkoili Chrisiä, ennen kuin hymyili muille. ”Ajattelin… Monopolia!” Tämä sai Jonin huokaamaan.

“Ei monopolia, se jatkuu ikuisuuden!”

Suvi murjotti. ”Minä pidän monopolista…” Hän mutisi ja Adam kietoi kätensä naisen ympärille.

”Voimme pelata sitä jokin toinen kerta kultaseni.” Hän kuiskasi hellästi.

”Eikö teillä ole playstationia tai Nintendoa?” Chris nosti kulmiaan kauhistuneena kuultuaan sanan ‘monopoli.’

 ”Minulla on pleikkari”, Nina sanoi hymyillen katsoessaan miestä. ”Um… ja monia pelejä.”

”Uh, uh! Voisimme pelata Tekkeniä!” Suvi innostui ja Joni pyöräytti katsettaan. Hänen serkkunsa oli jotenkin yliaktiivisella tuulella, ehkä se johtui Adamista?

 ”Tekken, pidämme siis järjettömistä tappelupeleistä, hyvä! Mennään.” Chris nyökkäsi ja nousi ylös.

Ninan huone oli pinkki, niin pinkki että se sai Jonin voimaan pahoin. Se näytti enemmän siltä kuin kuuluisi 10-vuotiaalle tytölle eikä teini-ikäiselle. Kuva hevosista vahvisti aiemman ajatuksen, kuva puolialastomasta Jared Letosta toisella seinällä teki sen arveluttavaksi. Sisustussuunnittelija olisi voinut saada sydänkohtauksen, jos olisi astunut huoneeseen; posliininukkeja, pehmoleluja ja lisää kuvia puolialastomista miehistä. Nina maku oli sangen omituinen, ei ehkä miehissä, mutta muissa asioissa.

 “Okei, minä aloitan Adamin kanssa ja se joka voittaa saa aina uuden partnerin.” Suvi selitti ja laittoi pelin valmiiksi. Hän istui alas lattialle tv:n eteen Adamin kanssa ja Joni työnsi pehmoeläimiä syrjään sängyltä, jotta voisi istua alas.

Suvi voitti ensimmäisen kierroksen ja valitsi pelata Chrisin kanssa seuraavaksi, joka osoittautui virheeksi sillä nainen hävisi vain muutaman minuutin jälkeen.

”Tämä on ihan syvältä.” Hän huokaisi ja katsoi sitten siskoaan ja Jonia. ”Valitse Chris; Nina tai Joni.” Nina loi toiveikkaan katseen mieheen.

”Joni, en halua pikkutytön itkevän.” Chris virnisti, hän oli pelannut pelejä lapsesta asti ja oli hyvä siinä, erityisesti suunniteltuaan muutaman. Joni tuhahti.

”Ajattelet korkeasti itsestäsi, niinkö?” Hän kysyi ja istui alas miehen viereen. Tämä peli oli enemmänkin kuin tuttu hänelle, hän ja Dima olivat pelanneet sitä usein. Valitettavasti Joni huomasi myös Chrisin olevan erittäin hyvä, mutta ainakin ennen häviötään, Jonin onnistui antamaan hyvä vastus, voitto oli ollut hyvin lähellä. Ninalla ei ollut mahdollisuuttakaan, peli oli ohi miltei ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa.

 Suvi haki kaikille siiderit ja sipsejä ja he jatkoivat pelaamista. Kävi kuitenkin pian selväksi, että Suvi ja Adam olivat enemmän kiinnostuneita toistensa hellimisestä kuin pelaamisesta.

Kun tuli Joni vuoro uudestaan, Chris päätti antaa pojan voittaa, jottei tämä murjottaisi myöhemmin. Päätös oli ollut hyvä, sillä poika hymyili hänelle kirkkaasti, ehkä jopa hieman ylimielisesti.

 ”Et olekaan voittamaton.”

“Kuka sanoi että olen? Annoit hyvän vastuksen.” Chris virnisti. Alkoi olla myöhä.

”Hei…hm.. Chris, Joni, haittaisiko teitä hirveästi, jos vaihtaisimme nukkumajärjestelyjä?” Suvi kysyi leväten Adamin rintaa vasten, miehen käden hyväillessä hellästi hänen hiuksiaan.

”Miksiköhän?” Chris kysyi huvittuneena ja Suvi vilkaisi Adamiin.

“No, jos se on ok, niin haluaisin Adamin huoneeseeni, mikä tarkoittaa… no… Haittaisiko teitä kahta nukkua samassa huoneessa?” Hän kysyi varovasti, epävarmana siitä miten Chris suhtautuisi ajatukseen jakaa sänky pojan kanssa, jonka tiesi homoksi… Heidän olisi pitänyt ajatella asiaa aiemmin, mutta sekä Chrisin, että Jonin saapuminen oli tullut heidän tietoonsa melko viime hetkellä ja samalla muuttanut aiemmat suunnitelmat.

”Olkaa vain rehellisiä, te haluatte…” Chris peitti Ninan korvat ennen kuin jatkoi. ”Panna?” Suvi punastui, Joni nauroi ja Nina puolestaan ei tohtinut edes protestoida; mikä tahansa kontakti oli kuitenkin kontakti, kun kyseessä oli unelmiesi mies koskettamassa sinua. 

 “No… me emme ole nähneet pitkään aikaan ja…” Suvi änkytti hieman.

”Minulle se käy. Voin kyllä nukkua sohvallakin, ei se ole ongelma.” Joni virnisti. Chris kohautti olkiaan ja laski kätensä tytön korvilta.

”Ei minuakaan haittaa”, hän sanoi ja yritti kuulostaa mahdollisimman neutraalilta. Sisimmässään Chris hykerteli; ettäkö vielä haittaisi? Totta helvetissä häntä ei haitannut!

”Hyvä”, Suvi virnisti ja heidän pelattuaan vielä muutaman kierroksen lisää, he jättivät Ninan nukkumaan huoneeseensa. Joni ja Adam menivät hakemaan tavaroitaan vaihtaakseen huoneita.

“Hitto tuo sinun tyttösi on kiimainen”, Chris virnuili ystävälleen heidän tullessa vierashuoneeseen.

”Etkö usko kuinka minä olen? Siitä on jo ikuisuus ja olen helvetin iloinen, ettei minun tarvitse nukkua sinun vieressäsi tänä yönä!” Adam virnisti takaisin ja keräsi tavaroitaan kasaan, jonka jälkeen hän katsoi kahdelle sijattua vuodetta vuodesohvalla. ”Hm… se on okei sitten?” Hän kysyi varovasti.

”Kysyt nyt yhdeltä homo mieheltä, haittaako häntä nukkua toisen seksikkään homo kundin vieressä? Älä ole typerä, mutta älä myöskään murehdi, en aio käyttää häntä hyväkseni.” Chris hymyili huvittuneena, johon Adam nauroi hivenen hermostuneeseen sävyyn.

”Niin, totta kai… minä vain… Ehkä minun olisi pitänyt kertoa Suville? Se ei vain koskaan ole tullut puheeksi ja…” Adam raapi päätään, Chris kurtisti kulmiaan.

”Ehkä sinun ei pitäisi.” Hän sanoi vakavalla äänellä.

”Niin? No, tuntuisi oudolta kertoa nyt… Enkä haluaisi pilata yötämme.” Adam nyökkäsi. ”Se on siis okei.” Juuri silloin ovi aukeni ja Joni astui sisään kantaen laukkuaan. ”Eh, hyvää yötä sitten…” Adam mutisi, otti oman laukkunsa ja käveli ovelle.

”Pidä hauskaa!” Chris vilkutti ystävälleen ja oven sulkeuduttua ,hän katsoi Jonia.

 ”Hyvä, että hän meni. Olen varma, että yö olisi ollut rasittava jos hän olisi jäänyt.” Chris sanoi johon poika naurahti, laski laukkunsa lattialle ja ryhtyi etsimään hammasharjaansa.

 ”En usko, että olisin itsekään kestänyt toista yötä kuunnellen Suvin puhuvan Adamista, etenkin nyt kun hän on samassa rakennuksessa!” Joni pyöräytti silmiään, hymyili ja nosti hammasharjansa ylös. ”Tulen kohta, hampaat…”

Chris nyökkäsi, katsoi pojan perään ja alkoi riisuuntua jättäen vain bokserit ylleen. 5 minuuttia myöhemmin poika palasi, pukeutuneena ainoastaan hihattomaan t-paitaan ja alushousuihin. Joni käveli sängylle, peitti haukotuksen kädellään ja siirsi sitten peitteitä syrjään. Chris tuijotti pojan persettä.

“Älä pelkää, lupaan pysyä omalla puolellani.” Joni naurahti ja kävi makuulle nostaen peiton ylleen. Chris kallisti päätään, katsoi poikaa intensiivisesti, muttei heti vastannut. Hän sammutti valot, käveli vuoteelle ja kävi makuulle pojan viereen.

”Minua ei haittaa, jos ei sinua…” Hän kuiskasi ja Joni, jonka selkä oli sillä hetkellä käännettynä mieheen, kurtisti kulmiaan ja kääntyi ympäri.

“Tarkoitatko, että olet-?”

”Tarkoitan.”

”A-ai?” Joni räpytti silmiään hämmästyneenä. Hän ei ollut nähnyt tämän tulevan ja oli varma, ettei hänen isänsäkään. ”Nina parka pettyy pahasti.” Hän virnisti lopulta huvittuneena.

”Varmaankin”, Chris virnisti takaisin lepuuttaen katsettaan pojassa.

 “Eikö Adam tiedä?” Joni kysyi varovaiseen sävyyn.

”Tietää… Mutta serkkusi ei.” Chris vastasi ja siirtyi lähemmäksi. Joni tunsi hermostuneen kipristyksen vatsanpohjassaan, samanlaisen kuin silloin maatessaan Ivon vierellä sängyllä epävarmana siitä, mitä mies saattaisi haluta.

 “Hm… mielenkiintoista…” Joni nyökkäsi, huolimatta hermostuneisuudesta, hän oli samalla utelias.

”Olen varma, ettei hän olisi antanut minun nukkua vieressäsi, jos tietäisi.” Chris kohotti kulmiaan.

 “Ehkä… Tiedän ettei setäni olisi”, Joni naurahti. “Minut lähetettiin tänne välttämään tällaiset tilanteet.”

”Tämä varmasti ärsyttäisi useita ihmisiä”, Chris ehdotti. ”Se, että nukumme samassa sängyssä, lähekkäin…”

”Um, niin tekisi…” Joni myöntyi yrittäen tukahduttaa naurun pyrskähdyksensä. ”Luoja tämä on niin outoa…” Hän kuiskasi, huone oli hämärä, mutta hänen silmänsä hiljalleen tottuivat siihen ja hän oli hyvin tietoinen Chrisin lämmöstä vierellään.

“Miksi emme… käyttäisi tilaisuutta ärsyttää heitä vielä enemmän?” Chris nojautui lähemmäksi ja katsoi pojan ruskeisiin silmiin. Pojan hengitys salpaantui hetkeksi, mies oli nyt hyvin, hyvin lähellä.

”Isäni olisi niin järkyttynyt…” Joni kykeni ainoastaan sanomaan, hihittäen jokseenkin hermostuneesti.

“Sitten olen varma, että tämä, aiheuttaisi hänelle sydän kohtauksen.” Chris virnisti kikattavalle teinille, joka viimein vakavoitui hänen vetäessään tämän lähelle ja painaessaan huulensa tämän huulille. Uteliaisuus sai Jonin vastaaman, uteliaisuus ja tilanteen jännitys; hänen ei olisi pitänyt olla tekemässä tätä, mutta hän teki ja se oli niin huvittavaa!

 ”Pidätkö minua viehättävänä?” Joni kuiskasi ensimmäisen kokeilevan suudelman jälkeen, tuntien miehen kuuman hengityksen ihollaan. Kysymys oli niin lapsellisen viaton ja typerä, että se sai Chrisin virneen kasvamaan.

 “Viehättävänä? Ei, pidän sinua helvetin seksikkäänä.” Hän vastasi totuudenmukaisesti, silitellen pojan poskipäätä ja leukaa peukalollaan. Hän ihaili Jonin sileää ihoa ja täytetäisiä huulia. ”Entä sinä, pidätkö minua viehättävänä?”

”Hm… kyllä… Olet todella komea.” Joni vastasi huomaten aksenttinsa tulevan nyt voimakkaammin esiin, kun oli aavistuksen hermostunut. Hän toi kätensä Chrisin paljaalle rinnalle ja ihaili tämän lihaksia.

 “Hyvä”, Chris nyökkäsi ja nojautui suutelemaan poikaa vaativammin, tuoden kätensä tämän takaraivolle pitääkseen pojan aloillaan. Joni tunsi jännittyvänsä aluksi, kaikki tapahtui niin nopeasti ja eikö juuri tällainen käytös ollut aiheuttanut kaikki ne lutka kommentit? Mutta hän halusi tehdä mieheen vaikutuksen ja vastasi lopulta suudelmaan innokkaammin.

Chris painoi Jonin selälleen ja kiipesi hänen päälleen, yhä suudellen häntä. Miehen hengitys kiihtyi ja tunsi kasvavan halun kehossaan. Hän aisti pojan epäröinnin, mikä sai hänet pohtimaan, jos tämä oli yhä neitsyt?

 Joni tunsi miehen kalun kovettuvan ja hänen hermostuneisuutensa kasvoi. Tämä todella tapahtui liian nopeasti, hänhän oli vasta muutamaa minuuttia sitten oppinut Chrisin olevan homo! Mutta mies suuteli hyvin…

”Se oli mukavaa…” Chris kuiskutteli hänen huuliaan vasten. ”Oikein mukavaa…” Hänen kätensä silitteli pojan kasvoja yhä hellästi.

 ”Niin oli…” Joni myönsi, lepuuttaen kättään löysästi Chrisin kylkeä vasten. Mies virnisti ja nosti hänen paitansa helmaa.

”Luuletko, että he panevat?” Hän kysyi hyväillen Jonin nänniä.

”Hm, luultavasti…” Joni naurahti. “Um, melko varmasti.” Hän nyökkäsi ja katsoi miestä. Kosketus tuntui hyvälle, mutta hänen mielensä yhä kiisteli siitä, antoiko hän tilanteen edetä liian vauhdilla.

  ”Oletko vielä neitsyt?” Chris kysyi virneen levätessä kasvoillaan ja Joni kurtisti kulmiaan.

”En.”

 ”No, monen kanssa olet ollut?”

”Um”, Joni epäröi. ”Riippuu… ”Jonin oi pidettävä pieni tauko miettiäkseen miten ilmaisisi itseään oikein englanniksi. ”Missä mielessä kysyt?”

”Onko sinua pantu? Anaaliseksiä?”  Joni oli onnellinen, että huoneessa oli hämärää, koska oli varma että oli juuri punastunut ja se oli typerää. Chris oli vain niin… suora.

”On…”

 “Kuinka moni?” Chris suuteli hänen leukaansa ja poskiaan, yhä pyöritellen hänen nännejään sormiensa välissä.

”Kaksi”, Joni kuiskasi. ”Entä sinä? Oletko sinä koskaan…”

”Aina se joka panee, en koskaan se, jota pannaan.” Chris hymyili omahyväisesti mikä sai Jonin kohottamaan kulmaansa.

 ”Kuinka monta?”

”Tarpeeksi tietääkseni mitä teen ja teen sen hyvin.” Chris vastasi epämääräisesti. Joni hymyili hieman, hän näki mihin tämä oli etenemässä, jos hän antaisi sen jatkua, joten hän haukotteli.

 ”Olen melko väsynyt; sinä olet varmasti myös… pitkä matka takana ja kaikkea?”

Chris hymyili ja suuteli Jonin huulia kevyesti. ”Niin… Hyvää yötä, Joni.” Hän sanoi ja kierähti pojan viereen sängylle.

 “Hyvää yötä, Chris…” Joni hymyili, veti peiton ylleen, ennen kuin käänsi selkänsä ja koetti nukahtaa.

**^^**^^**

Seuraavana päivänä Joni yritti käyttäytyä normaalisti ja olla näyttämättä, että hänen ja Chrisin välillä olisi ollut mitään normaalista poikkeavaa. Hän uskoi, että isä antaisi hänen palata kotiin ja ehkä oli hyvä antaa isän kuvitella, että hän oli ollut kiltisti?

 Kukaan ei tuntunut epäilevän mitään. Hänen setänsä tuntui ainoastaan olevan huolestunut nuorimman tyttärensä ihastumisesta Chrisiin, joka oli kymmenen vuotta tyttöä vanhempi. Setä jopa puhui miehelle siitä ja Joni oli ainoastaan huvittunut, jos hänen setänsä vain tietäisi!

 Seuraavana yönä he makasivat jälleen vieretysten sängyllä. Chrisin kädet olivat rohkeammat nyt, käsi hänen boksereidensa sisällä, hyväillen hänen kaluaan samalla kun Chris itse oli painautuneena hänen selkäänsä vasten. Joni tunsi miehen erektion pakaroitaan vasten, muttei halunnut tilanteen menevän niin pitkälle, hän ei halunnut olla NIIN helppo.

 Joni kääntyi ympäri ja suuteli miestä jolloin Chris tarttui hänen käteensä ja toi sen omalle kovettuneelle elimelleen.

”Otatko suihin?” Chris kysyi kun Joni alkoi hyväillä häntä kädellään. ”Ottaisit nyt…” Mies kannusti.

”Mmh… Voin hyväillä sitä…” Joni vastasi. Ei sillä, etteikö hän olisi nauttinut suihin otosta, kyse oli lähinnä siitä, ettei hän halunnut olla käskyteettävänä tai niin helppo. Joni halusi pitää jonkin kontrollin. Joni laski Chrisin bokserit hitaasti vapauttaakseen tämän elimen. Hän sulki sormensa sen ympärille mitaten sen pituutta; elin oli paksu, paksumpi ehkä kuin normaali, muttei kuitenkaan ylittänyt Mishan paksuutta… ainakin isompi kuin Kasperilla. Joni mietti samalla kun hyväili pituutta, liu’uttaen peukaloaan kalun liukkaan pään yllä.

 Chris veti syvää henkeä, ähkäisi mielihyvästä ja kurotti hyväilemään Jonin elintä tämän boksereiden läpi. Hänen lantionsa puski teiniä vasten, hän työnsi kätensä alushousujen alle, jalkojen väliin ja hyväili tämän anusta sormillaan.

”Ei sinne…” Joni sanoi hieman ärsyyntyneellä äänellä. Miksi sen piti aina olla hänen peppunsa? ”Haluan, että kosketat kaluani…” Hän kuiskasi katsoen vaativasti miehen silmiin samalla, kun puristi tämän elimen tyveä.

  Chris naurahti, ei voinut olla pitämättä teinin äkillistä vaativuutta jotenkin suloisena. Hän virnisti ja siirsi kätensä tämän boksereista. ”Hyvä on, mutta riisu ensin.” Hän sanoi kulmaansa kohottaen.

”Jos riisun, niin sinunkin täytyy.”

”Siinä ei ole mitään ongelmaa.” Chris vastasi huvittuneena ja veti bokserit jaloistaan katsellen Jonin tekevän samoin.

 Kun he molemmat olivat alasti, Chris veti teinin lähelleen ja suuteli tätä, hieroen heidän erektioitaan yhteen.  Hänen kätensä vaelsivat Jonin selkää pitkin hänen pakaroilleen ja hieroi niitä käsiensä välissä.

”Hei, vain käsityö, muistatko?” Joni työnsi miestä taaksepäin. Kosketus oli kyllä tuntunut hyvälle, mutta kontrollin pitäminen tuntui yhä tärkeälle, eikä hän halunnut että häntä pantaisiin, ei vielä ainakaan.

”Muistan kyllä, älä huolehdi…” Chris vakuutti, sylkäisi kädelleen ja toi sen takaisin Jonin elimelle, hieroen sitä tasaisin vedoin kunnes hidasti liikettä katsoen kuinka pojan täyteläiset huulet avautuivat äänettömään huokaisuun.  Hän tunsi Jonin käden hyväilevän hänen omaa kaluaan hitain vedoin. Virnistäen Chris pysäytti oman liikkeensä. ”Oletko koskaan kokeilut 69;siä?”

Joni räpytti silmiään, mielihyvä sai hänen ajatuksensa sumeiksi. ”Mitä?”

”Älä sano, ette tiedä mitä se tarkoittaa.”

”Totta kai tiedän!” Joni sähähti ja siirsi kätensä pois. ”Luoja…”

”Mitä? Lopetatko jo? Onko tämä liikaa sinulle poju?” Chrisillä oli aivan liian hauskaa kiusoitella Jonia. Hän hyväili elintä yhä hitaasti. ”Haluatko, että lopetan?”

 “En…” Joni voihkaisi. “Ja älä pojuttele minua jos tiedät oman parhaasi…” Chris onnistui vaivoin pidättämään oman naurunsa. Poika todella kuvitteli hallitsevansa tilannetta? Häntä houkutti kysyä mitä Joni tarkoitti lauseella ’jos tiedät oman parhaasi, ‘ muttei halunnut ärsyttää teiniä liikaa, vain hieman, työntääkseen tämän oikeaan suuntaan.

 ”Oletko ottanut suihin ennen?” Chris kysyi ja Jonin silmät kaventuivat.

”Olen ja olen siinä hyvä!”

”Oletko? Enpä tiedä… Kuinka paljon kokemusta 17-vuotiaalla voi olla?” Joni yritti rauhoittaa hengitystään tuntien olonsa ärsyyntyneeksi. Hän halusi näyttää miehelle!

Joni työnsi Chrisin selälleen, kädet miehen käsivarsilla samalla kun suuteli tiensä alas kohti tämän jalkoväliä. Hän tarkkaili elintä nyt lähempää pannen merkille erot niihin verrattuna jotka oli jo nähnyt, verraten eritoten Mishaan vaikkei olisi halunnut tehdä niin. Joni sulki sormensa varren ympärille, peukalo liikkui pehmeästi suonia pitkin ja hän katsoi kuinka elin sykki ja kasvoi hänen silmiensä alla. Joni nuolaisi kärkeä, katsoi kuinka se vuosi jo ensimmäisiä kiimatippoja. Hän mietti hetken voisiko saada jonkun taudin ottamalla suihin ilman kondomia?  Joni kohotti katseensa mieheen jonka huulet olivat raottuneet nautinnosta ja joka katsoi suoraan takaisin häneen.

“Milloin sinut on viimeksi testattu?” Joni päätti kysyä, kysymys oli niin hirvittävän epäromanttinen, mutta… Chris kohotti kulmaansa.

”Olen terve, älä huolehdi.” Mies virnisti.

Joni nyökkäsi ja lopulta otti elimen pään suuhunsa, nuollen sitä hetken kuin tikkaria kunnes laski päätään ja otti enemmän vartta sisään. Hän maistoi hieman suolaisen, miehen maun joka oli … miellyttävä, – Joni päätti ja toi kätensä hyväilemään Chrisin kiveksiä. Jonia hymyilytti kuullessaan miehen epäsäännölliset murahdukset ja voihkeet.

”Varoita kun”, Joni kuiskasi ennen kuin jatkoi työskentelyään.

 Chris kurottautui tuomaan kätensä pojan pehmeisiin hiuksiin, katsellen tätä koko sen ajan. Joni näytti niin syntisen seksikkäältä, eikä tämä ollut valehdellut taidostaan. Poika oli paljon parempi mitä hän oli odottanut. Chris tiukensi otettaan Jonin hiuksista ja työnsi lantiotaan eteenpäin.

 Olisi ollut houkuttavaa tulla pojan suuhun, mutta Chris ei halunnut ottaa riskiä suututtaa tätä. Hän aikoi vielä saada tuota persettä myöhemmin.

”Okei… lähellä…” Chris kuiskasi, irrottamatta otettaan Jonin hiuksista, mutta antaen tämän nostaa päänsä. Hän piti poikaa kuitenkin aloillaan, toi kätensä hyväilemään elintään; vain muutama veto ennen kuin tuli Joni kasvoille.

 Joni oli sulkenut silmänsä, hän tunsi paksun, lämpimän nesteen ruiskahtavan kasvoilleen kun mies ei ollut antanut hänen liikkua kauemmaksi. Se valui hitaasti leualta alas kaulalle.

Chris hymyili rentoutuneena ja katsoi poikaa, joka näytti entistä seksikkäämmältä nyt; huulien ollessa turvonneet ja sperman tahriessa noita täydellisen kauniita kasvoja. Poika hymyili omahyväisesti takaisin, selvästi ylpeänä suorituksestaan.

”Upeaa…” Chris kuiskasi ja silitteli Jonin hiuksia osoittaakseen arvostuksensa. Joni kurottautui ottamaan nenäliinoja pyyhkiäkseen kasvonsa ja Chrisin elimen.

 ”Ja nyt voit kiittää minua kunnolla”, Joni virnisti ja ryömi ylös, polvet molemmin puolin Chrisin rintaa. Hän otti tukea selkänojasta ja nojautui eteenpäin hänen elimensä Chrisin huulien kohdalle. ”Ime minua.” Joni vaati. Chris katseli poikaa uteliaana, hän antaisi tälle mitä hän halusi, antaisi hänen kuvitella että piti kontrollia hallussaan… toistaiseksi. Hän tarttui kapeasta lantiosta ja otti pojan elimen suuhunsa.

 Joni vaikersi mielihyvästä, risti käsivartensa selkänojalle ja katsoi alas mieheen liikuttaen lantiotaan hitaasti edes takaisin.

 Chris tunsi Jonin elimen kovettuvan ja kasvavan hänen suussaan ja toi kätensä pojan takamukselle. Hän painoi sormensa anusta vasten, pyöritellen muttei painautunut sisään asti. Hän tarkkaili pojan reaktiota; silmät olivat kiinni… Chris otti liukastetta omasta syljestään ja työnsi lopulta sormensa pojan sisään. Hän kietoi käsivartensa pojan vyötärön ympäri tämän vavahtaessa.

 ”En pane sinua, hyväilen vain sormellani,” Chris sanoi ja työnsi sormeaan syvemmälle etsien sitä erityistä paikkaa jonka oli oppinut jo löytämään melko helposti. Kun hän löysi sen, hänet palkittiin tukahdutulla voihkaisulla. Toisaalta, tämä alkoi olla jo liiankin kiihottavaa; poika oli kuuma ja tiukka… Chris todella tahtoi panna häntä.

Se tuntui liian hyvälle, Joni tunsi vartalonsa nytkähtelevän, hän laski otsansa käsiensä päälle. ”Nnh… lähellä…ihan…kohta…” Joni vaikersi yrittäen liikkua kauemmaksi, mutta Chris ei antanut. Hän piteli Jonia otteessaan ja jatkoi imemistä kunnes tämä tuli hänen suuhunsa. Chris nieli kaiken minkä pystyi ja veti varovasti sormensa pojan sisältä, hyväillen peppua nyt hellästi käsillään.

Joni katsoi mieheen, joka nuoli huuliaan. Hän tunsi kuumotuksen ihollaan, se oli ehkä ollut paras suihin otto, jonka hän koskaan oli saanut. Joni oli yhä hieman pyörällä päästään kun Chris veti hänet päälleen ja suuteli häntä antaen hänen maistaa oman makunsa huuliltaan.

 Jälkeenpäin he makasivat vieretysten, alastomina, Chris oli jo nukahtanut ja hänen käsivartensa oli kietoutunut Jonin ympäri. Joni tuijotti kattoa pystymättä nukahtamaan, liian moni ajatus täytti hänen mielensä. Hän ajatteli kotia ja hän ajatteli Mishaa. Hän ajatteli sitä mitä oli tapahtunut silloin ja mitä oli tapahtunut nyt. Hän vilkaisi nukkuvaa miestä vierellään. Halu, jonka Joni oli nähnyt Chrisin katseesta, oli kuin lääkettä hänen egonsa kärsimille haavoille. Ja Chris oli komea, hyvä suutelija, se mitä he olivat tehneet oli ollut hauskaa, mutta se ei kestäisi. Hetkellistä iloa, hän menisi kotiin ja Chris palaisi Kanadaan… mutta ehkä he voisivat pitää yhteyttä? Joni mietti. Ehkä?  Se voisi olla mukavaa ja jos Suvi todella menisi Adamin kanssa naimisiin olisi mahdollisuus, että hän näkisi Chrisin uudestaan. Joni ei ollut varma miksi mietti moista, miksi edes välitti? Hän käänsi selkänsä ja sulki silmänsä, yritti nukahtaa. Hänen ei pitäisi miettiä asioita liikaa, parempi antaa niiden vain mennä omalla painollaan.

Web published: My Secret Shore 17.maaliskuuta, 2010

© KOLGRIM 

Jatka lukuun 13

My Secret Shore HOME

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s